anası kadar sempatik danasıBak buda bebişi.
babası kim acaba abrahammı ?
anası kadar sempatik danasıBak buda bebişi.
Aslında dizide de gerçek hamilelik yapabilirdi ama yapmadılar Maggie'ye sakladılar bu kutsal görevi sanırım.anası kadar sempatik danası
babası kim acaba abrahammı ?
Aslında dizide de gerçek hamilelik yapabilirdi ama yapmadılar Maggie'ye sakladılar bu kutsal görevi sanırım.
Onun ki geldi artık nanik sana. Bu kadar yavaş hareket edersen yakında @Çiğdem- i de kaybedersin.aslında maggie de gerçekten hamile kalabilirdi bu kutsal görevi üstlenmesi için maggie ye yardımcıda olurdum her türlü? çağırsaydı keşke)
ben yavaş hareket etmedimde çekirdek hızlı davrandıOnun ki geldi artık nanik sana. Bu kadar yavaş hareket edersen yakında @Çiğdem- i de kaybedersin.
video açılmadı ama indirip baktım. Orada Tara haklıydı arada Rick saçmalıyor bazen.ben yavaş hareket etmedimde çekirdek hızlı davrandı
bu hareket harikaydı @Harunnn60 @Çiğdem-
rick e kapak oldu hareket spoiler içindedir
[SPOILERhttps://pbs.twimg.com/tweet_video/CUd_XKTVEAAuU3X.mp4][/SPOILER]
şimdi açılıyor olması lazım linke tıklayacaksın zatenvideo açılmadı ama indirip baktım. Orada Tara haklıydı arada Rick saçmalıyor bazen.
Tamam şimdi açılıyor.şimdi açılıyor olması lazım linke tıklayacaksın zaten
Tamam şimdi açılıyor.
sence carl öldürülecekmidir umarım diğer ergen silahı carl a tam denk getirir
Ah keşke ölse ama çok zor. Yani Rick ölür Carl ölmez öyle diyeyim ben sana.
Gidip araştırdın mı
6x7
Geçen ki felaket bölümünden sonra bu bölüm ilaç gibi geldi.
Hem fazla karakter vardı hem sürpriz gelişmeler hemde zombi vardı.
Aslında Gleen'in ölmemesine kızacaktım ama Game Of Thorones'te Jon Snow'u 6-7 ay ölü gösterdi. En azından Walking Dead 4 hafta ölü gibi gösterdi Glenn'i. O yüzden diğer popüler dizi yapıyorsa böyle taktikler Walking Dead'da yapabilir. Kızmayacağım. bu yüzden.
Morgan ne yapıyor anlamadım. Bu kadar iyilik fazla bence. Tamam öğrendik hikayeni ama kendi yolunu çiz.
Orayı yöneten kadının oğlu yine gereksiz atraksiyonlara girdi. Yok arabayı alacakmışta filan da. Demiyor ki kaçacaktım ben.
Sonda o duvar yıkıldı içeri zombiler akın edecek kesin. Bizimkiler yine evsiz kalacak.
Onun dışında dikkatimi çeken Tara oldu. Hamilelik zamanı çekimlere denk geldiği için bu bölüm baya şişmişti. Hamile olduğunu bilmesem kız ne ara kilo aldı derdim.
Ay o değilde @mrt-06 senin Michonne iyice pasif kaldı dizide.Bu bölüm 1.5 dakika gözüktü sanırım. Valla iyice kayboldu kadın bu sezon dizide.
8.6
@Çiğdem- @destere @sokak sanati @Yiğitt @cevaa
@turkuazz @crazymurat31 @GreatOttoman @OzaN
ayolll adamlar öldü göstermek için jenerike bile almamışlar ama daha dizi başlamadan 6.sezon teasere ilerki bölümelrden görüntüler koymuşlar oradan yakaladım ben hemen fotoyu çekip sizle paylaştım6x7
Bence sıkıcı bir bölüm oldu, ben sıkıldım izlerken. Ama sürprize bayıldım.
Gleen ölmemiş. Ay üzülmüştüm adamım öldü diye, ölmemesi iyi oldu. O kısmı nasıl kurtaracaklar diye bekliyordum, çok mantıklı kurtarmışlar. Yani hiç saçmalamışlar demedim.
Spencer bölüme renk kattı bence. O ipin orada düşecek sanmam falan iyiydi, ben kesin burada ölecek dedim içimden.
8/10
@Çiğdem- tahminin tuttu, bekliyoruz böyle tespitler senden. @Harunnn60 @destere
İzlemeyenler için spoiler olabilir burası.ayolll adamlar öldü göstermek için jenerike bile almamışlar ama daha dizi başlamadan 6.sezon teasere ilerki bölümelrden görüntüler koymuşlar oradan yakaladım ben hemen fotoyu çekip sizle paylaştım
ayy gerçi benden başka kimsede fark etmemiş sosya medyalarda bile bu detaya deyinen yoktu en ufak detayları bile fark ediyorum ben cımbızla çekip alıyorum hemen
@Harunnn60 @Yiğitt @destere
@sokak sanati sen izlemedin diye özel mesaj kutuya yazıyordu bence 1 bas bu hafta onaİzlemeyenler için spoiler olabilir burası.
Görmedim, nerede. 😱@sokak sanati sen izlemedin diye özel mesaj kutuya yazıyordu bence 1 bas bu hafta ona
kutumuzda aa iyiki görmemişsinGörmedim, nerede. 😱
Telefondaydım, ondan görmemişim. Şimdi baktım cidden yazmış pis melun @sokak sanati 😱kutumuzda aa iyiki görmemişsin
o süprizi yazdı açık şekilde bende yiğit daha izlemedi dili koçasıca dedim oda beni sinirlendirdi zaten şimdi tüm bölümü yazayım buraya dedi