Bence haftaya oy süresi düşülürsün çok uzuyor çünkü oy süresi şarkı gönddermede göndermeyenlerin artık gözünün yaşına bakılmasın.Biraz hızlanalım. @denizz19Ben kimseye kıyamadığım için - puan vermiyorum zaten.Yine vermeyeceğim
Bence haftaya oy süresi düşülürsün çok uzuyor çünkü oy süresi şarkı gönddermede göndermeyenlerin artık gözünün yaşına bakılmasın.Biraz hızlanalım. @denizz19Ben kimseye kıyamadığım için - puan vermiyorum zaten.Yine vermeyeceğim
Hayır önceden söylersin kurallar kesin diye. Sen sunucusun sonuçta tavrını koy.@denizz19 @Harunnn60 o zaman da haftaya geç yollayan benim suçum neydi diyecek.
Bence haftaya oy süresi düşülürsün çok uzuyor çünkü oy süresi şarkı gönddermede göndermeyenlerin artık gözünün yaşına bakılmasın.Biraz hızlanalım. @denizz19
O doğru tabi. Hak vermek lazım.Lütfen yavaşsın demeyin siz diğer yarışmaların hızına bakın bence önce bana yavaş diyeceğinize
Daha önümüzde 14 hafta var, bu 2'şer elemeden sonra daha düzenli gitsek daha iyi olur.@Harunnn60 @EFE UYSAL hatalarım var zaten haftayı saat olarak geç açıyorum.İşimi onda erteliyorum baya üşeniyorum çünkü çok uzun bir işmiş gibi gözüküyor
Şaka şaka kal ama 1 vermişsin. ssssne ka ayıp pis pis yasemin.ss
o şarkıyı meyradan dinlemeyi seviyorumŞaka şaka kal ama 1 vermişsin. ssss
O Cecelinin şarkısı Meyra satın almış.o şarkıyı meyradan dinlemeyi seviyorum
tarkanla demet aklın da dolu yıldız şarkısı okumuş zamanında ben bişi diyom muO Cecelinin şarkısı Meyra satın almış.
Bu hafta 20 vermiştim 1e düşecek.tarkanla demet aklın da dolu yıldız şarkısı okumuş zamanında ben bişi diyom mu
bir düşsün dirilişin pakistanda 0 reytinge demirlediği yayışlır sosyal medyadaBu hafta 20 vermiştim 1e düşecek.
Yalancı seni link bile atamıyorsun.bir düşsün dirilişin pakistanda 0 reytinge demirlediği yayışlır sosyal medyada
harzem biliyor kaynağı isterse doğrular ay neyse öteki sitede mipcomun kazananları haerini yapayım benYalancı seni link bile atamıyorsun.
Yap.harzem biliyor kaynağı isterse doğrular ay neyse öteki sitede mipcomun kazananları haerini yapayım ben
diriliş olmici ama haberde çünkü bir rakam duymadık
Hangilerinden duydun.diriliş olmici ama haberde çünkü bir rakam duymadık