İlk haftalardan böyleysen... 😳sevindim de o smileye anlam veremedim.
İlk haftalardan böyleysen... 😳sevindim de o smileye anlam veremedim.
Yaz'ın Öyküsü izleyin puanınız artsın
Geçen hafta ilk 3'üme aldım seni bu hafta düşüş yaşadın ama kötü vermedim yani ortalamaydı. Cover şarkılar biraz dezavantajlı oluyor bende.Bana güzel verdin dimi ben sana +20 verdim.
bu hafta epey düşecekmişim gibi geliyor yanılırım umarım.İlk haftalardan böyleysen... 😳
Ay olsun bir ses versin muhabbet etmiş oluruz en azından yüzünü gören cennetlik.
Olmasa da olur ile gel canımı ye tam puanı alSeni @GunesinOglu'na öneren de kabahat zaten hain gk'ci.
10 puandan aşağısını kabul etmiyorum.
Ay sen de her şarkıyı beğeniyon kime kötü verecen
@GunesinOglu 20 şarkı olmasın diyordumda ne çok kullanmadığım şarkı varmış. Al Götür Beni kullanıyım mı.
O şarkıyla haftayı 1. kapatmıştık normal sezonda.Olmasa da olur ile gel canımı ye tam puanı al
Geçen sezondan kullandığım 3 şarkıyı listemden çıkardım Al Götür Beni beklemede şuan.Onu kullanmazsan öldürürüm zaten
Yok ya sevdiler aslında sevmezlerse de sevdiririz elbet.Hosbulduk, Kaan`cımm,Yalın zaten neredeyse hep ilk 5`imde oluyo zaten,bu şarkıyı forum pek sevmiyordu galiba ama benim için baya iyi
Oyları şimdi atmayı düşünmüyom
Her şerde bir hayır vardır.@Bully hiç istemezken 20 şarkı benim işime yaradı.
Kullanmadığım 3 çok önemli şarkı çıktı. Daha da varmış kullanmadığım. Senden de iyi strateji bekliyoz bu haftaki şarkını bence erken harcadın.Her şerde bir hayır vardır.
Erkenden kozlarını harcayanlar oldu eğer sen iyi strateji yaparsan üst sıraları zorlayabilirsin yine.
Normal sezonda kullanmadığım bir şarkı bu yüzden erken harcamış sayılmam.Kullanmadığım 3 çok önemli şarkı çıktı. Daha da varmış kullanmadığım. Senden de iyi strateji bekliyoz bu haftaki şarkını bence erken harcadın.
Bende büyük değişiklik yaptım geçen sezondan 4 şarkı çıkardım.Normal sezonda kullanmadığım bir şarkı bu yüzden erken harcamış sayılmam.
Bu şarkıyı ilerde kullanacağım şarkılardan daha az seviyorum bu yüzden 2.haftadan kullandım.
Değişiklik iyidir. Kötü sonuç alan şarkıları çıkaracan tabii ben de 2 şarkı çıkarıp 7 şarkı ekledim hepsi de birbirinden iddialı.Bende büyük değişiklik yaptım geçen sezondan 4 şarkı çıkardım.
Değişiklik iyidir. Kötü sonuç alan şarkıları çıkaracan tabii ben de 2 şarkı çıkarıp 7 şarkı ekledim hepsi de birbirinden iddialı.