MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

VE OYLAMA BAŞLIYOR!

01-TARKAN-KAYIP
02-ŞEBNEM FERAH-ESKİ
03-YALIN-AŞK DİYE
04-MUSTAFA CECELİ-BİR ZAMANLAR DELİ GÖNLÜM
05-SEZEN AKSU-BEN SENDE TUTUKLU KALDIM
06-BARIŞ MANÇO-ALLAH'IM GÜÇ VER BANA
07-MUSTAFA SANDAL-KOP
08-AHMET KAYA-YAKAMOZ
09-YILDIZ TİLBE-UMMADIĞIM ANDA
10-KATY PERRY-TEENAGE DREAM
11-HANDE YENER-SOPA
12-SERTAB ERENER-AŞK
13-DEMET AKALIN-BEBEK
14-RIHANNA-CALIFORNIA KING BED
15-SEKSENDÖRT-AKLIMI GERİ VER
16-SILA-YORULDUM
17-GÖKSEL-DENİZE BIRAKSAM

Not : Son oy yollama tarihi 11.10.2015 Pazar günü saat 18.00'dur!

Not : Jüriler en çok sevdiğine 17,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 16 , en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.

Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.

Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.

Herkese başarılar :)

@Maskeli Fedai @batuhankaralar @EFE UYSAL @Bully @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo @yatutarsa @vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @hayret bi şey @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat

VE OYLAMA BAŞLIYOR!

01-TARKAN-KAYIP
02-ŞEBNEM FERAH-ESKİ
03-YALIN-AŞK DİYE
04-MUSTAFA CECELİ-BİR ZAMANLAR DELİ GÖNLÜM
05-SEZEN AKSU-BEN SENDE TUTUKLU KALDIM
06-BARIŞ MANÇO-ALLAH'IM GÜÇ VER BANA
07-MUSTAFA SANDAL-KOP
08-AHMET KAYA-YAKAMOZ
09-YILDIZ TİLBE-UMMADIĞIM ANDA
10-KATY PERRY-TEENAGE DREAM
11-HANDE YENER-SOPA
12-SERTAB ERENER-AŞK
13-DEMET AKALIN-BEBEK
14-RIHANNA-CALIFORNIA KING BED
15-SEKSENDÖRT-AKLIMI GERİ VER
16-SILA-YORULDUM
17-GÖKSEL-DENİZE BIRAKSAM

Not : Son oy yollama tarihi 11.10.2015 Salı günü saat 18.00'dur!

Not : Jüriler en çok sevdiğine 17,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 16 , en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.

Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.

Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.

Herkese başarılar :)

@Maskeli Fedai @batuhankaralar @EFE UYSAL @Bully @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo @yatutarsa @vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @hayret bi şey @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat
Pazar olmasın. :A

Sıla,Yalın,Yıldız Tilbe,Sezen Aksu,Demet Akalın,Seksendört kafadan iyi alacak kişiler ,baya iddalılar ,diğerlerinide dinleyince sıralama bi şekilde oluşacak kafamızda :)

Herkese başarılar diliyorum.

Sıla,Yalın,Yıldız Tilbe,Sezen Aksu,Demet Akalın,Seksendört kafadan iyi alacak kişiler ,baya iddalılar ,diğerlerinide dinleyince sıralama bi şekilde oluşacak kafamızda :)

Herkese başarılar diliyorum.
Adamın dibisin Enis'im işte kaliteli jüri. :A

Oylarımı gece yarısı kullanacağım. :A