AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işte öyle bir durum yaşanmaması için jessie gibi biriyle evlenince kadını kilit altında tutup çuvala sokmak lazım :) yoksa benden parlağını bulunca üstüne pike yapmaktan kaçınmaz :)

reyiz meyiz sonuçta kocasının malzemesini taşımıyor adam reyize yanaşırsa işte bunun adıda aldatma olur :) :)
Yahu adam şiddet uyguluyordu kadın ona rağmen aileyi birarada tutmaya çalışıyordu abarttın. :))))

Yahu adam şiddet uyguluyordu kadın ona rağmen aileyi birarada tutmaya çalışıyordu abarttın. :))))

hehehee gittikçe jessie tutkun spoiler a yol açacak :))
ailede kala kala bir tane oğlu kalmış onuda çatı katında kedi mamasıyla besliyor :)
ne ailesi kadının önceliği kendi biyolojik vede fantazik ihtiyaçları :))

işte öyle bir durum yaşanmaması için jessie gibi biriyle evlenince kadını kilit altında tutup çuvala sokmak lazım :) yoksa benden parlağını bulunca üstüne pike yapmaktan kaçınmaz :)

reyiz meyiz sonuçta kocasının malzemesini taşımıyor adam reyize yanaşırsa işte bunun adıda aldatma olur :) :)
Ya tamamda sen kadına kötü davranırsan kaçar tabi :D Benim Jessie gibi karım olsa öyle davramam işte :D

Ya tamamda sen kadına kötü davranırsan kaçar tabi :D Benim Jessie gibi karım olsa öyle davramam işte :D
vallahi benim jessie gibi karım olsa ama bir gün baksam mahalleye maggie gibi biri gelmiş jessie yi şutlar maggie nin peşine takılırım isterse kız cehenneme gitsin :)

hehehee gittikçe jessie tutkun spoiler a yol açacak :))
ailede kala kala bir tane oğlu kalmış onuda çatı katında kedi mamasıyla besliyor :)
ne ailesi kadının önceliği kendi biyolojik vede fantazik ihtiyaçları :))
Zaten konudaki herkes 6 sezonun 5. bölümüne kadar geldi, adamın
öldüğünü
herkes biliyor. :F Ne spoisi olacak. :D

Hahaha. :F O çocuğa fazla bile benim öyle oğlum olusa camiye bırakıp kaçardım. :F

vallahi benim jessie gibi karım olsa ama bir gün baksam mahalleye maggie gibi biri gelmiş jessie yi şutlar maggie nin peşine takılırım isterse kız cehenneme gitsin :)
O senin düşüncen saygı duyarım :D Dediğim gibi Maggie en güzel ama ben Jessie'yi seçerim :D

Zaten konudaki herkes 6 sezonun 5. bölümüne kadar geldi, adamın
öldüğünü
herkes biliyor. :F Ne spoisi olacak. :D

Hahaha. :F O çocuğa fazla bile benim öyle oğlum olusa camiye bırakıp kaçardım. :F
aslında mamayı merdivenin dibine koysa çocuk yavaş yavaş aşağı inmeye çalışacak, zaten açlıktan gözlerinin feri kaçmıştı :) orda çok duygusal davrandı :)

Jessie o bir kere. .ss Michone de kendi kategorisinde güzel yani, dizideki en güzel zenci. :A Sasha nine gibi duruyor. :F

Ayrıca Carol'un da kendine göre tatlılığı var. :F Meggie çok saldı maalesef ilk sezonlardaki güzelliği yok. :A

Carol ne alaka.:F Bence ergen kız çoğundan iyi.:F

Carol reis sadece. Darly gibi. Daryl'da yakışıklı değil ama reis oda güzel değil ama reis.:F
Evet o. Rick'in kızıda ilerde çok car yakar.:F
Darly'nin fanı çok ama. :F bkz: @dizi kolik, @Çiğdem-, @destere adamı öve öve bitiremediler, yakışıklı buluyorlar nedense. .ss

