paramparça-kösem-kırgın çiçekler falanHangilerinden duydun.
paramparça-kösem-kırgın çiçekler falanHangilerinden duydun.
Diriliş en çok ilgi görenlerdenmiş belli olaydı bari.ssssparamparça-kösem-kırgın çiçekler falan
hep diyolal tık yokDiriliş en çok ilgi görenlerdenmiş belli olaydı bari.ssss
Ne hep dediler ilk kez katıldı açığını yakaladım. Belli olunca çatlayacan.hep diyolal tık yok
hep satılyıor dediler sözde 2014 bittiğinde 60 ülkede olacaktı daha 30 oldu muacepNe hep dediler ilk kez katıldı açığını yakaladım. Belli olunca çatlayacan.
Ne 2014ü 2. sezonun ortasında dediler.hep satılyıor dediler sözde 2014 bittiğinde 60 ülkede olacaktı daha 30 oldu muacep
de get yıl sonu dediler neyse daha ortadoğuda yayınlanmıyor diziNe 2014ü 2. sezonun ortasında dediler.
Yeni haber var mı bilinenn kanallar dışında ülkde satış falan.de get yıl sonu dediler neyse daha ortadoğuda yayınlanmıyor dizi
cık yok olsa da söylememYeni haber var mı bilinenn kanallar dışında ülkde satış falan.
Pazar olmasın.VE OYLAMA BAŞLIYOR!
01-TARKAN-KAYIP
02-ŞEBNEM FERAH-ESKİ
03-YALIN-AŞK DİYE
04-MUSTAFA CECELİ-BİR ZAMANLAR DELİ GÖNLÜM
05-SEZEN AKSU-BEN SENDE TUTUKLU KALDIM
06-BARIŞ MANÇO-ALLAH'IM GÜÇ VER BANA
07-MUSTAFA SANDAL-KOP
08-AHMET KAYA-YAKAMOZ
09-YILDIZ TİLBE-UMMADIĞIM ANDA
10-KATY PERRY-TEENAGE DREAM
11-HANDE YENER-SOPA
12-SERTAB ERENER-AŞK
13-DEMET AKALIN-BEBEK
14-RIHANNA-CALIFORNIA KING BED
15-SEKSENDÖRT-AKLIMI GERİ VER
16-SILA-YORULDUM
17-GÖKSEL-DENİZE BIRAKSAM
Not : Son oy yollama tarihi 11.10.2015 Salı günü saat 18.00'dur!
Not : Jüriler en çok sevdiğine 17,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 16 , en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.
Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.
Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.
Herkese başarılar
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @EFE UYSAL @Bully @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo @yatutarsa @vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @hayret bi şey @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat
Adamın dibisin Enis'im işte kaliteli jüri.Sıla,Yalın,Yıldız Tilbe,Sezen Aksu,Demet Akalın,Seksendört kafadan iyi alacak kişiler ,baya iddalılar ,diğerlerinide dinleyince sıralama bi şekilde oluşacak kafamızda
Herkese başarılar diliyorum.