AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hemen havalara girdin :) bu bölüm daryl şanslıydı çünkü diğer rakibi ayıcık abrahamdı abraham ın yanında daryl daha izlenir duruyor yoksa grupta diğerlerini görebilseydik senin daryl parlağına kalmazdık :) mecburiyetten daryl ı övmek sorunda kaldık umarım bir daha böyle bir bölümle karşılaşmayız da maggie li michone lu enid li sahnelerle coşarız :)
sen japon çekirdeğini rüyada ormanda kovalamışsın öyle bir sahne yok teorin tutmayacak aha buraya yazdım :)

kesinlikle rüya görmüş çiğdem , japon çekrideğinden sonsuza kadar kurtulduk bir daha diziye dönmeyecektir :)
Yani konuşmuştuk zaten 500 zombinin arasından kurtulursa TWD inandırıcılığını kaybeder benim için. :)

Yani konuşmuştuk zaten 500 zombinin arasından kurtulursa TWD inandırıcılığını kaybeder benim için. :)

şimdi olmayacak çok şey var onun için reyting uğruna olmayacak şeyleri denerlermi denerler o açıdan şüphelerim var ama bence gelmeyecek :) bizim dizilerde olsa kesinlikle gelir derdim :)

şimdi olmayacak çok şey var onun için reyting uğruna olmayacak şeyleri denerlermi denerler o açıdan şüphelerim var ama bence gelmeyecek :) bizim dizilerde olsa kesinlikle gelir derdim :)
7 reyting alıyor niye reyting için yapsınlar dizinin rakibi yok ki. :F:F

Pazartesi öğrenecekmişiz Gleen'e ne olduğunu. :D @Çiğdem-

7 reyting alıyor niye reyting için yapsınlar dizinin rakibi yok ki. :F:F

Pazartesi öğrenecekmişiz Gleen'e ne olduğunu. :D @Çiğdem-
bu haftaki fragmanı izledim pek bişey belli olmuyor ? şu grup yine dağıldı her hafta bir tarafa gidiyor kameralar diğer tarafta neler döndüğünü iki hafta arayla seyredebiliyoruz önümüzdeki haftanın fragmanından belki işler çözülür ?

bu haftaki fragmanı izledim pek bişey belli olmuyor ? şu grup yine dağıldı her hafta bir tarafa gidiyor kameralar diğer tarafta neler döndüğünü iki hafta arayla seyredebiliyoruz önümüzdeki haftanın fragmanından belki işler çözülür ?
Okuduğum şeylere göre 7.bölümde Glenn hakkında ne olduğunu öğrenecekmişiz zaten 8.bölümde sezon arasına gidiyor yani 7'de öğreniriz 8'de de yine bir olay olur sezon arasına girerler. :)

Okuduğum şeylere göre 7.bölümde Glenn hakkında ne olduğunu öğrenecekmişiz zaten 8.bölümde sezon arasına gidiyor yani 7'de öğreniriz 8'de de yine bir olay olur sezon arasına girerler. :)
yine twd sezon aralarıyla can sıksada 16 bölümle bizi mutlu ediyor bazı diziler 8 veya 10 bölüm le kabız ediyor insanları bekleki diğer sezon gelsin :)
ben çekirdeğin sonunu merak etmiyorum tek isteğim grubun biraraya gelmesi böyle dağınık olunca bazı bölümlerde aradığımız karakteri göremiyoruz :)

yine twd sezon aralarıyla can sıksada 16 bölümle bizi mutlu ediyor bazı diziler 8 veya 10 bölüm le kabız ediyor insanları bekleki diğer sezon gelsin :)
ben çekirdeğin sonunu merak etmiyorum tek isteğim grubun biraraya gelmesi böyle dağınık olunca bazı bölümlerde aradığımız karakteri göremiyoruz :)
Onu bende sevmiyorum. :( Ayrı ayrı takılıyorlar.
Sanırım dizinin maliyetini düşürmek için yapıyorlar. mesela bir oyuncuyu 1 bölümde oynatma ona vereceğin parayı zombilere aksiyona filan yatır mantıklı. Ama işte Rick ve Daryl gibi başrol karakterleri her bölüm olmalı. :)

Onu bende sevmiyorum. :( Ayrı ayrı takılıyorlar.
Sanırım dizinin maliyetini düşürmek için yapıyorlar. mesela bir oyuncuyu 1 bölümde oynatma ona vereceğin parayı zombilere aksiyona filan yatır mantıklı. Ama işte Rick ve Daryl gibi başrol karakterleri her bölüm olmalı. :)
ayollll bende sevmiyorum gleni ama elimde fotosu var bizzad kendim çektim:F
bu sahneyi bu sezon izlemedik henüz ilerki bölümde gelicek bu detayı fark eden tek kişide benim başka kisme fark etmemiz sosyal medyada bile :A:A:A
V6rbdr.png

7.bölüm güzel bir bölümdü @mrt-06 ve @Yiğitt çok sevinicekler:Z
@Harunnn60 ve @destere sizlerde özellikle destere bana söylediğin laflardan utanıcaksın :A:A:A
ben şu 6.sezon teasarına bir daha inceleme yapayım belki yine spoili sahneler bulurum:A
glen ölmemiş ayoll diyorum fotom var elimde diye :F
yinede basit olmuş ölmemesi tabi o şyin altına saklandı ama zombilerin oraya girmemeleride tuhaftı neyse sonucta ölmedi :A:A:A
benim fotomdakı sahnede haftaya gelir galiba onun harici pek birşey yoktu ama glenn bölümü beklenen bir durum olduğundan bana güzel bir bölüm olarak geldi🙂

daha izlemedimde sanırım @Çiğdem- bu bölüm japon çekirdeğine rastladı bu kadar mutlu olduğuna göre başka bir sebep yoktur :)

