Fav10 Oscar Takımı 2015 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

@OzaN Eline sağlık güzel olmuş. Ben de tam gaz devam ediyorum ama bazı gereksiz filmleri izlemeyeceğim. Bu arada en son filmleri sıralarken herkesin puanı eşit mi olacak yoksa etkinliklerdeki sistemi mi uygulayacağız?
Etkinlikte puanların eşit olmamasını yeni film seçerken kullanıyorduk, film sıralamasında herkes eşitti. Karıştırdın herhalde. :):)

Etkinlikte puanların eşit olmamasını yeni film seçerken kullanıyorduk, film sıralamasında herkes eşitti. Karıştırdın herhalde. :):)
Sen geçen IMDB puanlamasına bizim etkinlikteki gibi dedin ya benim de hatlar karıştı o yüzden.:)

2 saattir filmleri inceliyorum, baya yeni filmler eklenmiş. Süresi kısa bir film aradım gece izlemelik ama bulamadım şansıma. Bugün Türk filmi var aklımda onu izleyeyim, yarın 2-3 filmi izleyeceğim. İlk olarak Walter reyizin filmini izlerim, diğer film ise Brooklyn ve Carol olabilir, ya da Room filmi olabilir. :D Tam benlik filmler, ilk onlara yöneleyim. :)

Bu yıl adaylar zayıf diyeceğim fakat genelde öyle olur, 2013'te de olağanüstü adaylar yoktu. İstiyorum ki hep 1994, 1999 yılları gibi olsun ama imkansız tabi. En azından geçen seneki gibi olabilirdi ama yine geçen senenin çok gerisinde, ne Whiplash gibi ne de Gone Girl gibi bir film yok, tek rakamlı sonuçta.

Spotlight'i izlemeyeceğim, belki en iyi film ödülünü alırsa. Keza Trumbo ve öteki filmler için de geçerli. Şuan için yalnızca Revenant, Room ve Brooklyn'i izleyip noktayı koyacağım, belki Christian Bale hatrına Big Short'u da aradan çıkarabilirim. :)

Denilebilir ki Oscar eşit demek değildir kalite..:)

Bu yıl adaylar zayıf diyeceğim fakat genelde öyle olur, 2013'te de olağanüstü adaylar yoktu. İstiyorum ki hep 1994, 1999 yılları gibi olsun ama imkansız tabi. En azından geçen seneki gibi olabilirdi ama yine geçen senenin çok gerisinde, ne Whiplash gibi ne de Gone Girl gibi bir film yok, tek rakamlı sonuçta.

Spotlight'i izlemeyeceğim, belki en iyi film ödülünü alırsa. Keza Trumbo ve öteki filmler için de geçerli. Şuan için yalnızca Revenant, Room ve Brooklyn'i izleyip noktayı koyacağım, belki Christian Bale hatrına Big Short'u da aradan çıkarabilirim. :)

Ben de 4-5 film en fazla 6 film izlerim. Öyle uzay filmler, biyografili sıkıcı filmler bana göre değil maalesef. Az önce baya bir inceledim, yorumlara baktım da ben sıkılıyorum o filmlerde. Room, Brooklyn, Carol, Walter reyizin filmi ve Revenant'ı düşünüyorum kesin gibi. :D

Ben de 4-5 film en fazla 6 film izlerim. Öyle uzay filmler, biyografili sıkıcı filmler bana göre değil maalesef. Az önce baya bir inceledim, yorumlara baktım da ben sıkılıyorum o filmlerde. Room, Brooklyn, Carol, Walter reyizin filmi ve Revenant'ı düşünüyorum kesin gibi. :D

Son yıllarda Biyografi akımı var lakin biyografi türünde çok çok nadir üst düzey biyografi çıkıyor, Akıl Oyunları, İp Man 1-2 gibi. Son yıllarda ise daha ağır ve bana göre sıkıcı biyografiler ilgi görüyor, Bridge Of Spies gibi. :)

Star Wars'ı da izle bence. Ve tabi The Hatefull Eight? :)[

Son yıllarda Biyografi akımı var lakin çok çok nadir üst düzey biyografi çıkıyor, Akıl Oyunları, İp Man 1-2 gibi. Son yıllarda ise daha ağır ve bana göre sıkıcı biyografiler ilgi görüyor, Bridge Of Spies gibi. :)

Star Wars'ı da izle bence. Ve tabi The Hatefull Eight? :)
Star Wars'ın daha önceki filmlerini izlemedim, var mı yok mu onu da bilmiyorum. :F

The Hatefull Eight filmi de ilgimi çekti, onu da düşünüyorum aynen. :)

Star Wars'ın daha önceki filmlerini izlemedim, var mı yok mu onu da bilmiyorum. :F

