sen kimsinHaftalardan sonra beklenen fragman geldi bu bölümde Yusuf sahnesi uzun olsa bile Gölge ve Polat şovu izliyeceğimiz için bu sezonun en iyi bölümü olabilir .Beklediğimiz gibi bölüm olursa reytinglerde 8'i geçebiliriz
normalde etiketliyoruz ama unutulmuş galibasen olmasan vadiyi izlemiyoruz sanacaklar gölgenin bu hamlesi bekleniyordu ama polatın etrafı sardılar orası kötü
AlemTo aga nickini değiştirmişsen kimsin
pardon aga acele ile ilk aklıma gelenleri yazdım sonuna da ekledim diğer vadicler diye bir dahaki sefere telafi ederiz 🙂sen olmasan vadiyi izlemiyoruz sanacaklar gölgenin bu hamlesi bekleniyordu ama polatın etrafı sardılar orası kötü
valla şöyle bi baktım bilemedim bende sorayım dedim direk 😀 yeni nickin hayırlı olsun yalnız alışması zaman alacakHacı vay be tanıyamadın demek
aga İnşallah usta dayak falan yemez hiç istemeyeceğim sahneler bunlar gölgeyi perişan etmesi lazım
bizim için öyle polat dayak yesin diyende çok insan var ne olursa olsun ben acayip heyecanlandım 😀 buradan kötü sahne çıkmaz hem usta en son ne zaman birebir kavga etmişti kiaga İnşallah usta dayak falan yemez hiç istemeyeceğim sahneler bunlar gölgeyi perişan etmesi lazım