AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@destere ve ben darly e bayılıyoruz @mrt-06 ama utanıyor söylemeye:A:A:A

6.bölüm çok iyiydi ayy işte böyle özel bölümleri darly e yapın benden hep geçerli not alın:A
ama
daryl ok ve yayı olmadan yapamaz geri almalı :(:(:(
@mrt-06 ben demiştim ayol sana hatta göstermiştim:F
glenin ilerki bölümlerden bir sahneini göstermiştim fotoyla o sahne gelir haftaya artık ormanda tek başına kaçıyordu:F:F:F
@Harunnn60
daryl a hayranız diyorum ne kadar sevimli bir vatandaş tutup zombilere atacaksın onlar daryl ı parçalarken oturup bir cigara yakıp seyredeceksin manzarayı :) ne büyük bir zevk olurdu benim için :)

yeni bölümü izleyemedim hala ?

6x6

Rick olmayınca bölümlerden pek keyif alamıyorum ama neyse ki Darly vardı :D

Darly insanlık yaptı ama karşılığını göremedi, inşallah bidaha karşılaşır diğerleriyle :D

Abraham Sasha'ya abayı yaktı :D Sasha Rosita'ya göre daha güzel gibi ama Rosita'nın da vücut sağlam karar vermek zor :D
8/10

6x5

Bölümü çok önceden izlemiştim ama yorum yapmaya fırsatım olmamıştı. :)
The 100, AHS Hotel, Ash vs Evil Dead'dan sonra bunuda yorumlayalım da aradan çıksın. :F

Bölüm kötü değildi bence şimdi hepimizde tek bir soru olduğu icin onun cevaplanmasını istiyoruz haliyle cevaplanmayınca tatmin olamamak doğal.:)

Bölüm Yorumum;

Maggie hamile. :Z Vayy be kızın hamileliginide göreceğiz demek. :( Sonu Lori gibi olmasında. Aman dikkat..

Rick'te sonunda beklenen adımı attı ve Jessie ile öpüştü bakalım ileride güzel bir çift olacak gibi duruyorlar. :A

Deanna bu bölümün odak noktasiydı bence. :) Karakterin gel-git lerini güzel yansıtmıslardı.

Şu Tara ile diğer kızın öpüşmesi. :( Hic gerek yok böyle şeylere ama popüler dizi olunca mecburlar malesef.

8.0

@destere @Çiğdem- @GreatOttoman @mrt-06

6x6

Rick olmayınca bölümlerden pek keyif alamıyorum ama neyse ki Darly vardı :D

Darly insanlık yaptı ama karşılığını göremedi, inşallah bidaha karşılaşır diğerleriyle :D

Abraham Sasha'ya abayı yaktı :D Sasha Rosita'ya göre daha güzel gibi ama Rosita'nın da vücut sağlam karar vermek zor :D
8/10
Rosita da Eugene'in olsun işte garibim izlemekten bi hal oldu. :D

Orta karar bir bölümdü yine. Daryl oğlanlarla geze geze yumuşadı iyice. :D Abisi görse iyi bi sopa çekerdi valla. Bölüm ve genel olarak ne zamandır dikkatimi çekiyordu söylemiyordum ama dayanamadım. Şu uyuyan zombiler çok mantıksız geliyor bana. Bundan daha da mantıksızı pusu kuran zombiler normalde bütün zombiler inleye inleye geziyor ama bazen arkadan sessizce yaklaşıp (nasıl oluyorsa artık :D ) ısırmaları çok mantıksızca yani. Onun dışında Abraham'ın RPG'leri bulması iyi oldu iyi bir caydırıcı güç olur. :D Fakat o alışında yani ne gerek var öyle aksiyona sapla kafasına al hemen ne uğraşıyorsun dimi. :D Glenn'e gelince ölmediği çok belliydi zaten kaç bölümdür göstermemeleri de bunu doğruluyordu bu bölüm kesin yaşadığı belli oldu. Dizinin en kötü bölümü de Daryl'ın arbelatından ayrılışıydı yine kavuşacaklar Terminusdaki gibi ama yine arbelatsız bir Daryl karizmayı azaltıyor.

Son düzenleme:
6x5

Bölümü çok önceden izlemiştim ama yorum yapmaya fırsatım olmamıştı. :)
The 100, AHS Hotel, Ash vs Evil Dead'dan sonra bunuda yorumlayalım da aradan çıksın. :F

Bölüm kötü değildi bence şimdi hepimizde tek bir soru olduğu icin onun cevaplanmasını istiyoruz haliyle cevaplanmayınca tatmin olamamak doğal.:)

Bölüm Yorumum;

Maggie hamile. :Z Vayy be kızın hamileliginide göreceğiz demek. :( Sonu Lori gibi olmasında. Aman dikkat..

