Polat Şaşmaz
Favori Üye
Tamam aga@Polat Şaşmaz izlenmeyi yazınca sadce youtube u yaz aga kanal d nin sitesi tamamen sallamasyon kaale almaya gerek yok
birde sakal nasıl yakışmıyor lan sakalın en çok yakıştığı adam
Aga bu adam ne demis ki cozemedim@takas aga bülent arınç ı izliyorsundur herhalde bu adam yıllarca başbakan yardımcısıydı yıllarca 2-3 numaraydı trt de bu zatın kontrolü altındaydı o aralarda trt nin kadrosunu malum örgütün adamlarıyla dolu olduğunu düşünüyorum iyi bir temizlik şart
Bu paralel orgutten yargilanlarinin avukatligini yapmak geliyormus icinden cumhurbaskanina ve akp ye de agir ithamlari oldu olay buAga bu adam ne demis ki cozemedim
o adamı hiç sevmezdim zaten tam paralelci hainlik yapıyorBu paralel orgutten yargilanlarinin avukatligini yapmak geliyormus icinden cumhurbaskanina ve akp ye de agir ithamlari oldu olay bu
Bu yalpalaması çok ibret verici zamanında niye konusmadin diye adama sorarlaro adamı hiç sevmezdim zaten tam paralelci hainlik yapıyor
Hangi sahnetuncay abidin sahnesi krize soktu kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorum
Zamaninda Melih Gokcekin bununla tartismasi bosa degilmisBu yalpalaması çok ibret verici zamanında niye konusmadin diye adama sorarlar
uzaklastirilinca pasiflesince eskiden ak dedigine simdi kara diyen birine kimse saygi duymaz
Daha neler var kimler var Allah devletimize milletimize zeval vermesin
20.bölümHangi sahne
Sonunda Cakir Deryaya bakin diyerek bitti demi ? Lambalar yere duserken tek ses degil elektrik sesleri falan da geldiyse orjinaldir20.bölüm
sezon finali dehşetti be dehşet manyak bişey ifade edecek kelime yok
sonu aynı böyle bitiyor aga farklı mı bitmesi lazımSonunda Cakir Deryaya bakin diyerek bitti demi ? Lambalar yere duserken tek ses degil elektrik sesleri falan da geldiyse orjinaldir
Ornek: Sonuna bak bu sekilde mi bitti aga
Sizden haber bekliyorum. Konunun mesajı bile hazır .sonu aynı böyle bitiyor aga farklı mı bitmesi lazım
@Doğu @Polat Şaşmaz bölümleri ne yaptınız eski vadi organizasyonuna başlayacaz ama sizlerden haber bekliyoruz yükleme işi olmayacaksa veya uğraştırıyorsa başka bir yol bulalım
o youtube kanalından izlerse millet olmaz
Dogy internetten siparis verdi. ben atamicam bilgisayarda sorun varSizden haber bekliyorum. Konunun mesajı bile hazır .
Aynen aga farkli bitmesi lazimdi. Bilgisayari halledince atarimsonu aynı böyle bitiyor aga farklı mı bitmesi lazım
@Doğu @Polat Şaşmaz bölümleri ne yaptınız eski vadi organizasyonuna başlayacaz ama sizlerden haber bekliyoruz yükleme işi olmayacaksa veya uğraştırıyorsa başka bir yol bulalım
o youtube kanalından izlerse millet olmaz