MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

Oylarımı kullandım. :D

10+ puanlarimda eski haftalarla pek fark olmadı. Sadece @Bully 'nin o siralamaya girmesi sürpriz oldu. :D

@denizz19 sende de üstlere doğru hafif kipirdanma oldu. :D

@adımutlulukk açik ara zirve olacak gibi. :X
Hafif kıpırdanma yetmez bu Sıla'nın en bilinen şarkılarından ama ya :( neyse en fazla 7-8 falan almışımdır :D

Ekim kılıklı @günesinoglu :A

muhteşem bir hafta olmuş. 4 puanda dahil üstü verdiğim şarkıların hepsi +10'luktu, öncelikle onu belirteyim.

genel olarak yarıştığım haftalarda düşük verdiğim tarkan bu hafta güzel bir parça seçerek sıçrama yaptı. sertap erener'de keza öyle. =)

göksel'in bu parçasını çok seviyorum ancak puanı pek iyi olmadı. zorladım ama diğer şarkılar daha ağır basınca gerilerde kaldı. içime sinmedi açıkçası. =(

hande yener ne yaptın sen.. hemde böyle bir haftada. umarım elenmezsin ama benim açımdan eleme adaylarından birisisin bu hafta, maalesef. =( eğer atlatırsan bu haftayı daha iyi parçaların kalıyor, çeyrek finali görebilirsin.

mustafa sandal hayal kırıklığı.. böyle bir haftada alakasız bir parça çıkarılmış. hiç bir albenisi yok parçanın. etki vermedi bende. eleme adaylarımdansın bu hafta. =( (kendi açımdan değerlendiriyorum lütfen kızma bana çiko :D )

seksendört & yalın'ın bu haftayı rahat atlatacağını düşünüyorum. =)

mustafa ceceli aslında iyi parçayla gelmiş. ama bu hafta diğer sanatçılar çok çok iyi parçalarla gelince geride kaldı. atlatır mı haftayı bilemiyorum, umarım atlatır. =)

hepinize can-ı gönülden başarılar..

bu kadar.. =) =) =)

Bana tüyo yokmu.:Z
Hem yarın bizim günümüz özel bir puan bekliyorum :Z

Kesinlikle dinlemeden puanlamıyorum zaten de :D Bunlar ilk görüşte aşk gibi ,beğendiklerim,elbette dinledikten sonra sıralama bi farklı olur :D
Hee anladım. :D Öyle bir yazmışssın ki direk bunlar iyi alacak diye bende dinlemeden karar verdin zannettim. :A

Oylarımı kullandım :D Bir genel yorum yapayım :D

Tarkan ı bu hafta çoğu kişi sever ama benden düşük bir puan aldı :( @Maskeli Fedai

Şebnem Ferah ı bu hafta çok beğendim, elenmezsin bence @batuhankaralar

Yalın ve Mustafa Ceceli yükselişte bu hafta :D @Bully @EFE UYSAL

Sezen Aksu yine muhteşem :bhr: @mrt-06

Barış Manço bu hafta düşmüş ama yine çok iyi @-potterhead-

@Çiğdem- iyi mi geldin kötü mü geldin anlayamadım ama iyi verdim :F

Ahmet Kaya'yı da bu hafta beğendim final puanı alabilir bence :D @Yiğitt

Yıldız Tilbe yi iddiasız buldum ben ya @xemrexxx :(

Sertab Erener açık ara kazanmalı tabi ki :D Demet de final puanı almalı artık :D @adımutlulukk @tolgab

@EnveR @ozgur2113 çok iyi gelmişsiniz ama ne bileyim sönük gibi değil gibi :F

@Ahmad Zaten bunu yolla diyordum Sonunda :oley:

