son cümle ne alaka şimdiEvet şekildir kendisi neler yapmıştır acaba onla.sssss Ben 2.5 litreik kolayı 40 dk da bitiren adamım
son cümle ne alaka şimdiEvet şekildir kendisi neler yapmıştır acaba onla.sssss Ben 2.5 litreik kolayı 40 dk da bitiren adamım
Senin karizmanı sevsinler ))))Karizma oldugum dogrudur da sen benim tipimi nerden gordun
sen demiştin bi ara karizmayım diye ordan aklımda kalmış resmini özelden at bana bekliyorumKarizma oldugum dogrudur da sen benim tipimi nerden gordun
Konuyu coşturmak amaçlı 😉😉 35 olduson cümle ne alaka şimdi
abi yine sahnedeSenin karizmanı sevsinler ))))
o cümle konuyu uçuracak bence deKonuyu coşturmak amaçlı 😉😉 35 oldu
kadir kardeşim şok olacak bunlar ne yapmış diye mesaj yazamıyor şuan ama konuya girdi az önceHdkshsjshwdhkhajd O değilde @-KADİR- bi girecek 250 bildirim falan
Ekranın patlar o karizmaya ))))sen demiştin bi ara karizmayım diye ordan aklımda kalmış resmini özelden at bana bekliyorum
Kadir burada olsaydı ozaman rekoru şimdi görürdük.sssssabi yine sahnede
o cümle konuyu uçuracak bence de
kadir kardeşim bu konuların 1 numaralı adamıdır vadi konuları sırtlayan başroldür kendisi o olsa 50 yi geçerdikKadir burada olsaydı ozaman rekoru şimdi görürdük.sssss
abi cidden çok merak ediyorum aslında aramızda böyle birşey yapabilirizEkranın patlar o karizmaya ))))
Gelince sevincinden ağlayacak ne kadar sayfa yazmışlar diyekadir kardeşim bu konuların 1 numaralı adamıdır vadi konuları sırtlayan başroldür kendisi o olsa 50 yi geçerdik
Eski ağırlığı yok Yusuf onu çok yordu )))kadir kardeşim bu konuların 1 numaralı adamıdır vadi konuları sırtlayan başroldür kendisi o olsa 50 yi geçerdik
abi cidden çok merak ediyorum aslında aramızda böyle birşey yapabiliriz
Gelince sevincinden ağlayacak ne kadar sayfa yazmışlar diye
Ne yapabiliriz anlamadım resim paylaşımı mıkadir kardeşim bu konuların 1 numaralı adamıdır vadi konuları sırtlayan başroldür kendisi o olsa 50 yi geçerdik
abi cidden çok merak ediyorum aslında aramızda böyle birşey yapabiliriz
yok abi hala kraldır kendisi kadir kardeşim ne diyorsa altına imza atarımEski ağırlığı yok Yusuf onu çok yordu )))
evet vadiciler olarak aramızda ama forumda değil msn gibi bi platformdaNe yapabiliriz anlamadım resim paylaşımı mı
Son durum nedir mesaj konusundayok abi hala kraldır kendisi kadir kardeşim ne diyorsa altına imza atarım
bu selahattin sancaklı aslında direk yönetmende olabilir bi ara yönetmenlikte yaptı
İlk sırayı beni yazevet vadiciler olarak aramızda ama forumda değil msn gibi bi platformda
tabi buna kim yanaşır bilemem