Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

İnsanların kendilerine iş bulması lazım, bişi çakmadım gerçide. :) :D

Bu sefer başlayıp bitireceğim dizi. :Z

Daha önce başlamış, ilk sezonunu bitirmiştim. Ama üstünden baya zaman geçti, o nedenle birazdan ilk sezondan başlayıp diziyi bitireceğim kısa sürede inşallah. :bhr:

1x1

Daha önce izlediğim için olayları hep hatırlıyordum zaten, bir daha izlemek ayrı bir zevk kattı. :)

Walter White'nin akciğer kanseri olması ve uyuşturucu işine girmesi falan su gibi geçti. Pickman alem birisi, sinir olsa da güldürüyor beni. Emilio da çok sevimsiz, abisiyle öldüler saolsun. :A

10/10

1x2

İlk bölüme göre biraz daha durağan olsa da yine çok iyi bölümdü. :)

Emilio'yu birgüzel eritti bu Pickman. :( İstemsiz midem kalktı, duşa kabini delmiş. Krazy-8 duruyor alt katta, bakalım ona ne yapacaklar.:F

Bu arada Krazy-8 karavandan kaçıp yolda yürüyünce aynı zombi gibi durdu. :D Zombiler gibi yürüyordu, gitti ağaca çarptı.

9.5/10

1x2

İlk bölüme göre biraz daha durağan olsa da yine çok iyi bölümdü. :)

Emilio'yu birgüzel eritti bu Pickman. :( İstemsiz midem kalktı, duşa kabini delmiş. Krazy-8 duruyor alt katta, bakalım ona ne yapacaklar.:F

Bu arada Krazy-8 karavandan kaçıp yolda yürüyünce aynı zombi gibi durdu. :D Zombiler gibi yürüyordu, gitti ağaca çarptı.

9.5/10
Çok yüksek puanlar veriyorsun. :D

Ya biliyorum da bu AMC kanal mı yapım şirketi mi onu çözemediğim için şimdi rezil olmuyum dedim. :F
Kanal. :F
Nasıl Kanal D'nin D prodüksüyonu var yine Show Tv'nin iç yapımları var aynı şekilde AMC'nin de kendi prodüksüyonları var. :D Şuan kanalın kendi yapımı olan 2 dizisi var TWD ve Fear TWD. :D

1x3

Biraz sıkıcı bir bölüm olsa da yine iyiydi tabi.

Krazy-8 öldü. :( Aslında ilk başta sinir olmuştum hatta nefret etmiştim sonra Walter ile konuştuktan sonra sevmiştim kısa süreli de olsa. Walter boğarak öldürdü..

Walter White sanırsam karısına söyleyecek kanser olduğunu..

8.5/10

1x4

Durgun bölüm olsa da ben sıkılmadan izledim, iyiydi bölüm. :)

Walter White ailesine kanser olduğunu açıkladı. Bir doktora gittiler, 90 bin dolar borç çıkardı ve dediği gibi ''Ailesini borçlu bırakıp gitme olasılığı var.''

Pickman, Walter'e yeniden iş teklifi etti. :D

Bir de çok bilmiş ve kendini övmüş saftiriğin arabasını uçurması süper oldu. :Z

9.5/10

1x5

En durgun bölümdü diyebilirim.

Bölüm genel olarak Skyler ve ailesinin Walter White'nin kanser süreci hakkındaki yorumuyla geçti, tabi sıkmadan izletti orası ayrı. Walter çok güzel açıklama yaptı, gerçekten çok mantıklı, Maria da güzel konuştu. Walter ilk tedaviyi reddederken, sonra kabul etti.Ve sonda Pickman ile yeniden uyuşturucuya başladıkları görülüyor. :Z

8.0/10

aynen o bölüm işte ellerine bulaştırdılar işi rezil oldular :)) içine ettiler işin ?
Hiç sorma. :F

Pickman bilmişlik yapıp Walter'in dediği plastiği almadı, adamı küvette eritmeye kalktı. :F Sonra küvet kanlarla, organlarla aşağı kata, oradan diğer kata damlaya damlaya gitti. :F İğrenç de olsa güzel bölümdü. :D