Ben olsam ben de gülerdim, Semih'in suçu yok burada bence.Semih hemen kavgaya baslamis
ütopya da hiç sevmez ve gıcık olurdum turabi nin değişik versiyonu aöa şu ana kadar iyi getirdi 😀Nedense Semih'i tutuyorum. İçgüdüsel bişey nedenini bilmiyorum çok tuhaf hiç de izlemedim kendisini
Maç bitince geliyorum bir yere kaybolma paşam.Ben de Semih yüzünden başlıyorum sezona bakalım utopyadaki gibi mi yoksa dışardaki ki 180 drc mi ben kımseyi tutmuyorum eğlencesine bakıcam acunun pisliklerini görmek için
Ben böyle aykırı tipleri severim ama Turabiyi hiç sevemedim nedenseütopya da hiç sevmez ve gıcık olurdum turabi nin değişik versiyonu aöa şu ana kadar iyi getirdi 😀
3-4 kişi hariç tanınan yok kişileri çözmek zaman alacakBen böyle aykırı tipleri severim ama Turabiyi hiç sevemedim nedense
Geçen seneki şiir gibi sezona hakaret olur ama All-Star sezonu efsaneydi.Tipler çok güzel ya, en sevdiğim Survivor olacak bu sezon, inanıyorum.
Survivor bitene kadar burdayımMaç bitince geliyorum bir yere kaybolma paşam.
All Star'dan sonra çıtayı düşürmemek lazımdı zaten.Geçen seneki şiir gibi sezona hakaret olur ama All-Star sezonu efsaneydi.