Rick'te sonunda beklenen adımı attı ve Jessie ile öpüştü bakalım ileride güzel bir çift olacak gibi duruyorlar. :A

Deanna bu bölümün odak noktasiydı bence. :) Karakterin gel-git lerini güzel yansıtmıslardı.

Şu Tara ile diğer kızın öpüşmesi. :( Hic gerek yok böyle şeylere ama popüler dizi olunca mecburlar malesef.

8.0

@destere @Çiğdem- @GreatOttoman @mrt-06
son bölüme gel ayoll iyice yavaşladın :F:F:F

Kursum başladığı için pek müsait olamıyorum, o nedenle izleyemedim diziyi. :( Bu gece veya yarın izleyip yorumumu atacağım.

6x6

Çok geç izledim bu hafta. :(

Bölümü beğendim, sıkmadan izlettirdi. Çok hoş olmuş bölüm. :)

Darly o sevimsiz üçüze yüz vermeyecekti başta. :D Geçtiler o küçük kızı yem ettiler, diğer ikisi de yardım eden Darly'e ihanet ettiler. Ama ileride kesin karşılacaklar bence, bu burada bitmedi.

Sasha ve Abraham aşkı yakında resmiyete dökülür. :A Abraham taktı bu Sasha'ya. :F Darly vaktinde gelmeseydi Sasha'dan bir çocuk gelebilirdi. :D

8/10

6x6

Beğenmedim ben bölümü. İlk tefa siz beğenirken ben beğenemedim. :T
Bölümü izlerken gözüm kapandı bir ara esnemeye başladım. :(

Daryl severim ama Sasha ve Abraham ilgi çekici değiller bence. :A

Sasha ve Abraham aşık olacak sanırım zaten Abraham'ın sevgilisi de diğer oğlana aşık olacak.
Bence böyle olması daha iyi oldu.

Daryl yarı yolda bırakan çifte uyuz oldum ama Daryl gereğinden fazla iyi davrandı. Böyle bir dünyada iyilik yapılmamalı bence.

Son sahneden ümitlenmeyin derim ben. :D

O telsiz sesi Glenn'e ait değil diyorlar. :(

7.5

6x6. Bölüm ..

arkadaşların çoğu beğenmiş gibide pek sarmadı bölüm :) bölümün vasatlığı konusunda @Harunnn60 a katılıyorum ? özellikle daryl sahnelerini sevdim, abraham ve sasha sahnelerinde sıkıldım o karakterlerin bir ilginçliği yok birde yarım saat boş muhabbete girişince sıktı ..
geçelim bölüm yorumuna :)

diziye yeni katılan gruptaki kızlar güzeldi yalnız sarıyı erken kaybettik gerçi iyide oldu o kıtlıkta insülin arayıpta bulmak zordu zayıflar çabuk düşer :) yine bir arkadaşımız bahsetmiş sanırım? dediği kısıma katılıyorum? yani zombilerin uykuya dalması veya pusu kurması olmayacak şeylerden birde sarı kız sanki yeni zombili dünyayla karşılaşmış gibi gidip yatan iki zombinin arasına girince olacağı baştan belliydi? allah rahmet eylesin, kalan kızda benim için yeterliydi ama o da erken çıktı diziden umarım tekrar karşılaşırız :)
daryl ın iyilik yapması adamı sempatikleştiriyor ben iyilik yapmaya devam etmesi taraftarıyım bu bölüm @Çiğdem- in parlağı diziyi kurtardı daryl da olmasa bölüm çekilmez hale gelecekti ?
abraham ile sasha sahnelerinden hiç bahsetmeye gerek yok ? sadece abrahamın bulduğu füzeler ilginçti o füzelerle bir ordu devirirler artık zombi falan dayanmaz bunlara :)
bu arada japon çekirdeği ölmemiştir diye sevinen arkadaşlar boşuna sevinmeyin bence son sahnede telsizdeki imdat sesi, çekirdeğe ait değildi :)

Son düzenleme:
6x6. Bölüm ..

