Çok yüksek puanlar veriyorsun.1x2
İlk bölüme göre biraz daha durağan olsa da yine çok iyi bölümdü.
Emilio'yu birgüzel eritti bu Pickman. İstemsiz midem kalktı, duşa kabini delmiş. Krazy-8 duruyor alt katta, bakalım ona ne yapacaklar.
Bu arada Krazy-8 karavandan kaçıp yolda yürüyünce aynı zombi gibi durdu. Zombiler gibi yürüyordu, gitti ağaca çarptı.
9.5/10
Benim için keyifli bölümler, iyi veriyorum bence.Çok yüksek puanlar veriyorsun.
Şimdiden sevdiysen ileride daha çok seveceksin o zaman. Zaten bu drama dizisi olduğu için çok zorlanmazsın.Benim için keyifli bölümler, iyi veriyorum bence.
İlk sezonu zaten izlemiştim uzun süre önce, sonra ara verdim unuttum.Şimdiden sevdiysen ileride daha çok seveceksin o zaman. Zaten bu drama dizisi olduğu için çok zorlanmazsın.
Bu hangi kanalda yayınlandı bir tahmin et bakalım?İlk sezonu zaten izlemiştim uzun süre önce, sonra ara verdim unuttum.
Bilmem hangisi?Bu hangi kanalda yayınlandı bir tahmin et bakalım?
Avatarında yazıyor bari oradan kopya çek.Bilmem hangisi?
Ya biliyorum da bu AMC kanal mı yapım şirketi mi onu çözemediğim için şimdi rezil olmuyum dedim.Avatarında yazıyor bari oradan kopya çek.
Kanal.Ya biliyorum da bu AMC kanal mı yapım şirketi mi onu çözemediğim için şimdi rezil olmuyum dedim.
şu küvetli bölüme geldinmi ? harikadır BB de en sevdiğim bölümlerden biridirYa biliyorum da bu AMC kanal mı yapım şirketi mi onu çözemediğim için şimdi rezil olmuyum dedim.
Hangi küvetli bölüm?şu küvetli bölüme geldinmi ? harikadır BB de en sevdiğim bölümlerden biridir
aynen o bölüm işte ellerine bulaştırdılar işi rezil oldular ) içine ettiler işin ?Hangi küvetli bölüm?
Şu mu;
Adamı küvette erittikleri bölüm mü?
Hiç sorma.aynen o bölüm işte ellerine bulaştırdılar işi rezil oldular ) içine ettiler işin ?