Survivor Ünlüler - Gönüllüler | Genel Sohbet Konusu (2016)

Tanıtım baya iyi Yılmazın düşüşü baya iyiydi :F :F

Semih'e az yer verilmiş(b) dediğim gibi acun utopyada yaptiği haksızlığı örtpas etmek için almiş yarilmaya... Sonradan elenirse hiç şaşırmam. Semih çok konuşulursa sosyalmedyada finale çıkar yine ama yine kazandırmaz!

2 sezon sonra tekrar yine izlicem umarım reytingi kötü gelir:A

Semih'e az yer verilmiş(b) dediğim gibi acun utopyada yaptiği haksızlığı örtpas etmek için almiş yarilmaya... Sonradan elenirse hiç şaşırmam. Semih çok konuşulursa sosyalmedyada finale çıkar yine ama yine kazandırmaz!

2 sezon sonra tekrar yine izlicem umarım reytingi kötü gelir:A
Semih yüzünden daha başlamadan Survivor'dan soğudum. :bağır: Nihal Candan'ı destekliyorum ama daha podyumda yürümesini tam beceremiyordu, bakalım adanın zorlu şartlarında nasıl ayakta kalacak? :) @Ahmad

@china_shangai @takas @ABAY_06 @legolas9900 @eskici @EFE UYSAL @-KADİR- @DarkLeqenD akşama başka yere söz vermeyin? :)

Semih yüzünden daha başlamadan Survivor'dan soğudum. :bağır: Nihal Candan'ı destekliyorum ama daha podyumda yürümesini tam beceremiyordu, bakalım adanın zorlu şartlarında nasıl ayakta kalacak? :) @Ahmad

@china_shangai @takas @ABAY_06 @legolas9900 @eskici @EFE UYSAL @-KADİR- @DarkLeqenD akşama başka yere söz vermeyin? :)
Aynen sen dediğini ben de düşünüyorum, ama alışır bence. Oyunlarda ne yapacak bakalım. :D
Ayrıca bu yıl ki favorim şimdilik. :A

Dokunulmazlığı kazanan takım Survivor All Star'da yarışan birisini takımlarına alıyormuş @eskici öyle bir şey duydum. :D Anıl varmış hatta listede. :D

@Yiğitt o dedigine kendin inaniyor musun da bana söylüyorsun :F önceden yarisan birisi nasil tekrar yarisabilir imkani yok :F