Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Vadi forumunda Yusuf sezon finalinde Polatı öldürecek öldürdükten sonra babası olduğunu anlayacak gibisinden çok yorum var.

Şu bir gerçek ki Necati Şaşmaz eskisi kadar istekli degil yoksa bu kadar tepkiye kayitsiz kalamazdı gerekeni yapardi ama bence kendiside uğraşmak istemiyor fazla sezon başinda röpörtajı vardi hatta Yusufu oglu cikartarak yeni kişiyi buldular "Yusuf Alemdar"

Keske 10.sezonda bitip yeni senaryo yeni kurgu yeni oyuncularla şimdi başlasaydi hiç degilse o izleyici kitlesi yeniden kazanilmişken kaybedilmez vadi erimege başlamazdi.Vadinin gerileme dönemi şu koltukta oturarak bir sezon geciren Polat Alemdarın oldugu sezondan beri devam ediyor.Geçen sene müdahale edildi ama sonra eski haline geri döndü bu sezon ise senaryosuz heyecansız bir sekilde gidiyordu.Vadinin gündem belirlemesi gerekirken diğer dizilerde kullanilan sacma konuları kullanması senaryo grubunun ayibidir.

Aga hayret tepki göstermiyorsun eleştirilere :D
aga bu konu basit sıradan bir olay değil cidden vadi nin geleceğini etkileyecek bu bir riskti yapım buna inanmış büyük bir riskte olsa icraatı ortaya koydu bu tepkilerin gelmesi normaldir az buz bir olay değil
bana gelince ben konuşunca anlaşılmaya çalışıldığımı düşünmüyorum tam tersi bir durum var o yüzden kendi düşüncelerimi söylemiyorum 😎

Ilk sahnede

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Ahunun babasini canlandiran Remzi Evren yaşamını yitirdi.

Ünlü dizi oyuncusu Remzi Evren, 58 yaşında Üsküdar’daki evinde vefat etti. KOAH hastası olan Evren’in Evren`in uykusunda kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Yakınlarından edinilen bilgiye göre, Remzi Evren, Üsküdar Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi, Tahririye Sokak`taki evinde saat 13.00 sıralarında hayatını kaybetti. KOAH hastası olan Evren`in uykusunda kalp krizi geçirdiği öğrenildi. 2 kız çocuğu bulunan Remzi Evren`in öldüğünü öğrenen yakınları eve gelerek taziyede bulundu. Yakınları, oyuncunun ölümünden büyük üzüntü duyduklarını dile getirdiler.

aga bu konu basit sıradan bir olay değil cidden vadi nin geleceğini etkileyecek bu bir riskti yapım buna inanmış büyük bir riskte olsa icraatı ortaya koydu bu tepkilerin gelmesi normaldir az buz bir olay değil
bana gelince ben konuşunca anlaşılmaya çalışıldığımı düşünmüyorum tam tersi bir durum var o yüzden kendi düşüncelerimi söylemiyorum 😎
Aslan Akbey bir spermci olmadiği kalmisti basimiza o da oldu :A

Yusuf Alemdar herhalde veliaht olacak :(

Aslan Akbey bir spermci olmadiği kalmisti basimiza o da oldu :A

Yusuf Alemdar herhalde veliaht olacak :(
aga o konuya takılmaya gerek yok nasıl olduğunu ben basit bir şekilde yazayım Aslan Akbey kgt nin başkanı bu ali candan da düz devlet memuru değil kgt ajanı bu kurum elemanlarının parmak izini, doku örneğini, cişini , spermini, çeşitli operasyonlar için alıp kullanabilir aslan da almakla yetinmemiş çatır çatır kullanmış

aga o konuya takılmaya gerek yok nasıl olduğunu ben basit bir şekilde yazayım Aslan Akbey kgt nin başkanı bu ali candan da düz devlet memuru değil kgt ajanı bu kurum elemanlarının parmak izini, doku örneğini, cişini , spermini, çeşitli operasyonlar için alıp kullanabilir aslan da almakla yetinmemiş çatır çatır kullanmış
Peki zor soruları sorayim Zeynepin rahmine nasıl yerlestirildi?

Aslan Akbey doğan cocugun erkek olacagini nerden biliyordu

Aslan Akbey neden o defterde Polata bunu itiraf etmedi

Aslan Akbey Polata Zeynepi öldürmesi icin neden emir verdi

Aga yapma Allah askina bu dediğine inaniyon mu hadi diyelim Yusufun Polata baba diyecegine ne diyorsun bu kadarda savunmaya gerek yok bence senarist batirmistir

Peki zor soruları sorayim Zeynepin rahmine nasıl yerlestirildi?

Aslan Akbey doğan cocugun erkek olacagini nerden biliyordu

Aslan Akbey neden o defterde Polata bunu itiraf etmedi

Aslan Akbey Polata Zeynepi öldürmesi icin neden emir verdi

Aga yapma Allah askina bu dediğine inaniyon mu hadi diyelim Yusufun Polata baba diyecegine ne diyorsun bu kadarda savunmaya gerek yok bence senarist batirmistir

la istediğin kadar eleştir olabilir ama bu soruların hepsinin cevabı var sen veremiyorsan izlemiyorsun demektir ; aga hangisi zor bunların

