Fav10 Oscar Takımı 2015 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Ben de katılıyorum zaten listedeki birçok filmi izleme düşüncem vardı. :)

Uzun bir aradan sonra ilk mesaj güncellendi. Tabloya yeni filmler eklendi ve daha da fazlası eklenmeye devam edecek.

Ayrıca bu haftadan itibaren her hafta güncellemeler yapıp film sıralamasını da paylaşacağım. (Şu anki tablo karışık duruyor, daha anlaşılır farklı tablolar da olur belki.)

Artık Oscar döneminin tam içindeyiz. Bu hafta Perşembe günü adaylar açıklanacak ve filmleri izlemek için 1 ay gibi bir süre var. Filmlerin neredeyse hepsi nete düştü ve çoğunun altyazısı da çıktı. Altyazı henüz çıkmayan az sayıda önemli film kaldı ama onlar da tahmin ediyorum bu hafta ve gelecek hafta çıkacaklardır.

Yani hepinizi film maratonuna çıkmaya ve film dolu bir ay geçirmeye davet ediyorum. :):)

@Tolstoyevski @Danger UA! @HeisenBerg @xdragxx @-potterhead- @Yiğitt @Titanium @sokak sanati @cevaa @Tzira @Aserat @sürgünüm @destere @Maskeli Fedai @gundix123 @Forumdash @Castei @crazymurat31

Bu arada bir not belirteyim. Joy filmini listeye eklemedim. Türkçe altyazısını görebilirsiniz bazı sitelerde ama izlemenizi önermiyorum. Filmin en önemli sahnelerinden biri kesilmiş ve o haliyle yayınlanmış. Tam hali çıkınca o zaman izleriz onu. :)

Dizi izleye izleye sıkılmaya başlamıştım, hazır filmlere ağırlık vermişken ben de katılayım :)

15'inde finaller bitiyor umarım bütlere kalmam da bol bol film izlerim.

İlk mesaj komple güncellendi. Oscar adaylıkları sonrası tüm filmlerin açıklamalarını güncelledim. Tabloya da ilk 8 filme en iyi film dalında Oscar adayı olan filmleri koydum. Daha sonrasında Oscar'a aday olan diğer filmleri adaylık sayılarına göre sıraladım, sonra ise forumda sevilen diğer filmleri sıraladım. Tabloya eklenecek az sayıda önemli film kaldı ve muhtemelen onları da haftaya eklerim.

Puan durumunu da görsel açıdan çok daha iyi bir hale getirdim, kimin neye kaç puan verdiği net şekilde gözüküyor. Ayrıca filmlerin forumdaki ortalama puanlarını ve hangi filmin kaç kişinin izlediğini, hangi kişinin kaç film izlediğini görebilmek mümkün. Laf aramızda ortalama puanlar IMDb puanlarından bile daha güzel ve doğru oldu 1-2 film haricinde. :):)

Tabloda gözden kaçan, yanlış yazdığım puan varsa lütfen söyleyin. Eğer puan değiştirmek isterseniz filmin yorum konusuna gidip orada güncellemeniz ve orada mesaj yazarak bunu belirtmeniz gerekli.

@Danger UA! @Tolstoyevski @destere @sürgünüm @HeisenBerg @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @cevaa @Titanium @Maskeli Fedai @BesaleT @Aserat @xdragxx

Veee siftah yapmalarını beklediğimiz @gundix123 @Castei ve @Tzira

Katılmak isteyen diğer arkadaşlar için de geç değil, haydi film izlemeye. :):)

İlk mesaj komple güncellendi. Oscar adaylıkları sonrası tüm filmlerin açıklamalarını güncelledim. Tabloya da ilk 8 filme en iyi film dalında Oscar adayı olan filmleri koydum. Daha sonrasında Oscar'a aday olan diğer filmleri adaylık sayılarına göre sıraladım, sonra ise forumda sevilen diğer filmleri sıraladım. Tabloya eklenecek az sayıda önemli film kaldı ve muhtemelen onları da haftaya eklerim.

Puan durumunu da görsel açıdan çok daha iyi bir hale getirdim, kimin neye kaç puan verdiği net şekilde gözüküyor. Ayrıca filmlerin forumdaki ortalama puanlarını ve hangi filmin kaç kişinin izlediğini, hangi kişinin kaç film izlediğini görebilmek mümkün. Laf aramızda ortalama puanlar IMDb puanlarından bile daha güzel ve doğru oldu 1-2 film haricinde. :):)

Tabloda gözden kaçan, yanlış yazdığım puan varsa lütfen söyleyin. Eğer puan değiştirmek isterseniz filmin yorum konusuna gidip orada güncellemeniz ve orada mesaj yazarak bunu belirtmeniz gerekli.

@Danger UA! @Tolstoyevski @destere @sürgünüm @HeisenBerg @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @cevaa @Titanium @Maskeli Fedai @BesaleT @Aserat @xdragxx

İzleyecek film baya var ve ben sadece 3 film izleyebilmişim. :( Şu an eksik olan dizilerimi ve izlemek istediğim dizileri izliyorum. Sonra fimlerde baya ilerlemem lazım. Bu hafta içinde başlayacağım izlemeye yeniden. :)

Bir hafta daha Oscar filmleri izlemeye devam edeceğim. Eline sağlık, ilk sayfaya güncellemişsin oradan kolaylıkla seçip izlerim. :)

İzleyecek film baya var ve ben sadece 3 film izleyebilmişim. :( Şu an eksik olan dizilerimi ve izlemek istediğim dizileri izliyorum. Sonra fimlerde baya ilerlemem lazım. Bu hafta içinde başlayacağım izlemeye yeniden. :)
Dizileri salla, Mart'tan sonra hep dizi zaten. :):)

Bir hafta daha Oscar filmleri izlemeye devam edeceğim. Eline sağlık, ilk sayfaya güncellemişsin oradan kolaylıkla seçip izlerim. :)
Bir hafta daha derken, sonra jübile mi yapıyorsun hayırdır? :):)

Dizileri salla, Mart'tan sonra hep dizi zaten. :):)

Bir hafta daha derken, sonra jübile mi yapıyorsun hayırdır? :):)
Benimkiler Türk dizileri, bitmiş diziler. :D Birisini bitirdim, ikincisinin de 6-7 bölümü kaldı. Sonra burada ilerleyeyim.

Eline sağlık bu arada. :)

Hayır ya Oscar filmleri sonrası her gün 1 film izleyemem. Dizi izlemeye fazla zamanım kalmıyor. :)
Aslında zaten sen her gün 1 film izlediğinden büyük ölçüde tüm filmleri temizlemiş oluyorsun da sanki 1 hafta daha iyi olurmuş gibi. Oscar'a aday olmamış, forumda sevilen, etkinlikte iddialı olan iyi 2015 filmleri de var. Neyse zaten vakit çok onlardan da haftada 1-2 film bile izlesen yılın en önemli filmlerini izlemiş olursun. :):)

Aslında zaten sen her gün 1 film izlediğinden büyük ölçüde tüm filmleri temizlemiş oluyorsun da sanki 1 hafta daha iyi olurmuş gibi. Oscar'a aday olmamış, forumda sevilen, etkinlikte iddialı olan iyi 2015 filmleri de var. Neyse zaten vakit çok onlardan da haftada 1-2 film bile izlesen yılın en önemli filmlerini izlemiş olursun. :):)
En son etkinlikte seninle birlikte 18'de 18 yaptım ya. Benim birinci önceliğim diziler, kalan zamanlarımda Cumartesi-Pazar haftada 2 film izleyebilirim. :)

Deneme 1 deneme 2 deneme 3 ses

Bir berber bir berbere bre berber gel beraber bir berber dükkanı açalım demiş.

Sarımsaklasak da mı saklasak, sarımsaklamasak da mı saklasak.

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar;
Ne de taze şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar

Geçti, istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?

güncellenen liste harika olmuş @OzaN kendimi listede görmek dahada mutlu etti beni:)
insanlar ne kadar bencil değilim desede biraz bencillik varmış özünde? daha önceki listeye bakmak gelmiyordu içimden çünkü ben yoktum orda ? :) şimdi dönüp dönüp bakıyorum :)
spotlight dada işlem tamamdır? net problemi yüzünden ağır gidiyorum bundan sonra dahada ağırlaşacağım gibi iki üç günde bir film izlesem yeterlidir şu anlık :)

Deneme 1 deneme 2 deneme 3 ses

Bir berber bir berbere bre berber gel beraber bir berber dükkanı açalım demiş.

Sarımsaklasak da mı saklasak, sarımsaklamasak da mı saklasak.

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar;
Ne de taze şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar

Geçti, istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?

olmuş olmuş sende net düzelmiş gibi? deneme başarıyla gerçekleşmiş gördüğüm kadarıyla :)

@OzaN Eline sağlık güzel olmuş. Ben de tam gaz devam ediyorum ama bazı gereksiz filmleri izlemeyeceğim. Bu arada en son filmleri sıralarken herkesin puanı eşit mi olacak yoksa etkinliklerdeki sistemi mi uygulayacağız?