Survivor Ünlüler - Gönüllüler | Genel Sohbet Konusu (2016)

Adam gibi adamdır hem de Galatasaraylı :) Annesi ile falan da konuşuyorum arada çok iyi insanlar karşılamaya gidecektim İstanbula ama işim vardı geçen sene :(
Aynen öyle. :D Eser hanım ile ben de konuşuyordum arada facebook'tan şeker gibi bir kadın Hakan'ın bir grubu var zaten hala çıkmadım o gruptan. :D

Aynen öyle. :D Eser hanım ile ben de konuşuyordum arada facebook'tan şeker gibi bir kadın Hakan'ın bir grubu var zaten hala çıkmadım o gruptan. :D
Aynen Eser anne candır. Bu arada senin avatar da Hakandı geçen sene forumu takip ederken görmüştüm. İyi savunuyordun Hakan reisi Turabicilere karşı :F

Aynen Eser anne candır. Bu arada senin avatar da Hakandı geçen sene forumu takip ederken görmüştüm. İyi savunuyordun Hakan reisi Turabicilere karşı :F
Herhalde karakterine, adamlığına inandığım kişileri sonuna kadar savunurum isterlerse bin kişi gelsinler :A Bakalım bu sene savunacak bir adam bulabilecek miyim önceki sene Hakan, ondan önceki sene Akın'ı desteklerdim bu sene daha belli değil ilk bölümü dikkatle izlemem gerekecek. :D Tabii yine ünlülerden olacak desteklediğim kişi. :Z

@Billy Kane ilk fragmanda düsüyordu az önce sadece dokunulmazlik tanitimini gösterdi orda da düsüyor farkli bir sekilde yani ayni oyunda birden fazla düstügü icin öyle dedim :F

La Survivor başlamadan siz birbirinizi yemeye başlamışsınız başlayınca ne olucak merak ediyorum. :F

@Billy Kane aynen bende basarili olacagini düsünmüyorum ama erken elenmez reyting yapacak bir isim oldugu icin acun erken elemez sonlara kadar gider :D