Çok yüksek puanlar veriyorsun.1x2
İlk bölüme göre biraz daha durağan olsa da yine çok iyi bölümdü.
Emilio'yu birgüzel eritti bu Pickman.İstemsiz midem kalktı, duşa kabini delmiş. Krazy-8 duruyor alt katta, bakalım ona ne yapacaklar.
Bu arada Krazy-8 karavandan kaçıp yolda yürüyünce aynı zombi gibi durdu.Zombiler gibi yürüyordu, gitti ağaca çarptı.
9.5/10
Benim için keyifli bölümler, iyi veriyorum bence.Çok yüksek puanlar veriyorsun.![]()
Şimdiden sevdiysen ileride daha çok seveceksin o zaman.Benim için keyifli bölümler, iyi veriyorum bence.![]()
İlk sezonu zaten izlemiştim uzun süre önce, sonra ara verdim unuttum.Şimdiden sevdiysen ileride daha çok seveceksin o zaman.Zaten bu drama dizisi olduğu için çok zorlanmazsın.
![]()
Bu hangi kanalda yayınlandı bir tahmin et bakalım?İlk sezonu zaten izlemiştim uzun süre önce, sonra ara verdim unuttum.![]()
Bilmem hangisi?Bu hangi kanalda yayınlandı bir tahmin et bakalım?![]()
Avatarında yazıyor bari oradan kopya çek.Bilmem hangisi?![]()
Ya biliyorum da bu AMC kanal mı yapım şirketi mi onu çözemediğim için şimdi rezil olmuyum dedim.Avatarında yazıyor bari oradan kopya çek.![]()
Kanal.Ya biliyorum da bu AMC kanal mı yapım şirketi mi onu çözemediğim için şimdi rezil olmuyum dedim.![]()
şu küvetli bölüme geldinmi ? harikadır BB de en sevdiğim bölümlerden biridirYa biliyorum da bu AMC kanal mı yapım şirketi mi onu çözemediğim için şimdi rezil olmuyum dedim.![]()
Hangi küvetli bölüm?şu küvetli bölüme geldinmi ? harikadır BB de en sevdiğim bölümlerden biridir![]()
aynen o bölüm işte ellerine bulaştırdılar işi rezil oldularHangi küvetli bölüm?
Şu mu;
Adamı küvette erittikleri bölüm mü?
Hiç sorma.aynen o bölüm işte ellerine bulaştırdılar işi rezil oldular) içine ettiler işin ?