Maskeli Fedai
Favori Üye
Konusu açılmadı daha onun. Hem sadece sinemalarda ve çok fazla sinemada yok.hepsine tek tek bakacağım geniş bir zamanda bazıları benlik, bazıları benlik değil
@OzaN benim bir yıldır avatarımı süsleyen marion un filmini eklememişsin ya da sonra eklemeyi düşünüyorsun onun eksikliği hissediliyor listede hem fesbender de varmış filmde mutlaka izlemem lazım
fragmanı izlemiştim çok güzel duruyor, birde oyuncular tabiki filmin kaliteli olacağına dair en büyük güvencemKonusu açılmadı daha onun. Hem sadece sinemalarda ve çok fazla sinemada yok.
Konusu açılmadı daha onun. Hem sadece sinemalarda ve çok fazla sinemada yok.
Ucuz olmaması bir yana çoğu iyi film Beyoğlu, Kadıköy gibi belli başlı birkaç yerde gösteriliyor koskoca ülkede. Diğer yerlerde yaşayanlar ölsün diyorlar.Zaten sinema tamamen zengin işi oldu. Cinemaximum gibi kötü hizmetli bir sinemada bile bir bilet 15-20 TL. Adam gibi indirim yok ki, yapsınlar sabit 10 TL ayda en az 2 kere gidelim. Ama böyle olursa tövbe. Macbeth'e Sheakspeare'in hatrına gidecektim ama bu fiyatları görünce vazgeçtim. Belki Star Wars için istisna olabilir, onun da görselliğinden dolayı. Eğer ilk yorumlar ve puanlar çok olumlu yöndeyse gitmemek olmaz. Aksi durumda Torrent, diyeceğim ancak ortada sağlam bir torrent sitesi bile kalmadı doğru düzgün. Önce Dizimag sonra Yify.
Zaten sinema tamamen zengin işi oldu. Cinemaximum gibi kötü hizmetli bir sinemada bile bir bilet 15-20 TL. Adam gibi indirim yok ki, yapsınlar sabit 10 TL ayda en az 2 kere gidelim. Ama böyle olursa tövbe. Macbeth'e Sheakspeare'in hatrına gidecektim ama bu fiyatları görünce vazgeçtim. Belki Star Wars için istisna olabilir, onun da görselliğinden dolayı. Eğer ilk yorumlar ve puanlar çok olumlu yöndeyse gitmemek olmaz. Aksi durumda Torrent, diyeceğim ancak ortada sağlam bir torrent sitesi bile kalmadı doğru düzgün. Önce Dizimag sonra Yify.
Toplu kıyım yapmışsın maşallah.Puanları genel olarak güncelledim, üzerinden bir müddet zaman geçince en iyi şekilde değerlendirilebiliyor.
@OzaN
Yeni puanlar
Kingsman: 7.5
Ex Macina: 7.0
Blackmass: 7.0
The Walk: 7.5
Me And Earl and Girl: 5.5
Star Wars, Bridge Spies ve Inside Out'da ise bir değişiklik olmayacak gibi.
Kingsman'i ne kadar çok düşürmüşsün Fikrini ne değiştirdi merak ettim şimdiPuanları genel olarak güncelledim, üzerinden bir müddet zaman geçince en iyi şekilde değerlendirilebiliyor.
@OzaN
Yeni puanlar
Kingsman: 7.5
Ex Macina: 7.0
Blackmass: 7.0
The Walk: 7.5
Me And Earl and Girl: 5.5
Star Wars (?), Bridge Spies ve Inside Out'da ise bir değişiklik olmayacak gibi.
Kingsman'i ne kadar çok düşürmüşsün Fikrini ne değiştirdi merak ettim şimdi
Nispet yapar gibi etiketlemiş bir de. .ss Cık cık cık. @OzaN (Whatsapp emojileri mi bunlar? :utananmaymunnedenyok: Çok iyi olmuş.
Benim yerime de izleyin filmleri. O değil de en çok DiCaprio'nun ödülü alışını canlı canlı izleyemeyeceğime üzülüyorum. Kaç yıldır almadın almadın, bu seneyi mi buldun ödül alacak.
İzlersin belki üç beş film diye etiketledim.Nispet yapar gibi etiketlemiş bir de. .ss Cık cık cık. @OzaN (Whatsapp emojileri mi bunlar? :utananmaymunnedenyok: Çok iyi olmuş.
Benim yerime de izleyin filmleri. O değil de en çok DiCaprio'nun ödülü alışını canlı canlı izleyemeyeceğime üzülüyorum. Kaç yıldır almadın almadın, bu seneyi mi buldun ödül alacak.
Üniversite sınavına günde kaç saat çalışıyordun? Heralde sayısala hazırlandığın için vakit kalmıyor, TM yahut Sözel olunca daha çok vakit kalıyor sayısala göre?
Evet öyle. Bekliyoruz izleyeceğin o günleri. İnşallah başarılı bir sınav geçirirsin de daha da rahat izlersin.Şubat'ın sonlarına doğruydu sanırım. Ertesi gün dinlenme ihtimalim olsa izleyebilirdim ama şimdi uyku düzenini falan son günlerde çok bozmayayım. @OzaN Yazın başında izlerim artık bende, filmlerle birlikte.
Çok çalışmaktan değil aslında okul aşırı derecede vaktimi alıyor. Üstüne bir de kurs oluyor. Eve gelişim 5 buçuğu buluyor.
Sayısaldan tercih yaparım gibi, ama belli de olmaz benim işim. TM'ciler daha rahat şu an sadece YGS ve LYS Mat çalışsalar yeterli. MF'cilerin YGS ve LYS sayısallarını bir arada götürmesi gerek. (götürebiliyor muyum, hayır.:/)
Şubat'ın sonlarına doğruydu sanırım. Ertesi gün dinlenme ihtimalim olsa izleyebilirdim ama şimdi uyku düzenini falan son günlerde çok bozmayayım. @OzaN Yazın başında izlerim artık bende, filmlerle birlikte.