O kız hep aklımda kaplumbağa yiyerkenki haliyle kalacak. :( Hahah Rick'in kızı büyüyene kadar zombişlere yem olur. :F Ayrıca Rick'in kızı diyoruz da Shane'nin kızı olma ihtimali daha yüksek. :A

Darly'nin fanı çok ama. :F bkz: @dizi kolik, @Çiğdem-, @destere adamı öve öve bitiremediler, yakışıklı buluyorlar nedense. .ss

O kız hep aklımda kaplumbağa yiyerkenki haliyle kalacak. :( Hahah Rick'in kızı büyüyene kadar zombişlere yem olur. :F Ayrıca Rick'in kızı diyoruz da Shane'nin kızı olma ihtimali daha yüksek. :A
daryl fanlığı ve ben ?? hiç dünya ters dönse olacak şey değil :))

O üçünün bir zevkinin olduğunu nerden çıkarttın.:F Hepsini topla bir yiğit etmez.:A

Yok Lori güvenilir kaynak hem bu dizi total dizisi mi öyle sonradan o konu açılacak.:F

Aklımda yanlış kalmış demekki sanki Çiğdem ile övdüğünüzü hatırlar gibiydim. (b) Herhalde başkasıydı...

O üçünün bir zevkinin olduğunu nerden çıkarttın.:F Hepsini topla bir yiğit etmez.:A

Yok Lori güvenilir kaynak hem bu dizi total dizisi mi öyle sonradan o konu açılacak.:F
Yalan söyledi be ilk sezon ilk bölüm müydü ikinci bölüm müydü ormandaki sahneyi hatırlamıyor musun? O ihtirastan, şehvetten muhakkak bir meyve ortaya çıkmıştır. :F

6x6

Bölümün sonu bombeydi bombe! 😱 :Z

Genel olarak beğendim bölümü, Darly - Sasha - Abraham ile geçti bölüm, ben eğlendim izlerken. Keyifliydi.. Darly'e yapılan hainliğe "yuh artık" dedim, ülen adam sizi düşünüp geri döndü birde hainlik yaptınız. :T:

Abraham Sahsa'dan hoşlanıyor bence. :A Ve sonda;

Telsizden Glenn'in sesini duyduk "help" "help". Çok sevindim jenerikte yazmıyor ama yaşadığını biliyordum. :Z

8.5/10

Aklımda yanlış kalmış demekki sanki Çiğdem ile övdüğünüzü hatırlar gibiydim. (b) Herhalde başkasıydı...

Yalan söyledi be ilk sezon ilk bölüm müydü ikinci bölüm müydü ormandaki sahneyi hatırlamıyor musun? O ihtirastan, şehvetten muhakkak bir meyve ortaya çıkmıştır. :F
@destere ve ben darly e bayılıyoruz @mrt-06 ama utanıyor söylemeye:A:A:A

6.bölüm çok iyiydi ayy işte böyle özel bölümleri darly e yapın benden hep geçerli not alın:A
ama
daryl ok ve yayı olmadan yapamaz geri almalı :(:(:(
@mrt-06 ben demiştim ayol sana hatta göstermiştim:F
glenin ilerki bölümlerden bir sahneini göstermiştim fotoyla o sahne gelir haftaya artık ormanda tek başına kaçıyordu:F:F:F
@Harunnn60

6x6 çok iyi bir bölümdü..bölümü beğendim..
bu bölümde dışardakileri konu aldı.sasha abaraham glenn darly bunlar dışarıda kalmıştı..bölümün tamamında onlar oldu..darly nin yardım etmesine rağmen ihanete uğraması hiç iyi olmadı..ama ona ihanet edenler büyük ihtimalle öbürleri tarafından öldürüleceğini düşünüyorum..çünkü onların fazla güçlü oldukları söylenemez..darly ile anlaşıp birlikte haraket etseler hayatta kalırlardı ama şimdi sanmıyorum...bölüm sonundaki iletişim bazı durumların daha belirgin olmasını sağlamış oldu..önümüzdeki bölüm çok heyecanlı olacaktır.

Son düzenleme: