yok aga eskisi gibi değil survivorlar çok yapay geliyor artık izleyemem zaten haftanın her günü oynuyor kim uğraşacak
bu arada favorim semih şimdiden yazayım
yok aga eskisi gibi değil survivorlar çok yapay geliyor artık izleyemem zaten haftanın her günü oynuyor kim uğraşacak
ne ütopyası aga öyle boş beleş yarışmalar izlemem nedense onu destekliyorum bikaç kez denk gelmişti tuhaf bi adam@takas semih i ütopyadan mı seviyorsun aga
O isimlerin hepsi de tanıdıktır.Acun yine yapmış yapacağını. Fazladan 1 oyuncu geliyormuş. Özden olmaz umarım.
@takas aynen biraz degisik bir adam
@sokak sanati arkadasim sen özdenin olmasini neden istemiyorsun
@Yiğitt tanidik olmaz bence, tanidik isimleri cıkartip geri mi gönderecek adamlari
İBS'den isimleri duydum, Özden falan.@takas aynen biraz degisik bir adam
@sokak sanati arkadasim sen özdenin olmasini neden istemiyorsun
@Yiğitt tanidik olmaz bence, tanidik isimleri cıkartip geri mi gönderecek adamlari
O isimlerin hepsi de tanıdıktır.
İBS'den olacağı söyleniyor o isimlerin.
@sokak sanati izle o zaman be kanki niye izlemiyorsun
@Yiğitt bir tanesi tanidik olur belki onu da alir zaten yarismaya ama hepsi olur mu bilmiyorum aynen baya güzel bir bölum olacak
Acun yine gizliden tanıtım yapmış milleti çıldırtacak.@sokak sanati izle o zaman be kanki niye izlemiyorsun
@Yiğitt bir tanesi tanidik olur belki onu da alir zaten yarismaya ama hepsi olur mu bilmiyorum aynen baya güzel bir bölum olacak
Gizli tanıtım derken insanları meraklandırmış yani@sokak sanati ne konuda umutsuzsun iki senedir destekledigin yarismaci kazaniyor.daha ne istiyon
@Yiğitt ne gizli tanitimi ya ben görmedim
@sokak sanati ne konuda umutsuzsun iki senedir destekledigin yarismaci kazaniyor.daha ne istiyon
@Yiğitt ne gizli tanitimi ya ben görmedim