@sokak sanati özden değil rahat ol daha dün twitter daydı
Semih yüzünden daha başlamadan Survivor'dan soğudum. Nihal Candan'ı destekliyorum ama daha podyumda yürümesini tam beceremiyordu, bakalım adanın zorlu şartlarında nasıl ayakta kalacak? @AhmadSemih'e az yer verilmiş dediğim gibi acun utopyada yaptiği haksızlığı örtpas etmek için almiş yarilmaya... Sonradan elenirse hiç şaşırmam. Semih çok konuşulursa sosyalmedyada finale çıkar yine ama yine kazandırmaz!
2 sezon sonra tekrar yine izlicem umarım reytingi kötü gelir
Aynen sen dediğini ben de düşünüyorum, ama alışır bence. Oyunlarda ne yapacak bakalım.Semih yüzünden daha başlamadan Survivor'dan soğudum. Nihal Candan'ı destekliyorum ama daha podyumda yürümesini tam beceremiyordu, bakalım adanın zorlu şartlarında nasıl ayakta kalacak? @Ahmad
@china_shangai @takas @ABAY_06 @legolas9900 @eskici @EFE UYSAL @-KADİR- @DarkLeqenD akşama başka yere söz vermeyin?
İzlemeyeceğim agaSemih yüzünden daha başlamadan Survivor'dan soğudum. Nihal Candan'ı destekliyorum ama daha podyumda yürümesini tam beceremiyordu, bakalım adanın zorlu şartlarında nasıl ayakta kalacak? @Ahmad
@china_shangai @takas @ABAY_06 @legolas9900 @eskici @EFE UYSAL @-KADİR- @DarkLeqenD akşama başka yere söz vermeyin?
Yılmaz Morgül'ün düşüşüne yarım saat güldüm hdksjsksjskahkdfhhs sırf onun için izleyeceğimSurvivor 2016 1.Bölüm Tanıtımı
@sürgünüm @takas @-KADİR- @china_shangai @Doğu @Maskeli Fedai @sokak sanati @eskici @GunesinOglu @EFE UYSAL @Billy Kane @Yiğitt @Ahmad @Forumdash @DarkLeqenD @Bully @RevaN
Valla olur mu olur, Acun'dan bahsediyoruz.@Yiğitt o dedigine kendin inaniyor musun da bana söylüyorsun önceden yarisan birisi nasil tekrar yarisabilir imkani yok