İlk haftalardan böyleysen... 😳sevindim de o smileye anlam veremedim.![]()
İlk haftalardan böyleysen... 😳sevindim de o smileye anlam veremedim.![]()
Yaz'ın Öyküsü izleyin puanınız artsın![]()
Geçen hafta ilk 3'üme aldım seni bu hafta düşüş yaşadın ama kötü vermedim yani ortalamaydı.Bana güzel verdin dimi ben sana +20 verdim.![]()
bu hafta epey düşecekmişim gibi geliyor yanılırım umarım.İlk haftalardan böyleysen... 😳
Ay olsun bir ses versin muhabbet etmiş oluruz en azından yüzünü gören cennetlik.
Olmasa da olur ile gel canımı ye tam puanı alSeni @GunesinOglu'na öneren de kabahat zaten hain gk'ci.
10 puandan aşağısını kabul etmiyorum.
Ay sen de her şarkıyı beğeniyon kime kötü verecen![]()
@GunesinOglu 20 şarkı olmasın diyordumda ne çok kullanmadığım şarkı varmış.Al Götür Beni kullanıyım mı.
![]()
O şarkıyla haftayı 1. kapatmıştık normal sezonda.Olmasa da olur ile gel canımı ye tam puanı al![]()
![]()
![]()
Geçen sezondan kullandığım 3 şarkıyı listemden çıkardım Al Götür Beni beklemede şuan.Onu kullanmazsan öldürürüm zaten![]()
Yok ya sevdiler aslında sevmezlerse de sevdiririz elbet.Hosbulduk, Kaan`cımm,Yalın zaten neredeyse hep ilk 5`imde oluyo zaten,bu şarkıyı forum pek sevmiyordu galiba ama benim için baya iyi
Oyları şimdi atmayı düşünmüyom![]()
Her şerde bir hayır vardır.@Bully hiç istemezken 20 şarkı benim işime yaradı.![]()
Kullanmadığım 3 çok önemli şarkı çıktı.Her şerde bir hayır vardır.
Erkenden kozlarını harcayanlar oldu eğer sen iyi strateji yaparsan üst sıraları zorlayabilirsin yine.![]()
Normal sezonda kullanmadığım bir şarkı bu yüzden erken harcamış sayılmam.Kullanmadığım 3 çok önemli şarkı çıktı.Daha da varmış kullanmadığım.
Senden de iyi strateji bekliyoz bu haftaki şarkını bence erken harcadın.
![]()
Bende büyük değişiklik yaptım geçen sezondan 4 şarkı çıkardım.Normal sezonda kullanmadığım bir şarkı bu yüzden erken harcamış sayılmam.
Bu şarkıyı ilerde kullanacağım şarkılardan daha az seviyorum bu yüzden 2.haftadan kullandım.![]()
Değişiklik iyidir.Bende büyük değişiklik yaptım geçen sezondan 4 şarkı çıkardım.![]()
Değişiklik iyidir.Kötü sonuç alan şarkıları çıkaracan tabii ben de 2 şarkı çıkarıp 7 şarkı ekledim hepsi de birbirinden iddialı.
![]()