Sıla çok iyi , Rihanna ortalama gelmiş :(
Hani nerede. :F

Hee anladım. :D Öyle bir yazmışssın ki direk bunlar iyi alacak diye bende dinlemeden karar verdin zannettim. :A
Yabancı şarkıları günlük dinlemediğim için biraz toleranslı oluyorlar .:D misal 2 vereceksem 4 verebiliyorum da müziğin tınısına sözlerine uyuma ahenke göre değişebiliyor :D Yani şimdi onlara iyi dedim ama belki seninki kulağıma daha hoş gelecek o zaman yüksek puan alırsın öne geçersin :A

Oylarımı kullandım :D Bir genel yorum yapayım :D

Tarkan ı bu hafta çoğu kişi sever ama benden düşük bir puan aldı :( @Maskeli Fedai

Şebnem Ferah ı bu hafta çok beğendim, elenmezsin bence @batuhankaralar

Yalın ve Mustafa Ceceli yükselişte bu hafta :D @Bully @EFE UYSAL

Sezen Aksu yine muhteşem :bhr: @mrt-06

Barış Manço bu hafta düşmüş ama yine çok iyi @-potterhead-

@Çiğdem- iyi mi geldin kötü mü geldin anlayamadım ama iyi verdim :F

Ahmet Kaya'yı da bu hafta beğendim final puanı alabilir bence :D @Yiğitt

Yıldız Tilbe yi iddiasız buldum ben ya @xemrexxx :(

Sertab Erener açık ara kazanmalı tabi ki :D Demet de final puanı almalı artık :D @adımutlulukk @tolgab

@EnveR @ozgur2113 çok iyi gelmişsiniz ama ne bileyim sönük gibi değil gibi :F

@Ahmad Zaten bunu yolla diyordum Sonunda :oley:

Sıla çok iyi , Rihanna ortalama gelmiş :(
İlk 10'da olmam da umarım elenmem :(

Hafif kıpırdanma yetmez bu Sıla'nın en bilinen şarkılarından ama ya :( neyse en fazla 7-8 falan almışımdır :D
En tam ortadaki puan. :A
Daha bilindik ve sevdiklerimi daha kullanmadin ki. :D
Yorumlarda Hediye'nin adı geçmis galiba gözüme değdi gibi , ne zaman kullancan? Çok beğeniyorum, çok çok yüksek alır benden.

Ne kadar erken kullanmışsın 😱

Şarkıyı sevdiğini biliyordum zaten normal sezonda da iyi vermişsin. :A Bakalım Göksel bizde ne zaman kıpırdayacak :F
Farklilik olsun dedim. :F

Elimde güvendiğim 10 parçam var, onlarda olur artık kıpırdanma. :D

En tam ortadaki puan. :A
Daha bilindik ve sevdiklerimi daha kullanmadin ki. :D
Yorumlarda Hediye'nin adı geçmis galiba gözüme değdi gibi , ne zaman kullancan? Çok beğeniyorum, çok çok yüksek alır benden.

Farklilik olsun dedim. :F

Elimde güvendiğim 10 parçam var, onlarda olur artık kıpırdanma. :D
Farklılık iyidir. :A Dur bakalım daha oyumu kullanmadım bu hafta :A

Ama iyi strateji yapıyorsun All-Star'da. Normal sezonda Bi Seni Konuşurum ve Senden Başka'yı erkenden harcayarak hata yapmıştın All-Star'da ne yaptığını bilen bir Göksel var. :A

@Bully artık Benimki yi kullan ya :D

Kullan senin dışında kimse 20 alamaz :A
Fazla ilerilere saklamam zaten kullanırım birkaç haftaya. :A

Bu sözünü unutma. :A

Farklılık iyidir. :A Dur bakalım daha oyumu kullanmadım bu hafta :A

Ama iyi strateji yapıyorsun All-Star'da. Normal sezonda Bi Seni Konuşurum ve Senden Başka'yı erkenden harcayarak hata yapmıştın All-Star'da ne yaptığını bilen bir Göksel var. :A

Fazla ilerilere saklamam zaten kullanırım birkaç haftaya. :A

Bu sözünü unutma. :A

Ben olsam 20.hafta kullanırdım ve stratejinin içine etmiş olurdum :A