Cevaplar
1-tüp bebek tedavisi aga bildiğin tüp bebek
2- sadece Zeynep i bu operasyonda kullandığını nerden biliyorsun 3-4 tane taşıyıcı anne bulmuştur zeynep in çocuğunun cinsiyeti belli olunca onda karar kılmıştır
3-Aslan Akbey doğru bir adam mı ki? o defterde karahanlının gerçek olduğunu itiraf ettimi ki bu olaydan bahsetsin? adam her yaptığını yazdı mı bunu da söylememesi gayet normal değil mi ?
4-neden emir verdi çok basit; Zeynep ilk başta bu görevi kabul etmişti ama sonuçta oda anne oldu ve çocuğunu Aslan a vermek istemedi duygusal olarak bağlandı Aslan çocuğu zorla elinden aldı Zeynep in de biletini kesti Ali Candan Zeynep in yeni bebeği olduğunu öğrenince öğrenince öldürmek istemedi ve Zeynep ortadan kayboldu

aga bir değerlendir bakalım
ama işte değerlendirmeyeceksiniz son satırda niyetini fikrini ortaya dökmüşsün fikir sabit tabiki söylemde değişmeyecek

la istediğin kadar eleştir olabilir ama bu soruların hepsinin cevabı var sen veremiyorsan izlemiyorsun demektir ; aga hangisi zor bunların

Cevaplar
1-tüp bebek tedavisi aga bildiğin tüp bebek
2- sadece Zeynep i bu operasyonda kullandığını nerden biliyorsun 3-4 tane taşıyıcı anne bulmuştur zeynep in çocuğunun cinsiyeti belli olunca onda karar kılmıştır
3-Aslan Akbey doğru bir adam mı ki? o defterde karahanlının gerçek olduğunu itiraf ettimi ki bu olaydan bahsetsin? adam her yaptığını yazdı mı bunu da söylememesi gayet normal değil mi ?
4-neden emir verdi çok basit; Zeynep ilk başta bu görevi kabul etmişti ama sonuçta oda anne oldu ve çocuğunu Aslan a vermek istemedi duygusal olarak bağlandı Aslan çocuğu zorla elinden aldı Zeynep in de biletini kesti Ali Candan Zeynep in yeni bebeği olduğunu öğrenince öğrenince öldürmek istemedi ve Zeynep ortadan kayboldu

aga bir değerlendir bakalım
ama işte değerlendirmeyeceksiniz son satırda niyetini fikrini ortaya dökmüşsün fikir sabit tabiki söylemde değişmeyecek
Yani her pisliği Aslanın üzerine atın oh mis :D

Aga tüp bebek son yıllarda gelişen bir yöntem eskiden çok az yapılıyordu ve bilinen bir yöntem değildi.

Ne yani Polatın spermlerini birkaç kadın üzerinde daha mı denedi 😱 o zaman Polatın kızları da var :D

Ben savunmanın beklemezdim aga ne diyeyim fikrindir ama Polatın boyu kadar oğlu cçıkmasının savunulacak.bir yanı yok

Daha yeni uyandım. Reytingler beni çok şaşırttı. Ben PanaFilm olsam utancımdan ne sosyal medyaya girerim ne sokağa çıkarım. Hani ilk Vadinin finalinin sonunda "kadirşinas izleyicilerimiz" diye bir tabir kullanmişlardı. İşte o izleyici aradan 10 yıl geçmesine rağmen hala aynı duyguları besliyor. Helal olsun ki o kadar iddiali yapım arasında yine birinciliği kazandırmışlar. Sözün bittiği yer. Bir taraf işinden gücünden, uykusundan feragat edip her Perşembesini Kurtlar Vadisi Pusu'ya ayırıyor öbür taraf ise bu rezil senaryoyu bize reva görüyorlar. Daha ne diyelim kelimeler kifayetsiz kaliyor bu babacan izleyici karşısında...

Yani her pisliği Aslanın üzerine atın oh mis :D

Aga tüp bebek son yıllarda gelişen bir yöntem eskiden çok az yapılıyordu ve bilinen bir yöntem değildi.

Ne yani Polatın spermlerini birkaç kadın üzerinde daha mı denedi 😱 o zaman Polatın kızları da var :D

Ben savunmanın beklemezdim aga ne diyeyim fikrindir ama Polatın boyu kadar oğlu cçıkmasının savunulacak.bir yanı yok
sapla samanı karıştırma aga sen sordun ben cevapladım yani mantıken bu işin oluru her türlü var ben illa ki böyle olmuştur demiyorum ama ihtimal var bu da sonuçta bir dizi bir olayda bu kadar fazla gerçekcilik bile fazla abi dizi mantığı deyip bile geçilebilir oda yetmiyor sorulan sorulara cevapta verilebiliyor
aga iyi oldu bak ne zamandır senle vadi konuşmuyorduk onun sayesinde biz seninle vadi konuşup tartışıyoruz böyle bir katkısıda var 😀

sapla samanı karıştırma aga sen sordun ben cevapladım yani mantıken bu işin oluru her türlü var ben illa ki böyle olmuştur demiyorum ama ihtimal var bu da sonuçta bir dizi bir olayda bu kadar fazla gerçekcilik bile fazla abi dizi mantığı deyip bile geçilebilir oda yetmiyor sorulan sorulara cevapta verilebiliyor
aga iyi oldu bak ne zamandır senle vadi konuşmuyorduk onun sayesinde biz seninle vadi konuşup tartışıyoruz böyle bir katkısıda var 😀
Bu arada ne kadar sövsekte herkes yine izleyecek eştirdiğimizle kalacaz :A

Aga nerden nereye ne mantık kurdun helal olsun :A

Bu arada ne kadar sövsekte herkes yine izleyecek eştirdiğimizle kalacaz :A

Aga nerden nereye ne mantık kurdun helal olsun :A
eyvallah aga :A
bak doğru söyledin şaka maka cidden bu vadi iyisiyle kötüsüyle cidden ender bir proje yok yok herşey olabiliyor

illa bir yerden insanı yakalıyor

Son düzenleme: