Kurtlar Vadisi Pusu 281. Bölüm Fragmanı

o değilde gölgenin de ömrünü çok kısa görüyorum fazla yaşamaz gibi

bizim için öyle polat dayak yesin diyende çok insan var ne olursa olsun ben acayip heyecanlandım 😀 buradan kötü sahne çıkmaz hem usta en son ne zaman birebir kavga etmişti ki
aynen süper bir bölüm bekliyorum bakalım aga İnşallah şaha kalkarız tekrardan :D

aga İnşallah usta dayak falan yemez :( hiç istemeyeceğim sahneler bunlar gölgeyi perişan etmesi lazım :D
aga bence biraz sallanmalı ki düşman gözümüzde büyüsün. Mesela İskender zamanında İskender Ustaya neler yapmıştı hatırlarsan bu sayede İskender efsaneler arasında bir numara benim nezdimde.. Bırak iki üç darbe yesin ne de olsa Usta dilim dilim doğrayacak Gölgeyi :D

aga bence biraz sallanmalı ki düşman gözümüzde büyüsün. Mesela İskender zamanında İskender Ustaya neler yapmıştı hatırlarsan bu sayede İskender efsaneler arasında bir numara benim nezdimde.. Bırak iki üç darbe yesin ne de olsa Usta dilim dilim doğrayacak Gölgeyi :D
orası öyle ama bu kadar aciz duruma düşmesini de istemem o bir kahraman sonuçta aga :D

o değilde gölgenin de ömrünü çok kısa görüyorum fazla yaşamaz gibi

aynen süper bir bölüm bekliyorum bakalım aga İnşallah şaha kalkarız tekrardan :D
en az 2 sezon oynamlı mümkünse devamde etsin ben her sahnesini beğeniyorum hele ki aksiyonun içinde olursa olay zaten kopuyor

orası öyle ama bu kadar aciz duruma düşmesini de istemem o bir kahraman sonuçta aga :D
karşısında ki de vampir ustanın üstüne zıplayışı ve çıkardığı ses efso :A

şimdi fragman enteresan olmuş hakimiyet sürekli el değiştiriyor olayların gelimesiyle ilgili fikri olan var mı

Vay vay işte bu be sonunda yılın beklenen fragmanı geldi.

En az on defa izledim halende izlemekten sıkılmadım. Son bölümü izleyememiştim anlaşılan çok şey kaçırmışım [emoji30] Polat ve gölge mevzusunu direk birbirine bağlayarak çok iyi iş yaptı pana. Bu sayede eski izleyiciyi tekrardan geri çekebiliriz.

Ustada bomba var buyuk ihtimalle
0c2b6ddcd9c50f95dc3bef27c9a0922f.jpg

Eskiden Abdulhey Memati vardi bugun Yasin Cahit var. Bunlardan baskasi kurtarmamali
bakalım görecez sahnenin gelişimini merak ediyorum usta darbe almış , gölge nin adamlarıda oraya geliyor belki sis falan da gelir çatışma çıkar gölge kaçar diğer türlü ya gölgenin ölmesi lazım ya da ustanın ölmesi veya onların eline geçmesi

Fragman iyi baya şaşırdım. 😱 Son sahne uçarak gelmesi baya heycanlı oldu.:)

Cahit gine ramboluğa soyunmuş tek tek adamları avlıyor kuş misali.:D Yusuf'u görmeyeydik iyiydi bide. :(