Kurtlar Vadisi Pusu 281. Bölüm Fragmanı

-KADİR-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
45,501
Puanı
861
Efsane dizinin 281. bölüm fragmanı yayınlandı.

Ulan keşke başka bişey isteseymişim çıkar dedim 10 saniye sonra çıktı :D Neyse fragman on numara Gölgenin çıkardığı sese bak :D

Fragmanı beğendim uzun zaman sonra silah sesleri duyacaz polat gölgeden
dayakmı yiyordu benmi yanlış gördüm yahu

vay vay fragman süper olaylar nasıl gelişiyor muamma ama kesin olan güzel bir bölüm geliyor

fragman çok enteresan polatı almışlardı arabaya binerken polat ele geçiriyor sonra gölge polatı ele geçiriyor bişey anlamadım :D
Allah aşkına başka müzik yok mu ya fragman müziklerine hiç özen göstermiyolar koyun istanbul mix pusu mix yeminle daha heycanlı olur
neyse güzel bi bölüme benziyor bakalım ama daha büyük bir beklentim vardı

Gölge ustayı hacamat ediyor :) Koskoca Polat Alemdar efsanesi kafasına kütükle vurularak ölmez herhalde :F:A

CZlwZufWIAEYp5h.jpg

CZlwYLTWYAMTark.jpg

@takas , agalar ustanın duruşa bakın ya adam resmen yıkılıyor :X bu sahnede acayip olacak

Son düzenleme:
Haftalardan sonra beklenen fragman geldi bu bölümde Yusuf sahnesi uzun olsa bile Gölge ve Polat şovu izliyeceğimiz için bu sezonun en iyi bölümü olabilir .Beklediğimiz gibi bölüm olursa reytinglerde 8'i geçebiliriz

Haftalardan sonra beklenen fragman geldi bu bölümde Yusuf sahnesi uzun olsa bile Gölge ve Polat şovu izliyeceğimiz için bu sezonun en iyi bölümü olabilir .Beklediğimiz gibi bölüm olursa reytinglerde 8'i geçebiliriz
sen kimsin

sen olmasan vadiyi izlemiyoruz sanacaklar gölgenin bu hamlesi bekleniyordu ama polatın etrafı sardılar orası kötü
pardon aga acele ile ilk aklıma gelenleri yazdım sonuna da ekledim diğer vadicler diye bir dahaki sefere telafi ederiz 🙂

aga İnşallah usta dayak falan yemez :( hiç istemeyeceğim sahneler bunlar gölgeyi perişan etmesi lazım :D
bizim için öyle polat dayak yesin diyende çok insan var ne olursa olsun ben acayip heyecanlandım 😀 buradan kötü sahne çıkmaz hem usta en son ne zaman birebir kavga etmişti ki