Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Polat Şaşmaz izlenmeyi yazınca sadce youtube u yaz aga kanal d nin sitesi tamamen sallamasyon kaale almaya gerek yok
birde sakal nasıl yakışmıyor lan :D sakalın en çok yakıştığı adam :D

@takas aga bülent arınç ı izliyorsundur herhalde bu adam yıllarca başbakan yardımcısıydı yıllarca 2-3 numaraydı trt de bu zatın kontrolü altındaydı o aralarda trt nin kadrosunu malum örgütün adamlarıyla dolu olduğunu düşünüyorum iyi bir temizlik şart

@takas aga bülent arınç ı izliyorsundur herhalde bu adam yıllarca başbakan yardımcısıydı yıllarca 2-3 numaraydı trt de bu zatın kontrolü altındaydı o aralarda trt nin kadrosunu malum örgütün adamlarıyla dolu olduğunu düşünüyorum iyi bir temizlik şart
Aga bu adam ne demis ki cozemedim

o adamı hiç sevmezdim zaten tam paralelci hainlik yapıyor
Bu yalpalaması çok ibret verici zamanında niye konusmadin diye adama sorarlar
uzaklastirilinca pasiflesince eskiden ak dedigine simdi kara diyen birine kimse saygi duymaz

Daha neler var kimler var Allah devletimize milletimize zeval vermesin

tuncay abidin sahnesi krize soktu kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorum :kiki:

Bu yalpalaması çok ibret verici zamanında niye konusmadin diye adama sorarlar
uzaklastirilinca pasiflesince eskiden ak dedigine simdi kara diyen birine kimse saygi duymaz

Daha neler var kimler var Allah devletimize milletimize zeval vermesin
Zamaninda Melih Gokcekin bununla tartismasi bosa degilmis :D

Sonunda Cakir Deryaya bakin diyerek bitti demi ? Lambalar yere duserken tek ses degil elektrik sesleri falan da geldiyse orjinaldir
Ornek: Sonuna bak bu sekilde mi bitti aga
sonu aynı böyle bitiyor aga farklı mı bitmesi lazım

@Doğu @Polat Şaşmaz bölümleri ne yaptınız eski vadi organizasyonuna başlayacaz ama sizlerden haber bekliyoruz yükleme işi olmayacaksa veya uğraştırıyorsa başka bir yol bulalım
o youtube kanalından izlerse millet olmaz :D

Son düzenleme:

@Doğu @Polat Şaşmaz bölümleri ne yaptınız eski vadi organizasyonuna başlayacaz ama sizlerden haber bekliyoruz yükleme işi olmayacaksa veya uğraştırıyorsa başka bir yol bulalım
Sizden haber bekliyorum. Konunun mesajı bile hazır .

Son düzenleme:

Aynen aga farkli bitmesi lazimdi. Bilgisayari halledince atarim :D