Bence haftaya oy süresi düşülürsün çok uzuyor çünkü oy süresi şarkı gönddermede göndermeyenlerin artık gözünün yaşına bakılmasın.Biraz hızlanalım.Ben kimseye kıyamadığım için - puan vermiyorum zaten.Yine vermeyeceğim![]()
Bence haftaya oy süresi düşülürsün çok uzuyor çünkü oy süresi şarkı gönddermede göndermeyenlerin artık gözünün yaşına bakılmasın.Biraz hızlanalım.Ben kimseye kıyamadığım için - puan vermiyorum zaten.Yine vermeyeceğim![]()
Hayır önceden söylersin kurallar kesin diye. Sen sunucusun sonuçta tavrını koy.@denizz19 @Harunnn60 o zaman da haftaya geç yollayan benim suçum neydi diyecek.
Bence haftaya oy süresi düşülürsün çok uzuyor çünkü oy süresi şarkı gönddermede göndermeyenlerin artık gözünün yaşına bakılmasın.Biraz hızlanalım.@denizz19
O doğru tabi.Lütfen yavaşsın demeyin siz diğer yarışmaların hızına bakın bence önce bana yavaş diyeceğinize![]()
Daha önümüzde 14 hafta var, bu 2'şer elemeden sonra daha düzenli gitsek daha iyi olur.@Harunnn60 @EFE UYSAL hatalarım var zaten haftayı saat olarak geç açıyorum.İşimi onda erteliyorum baya üşeniyorum çünkü çok uzun bir işmiş gibi gözüküyor![]()
ne ka ayıp pis pis yasemin.ss
Şaka şaka kal ama 1 vermişsin. ssssne ka ayıp pis pis yasemin.ss
o şarkıyı meyradan dinlemeyi seviyorumŞaka şaka kal ama 1 vermişsin. ssss
O Cecelinin şarkısı Meyra satın almış.o şarkıyı meyradan dinlemeyi seviyorum![]()
tarkanla demet aklın da dolu yıldız şarkısı okumuş zamanında ben bişi diyom muO Cecelinin şarkısı Meyra satın almış.![]()
Bu hafta 20 vermiştim 1e düşecek.tarkanla demet aklın da dolu yıldız şarkısı okumuş zamanında ben bişi diyom mu![]()
bir düşsün dirilişin pakistanda 0 reytinge demirlediği yayışlır sosyal medyadaBu hafta 20 vermiştim 1e düşecek.![]()
Yalancı seni link bile atamıyorsun.bir düşsün dirilişin pakistanda 0 reytinge demirlediği yayışlır sosyal medyada![]()
harzem biliyor kaynağı isterse doğrular ay neyse öteki sitede mipcomun kazananları haerini yapayım benYalancı seni link bile atamıyorsun.![]()
Yap.harzem biliyor kaynağı isterse doğrular ay neyse öteki sitede mipcomun kazananları haerini yapayım ben![]()
diriliş olmici ama haberde çünkü bir rakam duymadık
Hangilerinden duydun.diriliş olmici ama haberde çünkü bir rakam duymadık![]()