arkadaşların çoğu beğenmiş gibide pek sarmadı bölüm :) bölümün vasatlığı konusunda @Harunnn60 a katılıyorum ? özellikle daryl sahnelerini sevdim, abraham ve sasha sahnelerinde sıkıldım o karakterlerin bir ilginçliği yok birde yarım saat boş muhabbete girişince sıktı ..
geçelim bölüm yorumuna :)

diziye yeni katılan gruptaki kızlar güzeldi yalnız sarıyı erken kaybettik gerçi iyide oldu o kıtlıkta insülin arayıpta bulmak zordu zayıflar çabuk düşer :) yine bir arkadaşımız bahsetmiş sanırım? dediği kısıma katılıyorum? yani zombilerin uykuya dalması veya pusu kurması olmayacak şeylerden birde sarı kız sanki yeni zombili dünyayla karşılaşmış gibi gidip yatan iki zombinin arasına girince olacağı baştan belliydi? allah rahmet eylesin, kalan kızda benim için yeterliydi ama o da erken çıktı diziden umarım tekrar karşılaşırız :)
daryl ın iyilik yapması adamı sempatikleştiriyor ben iyilik yapmaya devam etmesi taraftarıyım bu bölüm @Çiğdem- in parlağı diziyi kurtardı daryl da olmasa bölüm çekilmez hale gelecekti ?
abraham ile sasha sahnelerinden hiç bahsetmeye gerek yok ? sadece abrahamın bulduğu füzeler ilginçti o füzelerle bir ordu devirirler artık zombi falan dayanmaz bunlara :)
bu arada japon çekirdeği ölmemiştir diye sevinen arkadaşlar boşuna sevinmeyin bence son sahnede telsizdeki imdat sesi, çekirdeğe ait değildi :)
6x6

Beğenmedim ben bölümü. İlk tefa siz beğenirken ben beğenemedim. :T
Bölümü izlerken gözüm kapandı bir ara esnemeye başladım. :(

Daryl severim ama Sasha ve Abraham ilgi çekici değiller bence. :A

Sasha ve Abraham aşık olacak sanırım zaten Abraham'ın sevgilisi de diğer oğlana aşık olacak.
Bence böyle olması daha iyi oldu.

Daryl yarı yolda bırakan çifte uyuz oldum ama Daryl gereğinden fazla iyi davrandı. Böyle bir dünyada iyilik yapılmamalı bence.

Son sahneden ümitlenmeyin derim ben. :D

O telsiz sesi Glenn'e ait değil diyorlar. :(

7.5
yaaa sonunda sizde anladınız darly kıymetini o bşrtanedir :love1:
ama yaysız darly ksinlikle darly olamaz geri almalı:(:(:(

gleen konusunda kapı gibi fotom var ayoll ilerki bölümlerden görmediğimiz sahnesi var ormanda tek koşuyor o sahne geldiğinde fotoğrafımı tekrar ortaya çıkarıcam ve gözlerinize sokucam hahaha :F:F:F

gleen konusunda kapı gibi fotom var ayoll ilerki bölümlerden görmediğimiz sahnesi var ormanda tek koşuyor o sahne geldiğinde fotoğrafımı tekrar ortaya çıkarıcam ve gözlerinize sokucam hahaha :F:F:F
Eğer Gleen konusunda da haklı çıkarsan valla bravo derim sana.:F Kösem hariç diğer tüm teorilerin, öngörülerin tuttu.:F

Eğer Gleen konusunda da haklı çıkarsan valla bravo derim sana.:F Kösem hariç diğer tüm teorilerin, öngörülerin tuttu.:F
kösem için önce berenin gelmesini beklicez çünkü benim iddam bu diziye yunan kız olduğu için senaryo yazılmıyor beren gelince ağzınız açık izliceksiniz harika senaryolar yazılıcak bu diziyle alakalı iddam bu benim berenden ziyade çok iyi senaryo akışı görüceksiniz diyorum ozaman gelince bir bakarız :F:F:F

hemen havalara girdin :) bu bölüm daryl şanslıydı çünkü diğer rakibi ayıcık abrahamdı abraham ın yanında daryl daha izlenir duruyor yoksa grupta diğerlerini görebilseydik senin daryl parlağına kalmazdık :) mecburiyetten daryl ı övmek sorunda kaldık umarım bir daha böyle bir bölümle karşılaşmayız da maggie li michone lu enid li sahnelerle coşarız :)
sen japon çekirdeğini rüyada ormanda kovalamışsın öyle bir sahne yok teorin tutmayacak aha buraya yazdım :)

kesinlikle rüya görmüş çiğdem , japon çekrideğinden sonsuza kadar kurtulduk bir daha diziye dönmeyecektir :)