HeisenBerg
Favori Üye
@destere Başlayalım artık izlemeye her gün bir film. Bu arada Olivia Cooke'un filmini izledin mi?
Başladık bile.Ne oldu şimdi ne zaman başlıyoruz ne yapmamız gerekiyor ? @OzaN
İzleyecek film baya var ve ben sadece 3 film izleyebilmişim. Şu an eksik olan dizilerimi ve izlemek istediğim dizileri izliyorum. Sonra fimlerde baya ilerlemem lazım. Bu hafta içinde başlayacağım izlemeye yeniden.İlk mesaj komple güncellendi. Oscar adaylıkları sonrası tüm filmlerin açıklamalarını güncelledim. Tabloya da ilk 8 filme en iyi film dalında Oscar adayı olan filmleri koydum. Daha sonrasında Oscar'a aday olan diğer filmleri adaylık sayılarına göre sıraladım, sonra ise forumda sevilen diğer filmleri sıraladım. Tabloya eklenecek az sayıda önemli film kaldı ve muhtemelen onları da haftaya eklerim.
Puan durumunu da görsel açıdan çok daha iyi bir hale getirdim, kimin neye kaç puan verdiği net şekilde gözüküyor. Ayrıca filmlerin forumdaki ortalama puanlarını ve hangi filmin kaç kişinin izlediğini, hangi kişinin kaç film izlediğini görebilmek mümkün. Laf aramızda ortalama puanlar IMDb puanlarından bile daha güzel ve doğru oldu 1-2 film haricinde.
Tabloda gözden kaçan, yanlış yazdığım puan varsa lütfen söyleyin. Eğer puan değiştirmek isterseniz filmin yorum konusuna gidip orada güncellemeniz ve orada mesaj yazarak bunu belirtmeniz gerekli.
@Danger UA! @Tolstoyevski @destere @sürgünüm @HeisenBerg @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @cevaa @Titanium @Maskeli Fedai @BesaleT @Aserat @xdragxx
Veee siftah yapmalarını beklediğimiz @gundix123 @Castei ve @Tzira
Katılmak isteyen diğer arkadaşlar için de geç değil, haydi film izlemeye.
Bir hafta daha Oscar filmleri izlemeye devam edeceğim. Eline sağlık, ilk sayfaya güncellemişsin oradan kolaylıkla seçip izlerim.İlk mesaj komple güncellendi. Oscar adaylıkları sonrası tüm filmlerin açıklamalarını güncelledim. Tabloya da ilk 8 filme en iyi film dalında Oscar adayı olan filmleri koydum. Daha sonrasında Oscar'a aday olan diğer filmleri adaylık sayılarına göre sıraladım, sonra ise forumda sevilen diğer filmleri sıraladım. Tabloya eklenecek az sayıda önemli film kaldı ve muhtemelen onları da haftaya eklerim.
Puan durumunu da görsel açıdan çok daha iyi bir hale getirdim, kimin neye kaç puan verdiği net şekilde gözüküyor. Ayrıca filmlerin forumdaki ortalama puanlarını ve hangi filmin kaç kişinin izlediğini, hangi kişinin kaç film izlediğini görebilmek mümkün. Laf aramızda ortalama puanlar IMDb puanlarından bile daha güzel ve doğru oldu 1-2 film haricinde.
Tabloda gözden kaçan, yanlış yazdığım puan varsa lütfen söyleyin. Eğer puan değiştirmek isterseniz filmin yorum konusuna gidip orada güncellemeniz ve orada mesaj yazarak bunu belirtmeniz gerekli.
@Danger UA! @Tolstoyevski @destere @sürgünüm @HeisenBerg @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @cevaa @Titanium @Maskeli Fedai @BesaleT @Aserat @xdragxx
Veee siftah yapmalarını beklediğimiz @gundix123 @Castei ve @Tzira
Katılmak isteyen diğer arkadaşlar için de geç değil, haydi film izlemeye.
Dizileri salla, Mart'tan sonra hep dizi zaten.İzleyecek film baya var ve ben sadece 3 film izleyebilmişim. Şu an eksik olan dizilerimi ve izlemek istediğim dizileri izliyorum. Sonra fimlerde baya ilerlemem lazım. Bu hafta içinde başlayacağım izlemeye yeniden.
Bir hafta daha derken, sonra jübile mi yapıyorsun hayırdır?Bir hafta daha Oscar filmleri izlemeye devam edeceğim. Eline sağlık, ilk sayfaya güncellemişsin oradan kolaylıkla seçip izlerim.
Benimkiler Türk dizileri, bitmiş diziler. Birisini bitirdim, ikincisinin de 6-7 bölümü kaldı. Sonra burada ilerleyeyim.Dizileri salla, Mart'tan sonra hep dizi zaten.
Bir hafta daha derken, sonra jübile mi yapıyorsun hayırdır?
Hayır ya Oscar filmleri sonrası her gün 1 film izleyemem. Dizi izlemeye fazla zamanım kalmıyor.Dizileri salla, Mart'tan sonra hep dizi zaten.
Bir hafta daha derken, sonra jübile mi yapıyorsun hayırdır?
Aslında zaten sen her gün 1 film izlediğinden büyük ölçüde tüm filmleri temizlemiş oluyorsun da sanki 1 hafta daha iyi olurmuş gibi. Oscar'a aday olmamış, forumda sevilen, etkinlikte iddialı olan iyi 2015 filmleri de var. Neyse zaten vakit çok onlardan da haftada 1-2 film bile izlesen yılın en önemli filmlerini izlemiş olursun.Hayır ya Oscar filmleri sonrası her gün 1 film izleyemem. Dizi izlemeye fazla zamanım kalmıyor.
En son etkinlikte seninle birlikte 18'de 18 yaptım ya. Benim birinci önceliğim diziler, kalan zamanlarımda Cumartesi-Pazar haftada 2 film izleyebilirim.Aslında zaten sen her gün 1 film izlediğinden büyük ölçüde tüm filmleri temizlemiş oluyorsun da sanki 1 hafta daha iyi olurmuş gibi. Oscar'a aday olmamış, forumda sevilen, etkinlikte iddialı olan iyi 2015 filmleri de var. Neyse zaten vakit çok onlardan da haftada 1-2 film bile izlesen yılın en önemli filmlerini izlemiş olursun.
Deneme 1 deneme 2 deneme 3 ses
Bir berber bir berbere bre berber gel beraber bir berber dükkanı açalım demiş.
Sarımsaklasak da mı saklasak, sarımsaklamasak da mı saklasak.
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar;
Ne de taze şeytan bir günahı,
Seni beklediğim kadar
Geçti, istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?