7.bölüm güzel bir bölümdü @mrt-06 ve @Yiğitt çok sevinicekler:Z
@Harunnn60 ve @destere sizlerde özellikle destere bana söylediğin laflardan utanıcaksın :A:A:A
ben şu 6.sezon teasarına bir daha inceleme yapayım belki yine spoili sahneler bulurum:A
glen ölmemiş ayoll diyorum fotom var elimde diye :F
yinede basit olmuş ölmemesi tabi o şyin altına saklandı ama zombilerin oraya girmemeleride tuhaftı neyse sonucta ölmedi :A:A:A
benim fotomdakı sahnede haftaya gelir galiba onun harici pek birşey yoktu ama glenn bölümü beklenen bir durum olduğundan bana güzel bir bölüm olarak geldi🙂
Ay aklıma bir şeyler geliyor, inşallah doğrudur. :Z

daha izlemedimde sanırım @Çiğdem- bu bölüm japon çekirdeğine rastladı bu kadar mutlu olduğuna göre başka bir sebep yoktur :)
Ben Twitter'ı açtım önüme çıktı bir sürü spoilerler çıktı. Sen yine şanslısın en azından. :F:F
Ay aklıma bir şeyler geliyor, inşallah doğrudur. :Z
darly ile alakalı birşey var başkasından banane oyüzden heyecanlanmayın boşuna yanı
:A:A:A

6x7

Geçen ki felaket bölümünden sonra bu bölüm ilaç gibi geldi. :F
Hem fazla karakter vardı hem sürpriz gelişmeler hemde zombi vardı. :F

Aslında Gleen'in ölmemesine kızacaktım ama Game Of Thorones'te Jon Snow'u 6-7 ay ölü gösterdi. :A En azından Walking Dead 4 hafta ölü gibi gösterdi Glenn'i. O yüzden diğer popüler dizi yapıyorsa böyle taktikler Walking Dead'da yapabilir.:A:X Kızmayacağım. bu yüzden. :X

Morgan ne yapıyor anlamadım. Bu kadar iyilik fazla bence. Tamam öğrendik hikayeni ama kendi yolunu çiz.:)

Orayı yöneten kadının oğlu yine gereksiz atraksiyonlara girdi. Yok arabayı alacakmışta filan da. Demiyor ki kaçacaktım ben. :T:

Sonda o duvar yıkıldı içeri zombiler akın edecek kesin. Bizimkiler yine evsiz kalacak. :(

Onun dışında dikkatimi çeken Tara oldu. Hamilelik zamanı çekimlere denk geldiği için bu bölüm baya şişmişti. Hamile olduğunu bilmesem kız ne ara kilo aldı derdim.:D

Ay o değilde @mrt-06 senin Michonne iyice pasif kaldı dizide.Bu bölüm 1.5 dakika gözüktü sanırım. :A Valla iyice kayboldu kadın bu sezon dizide.:(

8.6

@Çiğdem- @destere @sokak sanati @Yiğitt @cevaa
@turkuazz @crazymurat31 @GreatOttoman @OzaN

6x7. bölüm

güzel bir bölüm izledik
japon çekirdeği meğersem ölmemiş ? @Çiğdem- @Harunnn60 gleen in yaşamasını veya kurtulma hikayesini inandırıcı bulmasakta enid e yardım ettiği için mutlu oldum,, kız çok sempatik balon şişiriyor hala ne kadar tatlış :))
maggie nin sevinci görülmeye değerdi ? japonuyla artık çekirdek çitlesin :)
spencer ın olaya heeycan getirme pozisyonu gereksizdi ordada yine rick triplere girdide tara nın orta parmak işaretini görünce aklı başına geldi vatandaşın :)

tara ya hamilelik yakışmış harun madem tara hamile dizidede biriyle oynaşsın dizide hamile olarak devam etsin sahnesine ?:)
morgan ın peşine takılan carol dan nefret ettim kadın kıl bir tip doğru veya yanlış düşünmesi umrumda değil onun her hareketine soğuk bakıyorum ?
sam oğlanı hala çatı katında mama bekliyor annesinden? onu aşağı atmak lazım başka türlü gruba uyum sağlayamayacak :)
son sahnede duvar yıkılıyordu birde bakmışız rick altta kalmış ne kadar üzülürüm kimbilir :)

6x7. bölüm

güzel bir bölüm izledik
japon çekirdeği meğersem ölmemiş ? @Çiğdem- @Harunnn60 gleen in yaşamasını veya kurtulma hikayesini inandırıcı bulmasakta enid e yardım ettiği için mutlu oldum,, kız çok sempatik balon şişiriyor hala ne kadar tatlış :))
maggie nin sevinci görülmeye değerdi ? japonuyla artık çekirdek çitlesin :)
spencer ın olaya heeycan getirme pozisyonu gereksizdi ordada yine rick triplere girdide tara nın orta parmak işaretini görünce aklı başına geldi vatandaşın :)

tara ya hamilelik yakışmış harun madem tara hamile dizidede biriyle oynaşsın dizide hamile olarak devam etsin sahnesine ?:)
morgan ın peşine takılan carol dan nefret ettim kadın kıl bir tip doğru veya yanlış düşünmesi umrumda değil onun her hareketine soğuk bakıyorum ?
sam oğlanı hala çatı katında mama bekliyor annesinden? onu aşağı atmak lazım başka türlü gruba uyum sağlayamayacak :)
Bak buda bebişi. :D
10632467_575237215959808_1377682564_n.jpg