Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

Hiç sorma. :F

Pickman bilmişlik yapıp Walter'in dediği plastiği almadı, adamı küvette eritmeye kalktı. :F Sonra küvet kanlarla, organlarla aşağı kata, oradan diğer kata damlaya damlaya gitti. :F İğrenç de olsa güzel bölümdü. :D
iğrençti yaw :) pinkman ı suçlamıyorum orda şimdi mantık olarak nasıl düşünürsün asit neyi yakmaz plastik rahat erir ama küvet daha sağlam beton gibi diye düşünürsün:) normal mantıksal sonuç böyledir oysa durum öyle değilmiş orda jesse yerine ben olsam yine aynı rezalete imza atardım sanırım :) kimin aklına gelir betonu delen asidin plastiğe işlemeyeceği :)

iğrençti yaw :) pinkman ı suçlamıyorum orda şimdi mantık olarak nasıl düşünürsün asit neyi yakmaz plastik rahat erir ama küvet daha sağlam beton gibi diye düşünürsün:) normal mantıksal sonuç böyledir oysa durum öyle değilmiş orda jesse yerine ben olsam yine aynı rezalete imza atardım sanırım :) kimin aklına gelir betonu delen asidin plastiğe işlemeyeceği :)
Sana bir kimyacı adama söylüyor bunu, aklına gelse ne yazar? :F

1x6

Bu bölüm iyiydi.

Walter White reyiz saçları kazıttı. :( Yakıştı ama gözler alışır herhalde diye umuyorum. Tucho mudur nedir ne itici adam, Pickmanı iyi benzetti ama. :D Walter White tedaviye başladı, dizi bir kanser hastasının neler yaşadığını da çok iyi özetliyor aslında.

9.0/10
kimyacı olsa ne yazar? düz mantık işler orda plastik yumuşaktır beton serttir :))
Biz Türkler böyle düşünürüz. :F

1x7 (Sezon Finali)

İyi bir sezon finaliydi. :)
Tuco psikopat mıdır nedir, bizimkiler nereden gelip çattı buna. :F Adam kendi adamını bir şey demediği halde öldürüyordu resmen.

Walter bu uyuşturucu işinden iyi para kırar herhalde. :Z

9.0/10

2x1

Sezon iyi başladı. :D

Başımızda Tuco eksikti bi. İki adamını da öldürmüş psikopat adam, birisini döverek öldürdü. Diğerini de kolu arada kaldı diye bırakıp gitmiş. 😱

Bölüm sonu damga vurdu tabi, Tuco Walter ile Pickman'ı arabaya alıp götürdü, bakalım ne olacak?

9.0/10

2x2

Muhteşem bir bölümdü. :Z

Tuco ayısı Walter ile Pickman'ı kaçırdı. Bir eve götürdü, adı Tio psikopat birisi o da. :D Sanırsam babası. Orada Tuco ile Pickman'ın kavgası, sonra vurulması falan süperdi. Sonradan Hank'ın gelişi ile çıkan çatışma, bizimkilerin kaçışı ve Tuco'nun ölümüyle bitti bölüm. :Z

10 üzerinden 10'luk bölümdü vallahi.

2x3

En durgun bölümlerden birisiydi.

Bölüm baya sıkıcıydı. Walter ve Jesse'nin oradan kurtuluşu ve şehre dönüşü üzerine kuruluydu bölüm. Walter markette bayıldı, sonra sıkıcı hastane sahneleri. Pickman'ın karakola alındığı sahneler iyiydi, o çirkin Wendy ile birlikte. :( Bölüme de o büyükbaba damga vurdu. Konuşurlarken gaz çıkardı ve işedi. :F

7.5/10

2x4

Fena bir bölüm değildi.

Bölüm Skyler'in tripleriyle geçti diyebilirim. Walter'in bir şeyler karıştırmış olduğunu anlamış, doğruları söylemesini istiyor doğal olarak. Bölüm sonunda da hamile haliyle bir sigara yaktı kadın. :D

Pickman ise evinden oldu. :F Sonra park yerinden karavanı kaçırması, tuvalete düşüşü falan güldürdü. :D Az değil .ss

8/10

2x5

Durgun gibi geldi bölüm, sıkıldım ilk kez dizide.

Skyler'in tripleri devam ediyor. Pickman ile Walter yeniden uyuşturucu işine girdi, Pickman'ın apaçi tipli arkadaşları iyi iş çıkardı, baya para bastılar. :D Hank da iyice kafayı yedi, Tuco'nun diş tellerini bölüm sonu attı suya. :F

7/10

2x6

Fena bir bölüm sayılmaz, Pickman renk kattı yine. :D

Pickman uyuşturucu sattığı fakir kadın ve erkeğin evini bastı. :D İlk başta onları altlasa da daha sonra Pickman'ın kafasına yerleştirdi bir tane. :F

Diğer yandan Walter'in yalanı ortaya çıktı. Tedavi parasını Gretchen'in ödediğine dair yalan söyledi, Skyler kadını arayınca iş bitti tabi. Bakalım Walter reyiz şimdi ne yalan söyleyerek paranın kaynağını geçiştirecek?

