AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bak buda bebişi. :D
10632467_575237215959808_1377682564_n.jpg
anası kadar sempatik danası :)

babası kim acaba abrahammı ? :)

Aslında dizide de gerçek hamilelik yapabilirdi ama yapmadılar Maggie'ye sakladılar bu kutsal görevi sanırım. :A

aslında maggie de gerçekten hamile kalabilirdi :) bu kutsal görevi üstlenmesi için maggie ye yardımcıda olurdum her türlü? çağırsaydı keşke:))

Son düzenleme:
ben yavaş hareket etmedimde çekirdek hızlı davrandı :)

bu hareket harikaydı @Harunnn60 @Çiğdem- :)

rick e kapak oldu hareket spoiler içindedir :)

[SPOILERhttps://pbs.twimg.com/tweet_video/CUd_XKTVEAAuU3X.mp4][/SPOILER]
video açılmadı ama indirip baktım. :D Orada Tara haklıydı arada Rick saçmalıyor bazen. :D

6x7

Bence sıkıcı bir bölüm oldu, ben sıkıldım izlerken. :( Ama sürprize bayıldım. :Z :bhr:
Gleen ölmemiş. :Z Ay üzülmüştüm adamım öldü diye, ölmemesi iyi oldu. O kısmı nasıl kurtaracaklar diye bekliyordum, çok mantıklı kurtarmışlar. :bhr: Yani hiç saçmalamışlar demedim. :D

Spencer bölüme renk kattı bence. :Z O ipin orada düşecek sanmam falan iyiydi, ben kesin burada ölecek dedim içimden.

8/10

@Çiğdem- tahminin tuttu, bekliyoruz böyle tespitler senden. :F @Harunnn60 @destere

6.x7 çok çok iyi bir bölümdü..
"bu bölüm olduça iyiydi..sürpriz gelişmeler oldu..rick kaldıkları ortamı güvende tutabilmek için baya uğraş vermeye çalışıyor..ancak bu o kadarda kolay olmayacaktır..gleeni nihayet bu bölümde gördük artık..twd nin senaristi izleyiciyi şaşırtmayı baya seviyor..jenerikte dahi ismini silmişti..böylece izleyici baya ikilemde kalmıştı..son sahneye doğru balonları görünce hayatta olduğunu anladılar..darly sasha abraham bu bölümde yoktular ama önümüzdeki bölümde onlarda olacaktır...rickin silah öğretmeye çalıştığı çoçuk hiçte düzgün biri değil.ya ricki vuracak yada rickin oğlu carolu vuracak..çünkü niyeti bozduğu ortada...mekanın sahibinin oğlu spancerin yaptığı hata büyük olaylara mal olabilirdi hatta onun yüzünden tara da tehlikedeydi..rick ortadaki kaosu bir an önce farketmeli aslında..çünkü olayların kötü ilerlediği ortada..içlerinden olayların psikolojisini kaldıramayanlarda bulunuyor..onlar her an faklı birşeyler yapabilir yada birisini öldürebilir...morgan da oldukça abartmaya başladı...tamam birini öldürmek istemeyebilirsin ama karşıdaki ısrarla öldürmeye çalışıyorsa birşey yapamazsın mecbur sende saldıracaksın...6.bölüm sonunda telsizde biri yardım istemişti hatırlıyorsanız ilk bakışta bu kişi glenn demişti izleyici ancak bu kişinin glenn olmadığı söylenmişti daha sonra..telsizdeki kişi büyük ihtimal darly nin okunu elinden alan kişi ayrıca telsizini filanda almıştı...bu bağlantıdan yola çıkarak bu kişinin darlye güvenmeyip kaçan adamla kızın olduğu ihitmali ortaya çıkıyor...bu bölümün sonunda kulenin yıkılması ortalığın karışmasına işaret zombi istilasına uğrayacaklar büyük ihtimal artık o mekanda kullanılamaz olacaktır...önümüzdeki bölüm yarı sezon finali baya aksiyonlu olacaktır..