The Hatefull Eight filmi de ilgimi çekti, onu da düşünüyorum aynen. :)

Önceki filmleri izlemek şart gerçi, sırasıyla 4-5-6-1-2-3-4-5-6-7 en çok tercih edilen izleme sırası, yani en iyisi boşver ya da 2017 (2018)'de çıkacak 8.filme kadar bitirmeye çalış. :)

Çoğunluğa göre bu yılki filmler daha iyi aslında ama bence de geçen yıl daha iyi filmler vardı. Geçen yıl 5-6 filme 9 ve üstü vermiştim bu yıl sadece bir film şu ana kadar. Fakat sanırım kısıtlamayı 8 ve üstü olarak değiştirirsem bu yıl öne geçebilir. 8, 8.5 luk çok film var, daha da bunlara eklenen olabilir tabii. :)

Spotlight ve en iyi film adayı diğerlerini izle bence. Liste tamamlamayı seven kişisin, bence her sıkı sinema takipçisi Oscar en iyi film adaylarının tümünü izlemeli. Topu topu 8 film zaten. :)

Trumbo'yu neden izlemeyeceğini de anlayamadım sen ki Walter reyisi nick yapmış kişisin. :):)

Çoğunluğa göre bu yılki filmler daha iyi aslında ama bence de geçen yıl daha iyi filmler vardı. Geçen yıl 5-6 filme 9 ve üstü vermiştim bu yıl sadece bir film şu ana kadar. Fakat sanırım kısıtlamayı 8 ve üstü olarak değiştirirsem bu yıl öne geçebilir. 8, 8.5 luk çok film var, daha da bunlara eklenen olabilir tabii. :)

Spotlight ve en iyi film adayı diğerlerini izle bence. Liste tamamlamayı seven kişisin, bence her sıkı sinema takipçisi Oscar en iyi film adaylarının tümünü izlemeli. Topu topu 8 film zaten. :)

Trumbo'yu neden izlemeyeceğini de anlayamadım sen ki Walter reyisi nick yapmış kişisin. :):)

Şuana kadar forumda herhangi bir listeyi tamamlayabildiğimi hatırlayamıyorum, ben kim listey tamamlayabilmek kim. :) Sadece Top 250 listesi için uğraş veriyorum o da belli bir zaman dahilinde değil, zamana yayılmış olduğu için yavaş yavaş akıyor ama hayırlısı. Spotlight'a 10 dakika şöyle bir baktım, konu hiç bana göre değil. Geçen yılki Nightcrawler'den bile daha durgun gibi gözüküyor, ki o filmi bile çok sevememiştim. Yine de duruma göre eğer izleyeceğim filmlerden sıkılmazsam ona da şans verebilirim bir iki haftaya. :)

Son yıllarda Biyografi akımı var lakin biyografi türünde çok çok nadir üst düzey biyografi çıkıyor, Akıl Oyunları, İp Man 1-2 gibi. Son yıllarda ise daha ağır ve bana göre sıkıcı biyografiler ilgi görüyor, Bridge Of Spies gibi. :)

Star Wars'ı da izle bence. Ve tabi The Hatefull Eight? :)[
Bu arada İpman 3 filmide Şubatta vizyonda :)

Sıradaki izleyecek olduğum filmler: Carol, Beasts of No Nation ve Bridge of Spies.

Sıradaki izleyecek olduğum filmler: Carol, Beasts of No Nation ve Bridge of Spies.
Carol filmini ben de düşünüyordum da 1950'lilerin sosyetesi falan dedi, konusu bile sıktı beni. :D Süresi de 2 saatmiş, sıkılırım herhalde dedim. Sen izleyip yorum atınca, bana da etiket yolla sana zahmet. Ona göre bakayım filme. :D

Aklımdaki tüm filmleri izledim sanırsam ama kafamdan netten film açmak yerine bu listeden devam etme kararı aldım. Film seçerken çok zorlanıyorum çünkü tarzım olanları eledim başta, şimdi hangisine yeşil ışık yakayım bilemiyorum.

Aklımdaki tüm filmleri izledim sanırsam ama kafamdan netten film açmak yerine bu listeden devam etme kararı aldım. Film seçerken çok zorlanıyorum çünkü tarzım olanları eledim başta, şimdi hangisine yeşil ışık yakayım bilemiyorum.
4-5 puan verdiğim birkaç film var onlara göz atabilirsin. :D

3-4 film daha zorlayacağım bu kısımdan, gerisini netten ve tavsiyelerden izleyeceğim. :)
Yine şansımı zorlayıp iki film önereyim sana özel, belki bu sefer tutar. :D

Ex Machina ve Kingsman: The Secret Service

Ayrıca Brooklyn de bence sana uyabilecek bir film. :)

Creed de olabilir belki boks filmi seversen. :)