7.5/10

2x7

Güzel bir bölümdü, hele o Hank'lı kısım. 😱

Ay o kaplumbağa üstündeki kelle neydi öyle. 😱 Şaşırdım kaldım o sahneyi görünce, sonra orada bomba patlaması süper oldu. :D Hank ile dalga geçenlerin bacakları, kolları koptu. Gerçekten çok iyi sahneydi.

Skyler ise işe başladı, patronu pek tekin bir tipe benzemiyor. :T:

Pickman'ın evine gittiği kadın ve erkek olayı ise komedi. :D Kadın erkeğin kafasını bankamatikle ezdi, herkes bunu Pickman yaptı sandı. :F Gelsin uyuşturucudan paralar. :F

O son sahne neydi peki? :Z Jesse Pikman ile ev sahibinin kızı el ele tutuştu, beklediğim bir şeydi zaten. :D

8.5/10

2x8

İyi bir bölümdü, beğendi ben. :X
Bölüm Badger'in yakalanması üzerine kuruluydu. İlk 3.5 dakika da o adamın polis olduğunu anlamıştım zaten ki polis çıktı.

Pickman ile ev sahibinin kızı da işi pişirdi maşallah. :F Bir anda el ele tutuştular, sonrası yere yatak attılar. :F

Badger üzerine bir avukatla iş birliği neticesinde işi hal ettiler. :D Kazandıkları paranın neredeyse heps gitti o sevimsiz avukata. :T:

8.5/10

2x9

Süper bölümdü, özellikle sondaki sevindirici haber beni çok mutlu etti. :bhr:

Walter ile Pickman baya bir uyuşturucu yaptı, iyi de para gelecek işten. Eee tabi çöl gibi yerin ortasında kalınca durum vahimleşti. Arabayı çalıştırmak için az uğraşmadılar. :F Bir ara Walter koltukta öyle yatınca ben bir şey falan oldu sandım.

Sonda ise güzel haberi doktor verdi. :Z Tümör %80 oranında küçülme göstermiş, bende evde sevindim vallahi. :Z

9/10

2x10

Pek beğendiğim söylenemez bu bölümü.

Walter reyiz ev erkeği oldu. :F Kendini şimdi de ev işlerine verdi. Tahtalarda mantar var diye oralarla uğraşıyor. :F Sonra yine borularla falan uğraştı. :D

O değilde şu Walt'ın oğluna ben bir ısınamadım, konuşması, hareketleri falan. :T:

Bu arada bölümün başındaki o iki ceset neydi acaba? (b)

8/10

2x11

Özellikle son 10 dakika çok iyiydi. :X

Walter'in ameliyat olması gerektiği söylendi. 170-200 bin dolar karşılığı ve bu iyi bir fırsatmış. Bakalım ne yapacaklar?

1.2 milyon lira için her şey tamamken bizim Skyler hiç olmadık zamanda doğum yapacak vakti buldu. :T: İnşallah Walter düşünmeden uyuşturucuyu hal eder, sonrası zaten ful çocukla olacak.

Diğer bölümü baya merak ediyorum ama bugünlük bu kadar yeter. :D

2x12

Sonu efsoydu ya, şaşırdım kaldım. 😱

Jane öldü mü yani? 😱 Walter bilerek bir şey yapmadı ama sonunda gözyaşı döktü. Mecburdu buna yoksa o kızla işi vardı. Şaşırdım ama ya. :(

Skyler doğum yaptı ve sonunda kızımız dünyaya geldi. :Z

Sezon finaline geçiyorum..​

2x13 (Sezon Finali)

Bölümün başındaki sahneden sonra daha farklı bir bölüm bekliyordum, sezon finaline yakışır bir bölüm olmadı bence.

Skyler hastane borçlarının ödenmesi ve annesine gitmediğini öğrendiği için Walter'i ve evi terk etti. :D Bakalım Walter ne yapacak bu konu hakkında, doğruları anlatacağını sanmıyorum açıkçası ben.

Bölümün başındaki iki ceset sahnesi biraz tuhaf kaçtı. Walter arka bahçede otururken uçak patladı. Ne alaka ben onu anlayamadım, bir şey çıkacaktır herhalde oradan.

Bu arada ciddi ciddi Jane öldü. :( Zaten sevememiştim kendisini ama ölünce bir tuhaf oldum. Özellikle kızının ölüsü giderken babasının bakışları...

O adamdan da bir şeyler bekliyorum, çünkü sezon finalinde birşeyler gösterildi. O adam başımıza bela olacak bence.

8/10

3x1 (Yeni Sezon)

Pek beğenmedim yeni sezon ilk bölümünü, sıkıldım hatta.

Sezona en çılgın başlangıç Skyler'in olay oldu. Boşanma durumuna gelmişler mübarek. :F Sonunda her şeyi öğrendi, uyuşturucu işlerini falan. Benden boşan, şikayet falan etmeyeceğim dedi.

O Meksika taraflı kısımları pek anlamadım da sıkıldım da. O kel ve kalıplı adamların amaçlarını çözemedim. Diğer bölümlerde anlarız herhalde.

7/10