Acun onu direk almalıydı, o kadar yapı kredi falan diye kandırı milleti.MUA gelecek bugün![]()
Son 1.5 saat!@Yiğitt @GunesinOglu yapı krediden gizem kerimoglunu almislar öyle gösterdiler ama orda birinci muaydı tabi![]()
Yılmaz Morgül'ün düşüşüne yarım saat güldüm hdksjsksjskahkdfhhs sırf onun için izleyeceğim![]()
![]()
@Bully yılmazın destekçileri hızla artmaya devam ediyorBugün günlerden Yılmaz Morgül![]()
![]()
![]()
Onların amacı gülmek senin gibi oy atacaklarını sanmıyorum.
ay saçmalama tabi ki de oy atarak pis acuna para kaptırmıcamOnların amacı gülmek senin gibi oy atacaklarını sanmıyorum.![]()
![]()
O zaman ne anlamı kaldı destekçiliğin.ay saçmalama tabi ki de oy atarak pis acuna para kaptırmıcam![]()
![]()
O zaman ne anlamı kaldı destekçiliğin.Ben hiç Yılmaz Morgül'ü destekliyorum diyeni görmedi daha iyi sms alırsa bu işte bir bit yeniği vardır demektir.
![]()
Kimseyi desteklemem ben
Hiç sanmıyorum.Canım göz doktoruna git istersenBaya kişi Yılmaz ı destekliyor
![]()
Helal olsun.Kimseyi desteklemem benGeçen sene Hakan Hatipoğlu'nu tutuyordum o elenince inanılmaz üzüldüm daha da kimseye oy atmam Acunun programlarında
![]()
gönülden destekleyiver sendeKimseyi desteklemem benGeçen sene Hakan Hatipoğlu'nu tutuyordum o elenince inanılmaz üzüldüm daha da kimseye oy atmam Acunun programlarında
![]()
ya bırak kıskanma , halkın adamı oO zaman ne anlamı kaldı destekçiliğin.Ben hiç Yılmaz Morgül'ü destekliyorum diyeni görmedi daha iyi sms alırsa bu işte bir bit yeniği vardır demektir.
![]()
Adam gibi adamdır hem de GalatasaraylıHiç sanmıyorum.Acun abin tabii mecbur böyle diyeceksin.
Helal olsun.Hakan Hatipoğlu denilince forumda ben akla gelirim en doğru kişiyi desteklemişsin.
![]()
Hiç sanmıyorum.Acun abin tabii mecbur böyle diyeceksin.
Helal olsun.Hakan Hatipoğlu denilince forumda ben akla gelirim en doğru kişiyi desteklemişsin.
![]()