6x7

Geçen ki felaket bölümünden sonra bu bölüm ilaç gibi geldi. :F
Hem fazla karakter vardı hem sürpriz gelişmeler hemde zombi vardı. :F

Aslında Gleen'in ölmemesine kızacaktım ama Game Of Thorones'te Jon Snow'u 6-7 ay ölü gösterdi. :A En azından Walking Dead 4 hafta ölü gibi gösterdi Glenn'i. O yüzden diğer popüler dizi yapıyorsa böyle taktikler Walking Dead'da yapabilir.:A:X Kızmayacağım. bu yüzden. :X

Morgan ne yapıyor anlamadım. Bu kadar iyilik fazla bence. Tamam öğrendik hikayeni ama kendi yolunu çiz.:)

Orayı yöneten kadının oğlu yine gereksiz atraksiyonlara girdi. Yok arabayı alacakmışta filan da. Demiyor ki kaçacaktım ben. :T:

Sonda o duvar yıkıldı içeri zombiler akın edecek kesin. Bizimkiler yine evsiz kalacak. :(

Onun dışında dikkatimi çeken Tara oldu. Hamilelik zamanı çekimlere denk geldiği için bu bölüm baya şişmişti. Hamile olduğunu bilmesem kız ne ara kilo aldı derdim.:D

Ay o değilde @mrt-06 senin Michonne iyice pasif kaldı dizide.Bu bölüm 1.5 dakika gözüktü sanırım. :A Valla iyice kayboldu kadın bu sezon dizide.:(

8.6

@Çiğdem- @destere @sokak sanati @Yiğitt @cevaa
@turkuazz @crazymurat31 @GreatOttoman @OzaN
="]bu arada ben 6.bölüm sonunda telsiz konuşmasında yardım isteyen kişinin kim olduğunu baya merak ediyorum..bu kişi glenn diye düşünüyordum ama sanırım telsizde darly den yardım isteyen kişi büyük ihtimal darlye güvenmeyip kaçan o iki kişi olacak."]

Son düzenleme:
6x7

Bence sıkıcı bir bölüm oldu, ben sıkıldım izlerken. :( Ama sürprize bayıldım. :Z :bhr:
Gleen ölmemiş. :Z Ay üzülmüştüm adamım öldü diye, ölmemesi iyi oldu. O kısmı nasıl kurtaracaklar diye bekliyordum, çok mantıklı kurtarmışlar. :bhr: Yani hiç saçmalamışlar demedim. :D

Spencer bölüme renk kattı bence. :Z O ipin orada düşecek sanmam falan iyiydi, ben kesin burada ölecek dedim içimden.

8/10

@Çiğdem- tahminin tuttu, bekliyoruz böyle tespitler senden. :F @Harunnn60 @destere
ayolll adamlar öldü göstermek için jenerike bile almamışlar ama daha dizi başlamadan 6.sezon teasere ilerki bölümelrden görüntüler koymuşlar oradan yakaladım ben hemen fotoyu çekip sizle paylaştım :A:A:A
ayy gerçi benden başka kimsede fark etmemiş sosya medyalarda bile bu detaya deyinen yoktu en ufak detayları bile fark ediyorum ben cımbızla çekip alıyorum hemen:F
@Harunnn60 @Yiğitt @destere

ayolll adamlar öldü göstermek için jenerike bile almamışlar ama daha dizi başlamadan 6.sezon teasere ilerki bölümelrden görüntüler koymuşlar oradan yakaladım ben hemen fotoyu çekip sizle paylaştım :A:A:A
ayy gerçi benden başka kimsede fark etmemiş sosya medyalarda bile bu detaya deyinen yoktu en ufak detayları bile fark ediyorum ben cımbızla çekip alıyorum hemen:F
@Harunnn60 @Yiğitt @destere
İzlemeyenler için spoiler olabilir burası. :A