Yalın'a hak ettiği +20 puanı vermişsindir inşallah meluncum.Oylarımı kullandım.
Ben Ceceli?@Billy Kane İyi gelmişsin.😵
Evet +20 aldın, Mustide çok iyi aldı.Yalın'a hak ettiği +20 puanı vermişsindir inşallah meluncum.
Dur daha bitirmedim şarkıları.Ben Ceceli?
Evet +20 aldın, Mustide çok iyi aldı.
çeyrek finallik şarkı yanı okadar cnm@Çiğdem- Bize Burcu Güneş'i o kadar çok alıştırdın ki kadınınn her şarkısını beğeniyorum. Ama bu şarkıları sen daha geç kullanmıştın sanırım.
Dur daha bitirmedim şarkıları.
6 kişi elenme riski taşıyormuş.çeyrek finallik şarkı yanı okadar cnm
@HachiKo sen niye erkenden kullandın şarkıları anlamadım. Keşke yardımcı olsaydın Çiğdem.çeyrek finallik şarkı yanı okadar cnm
6 kişi elenme riski taşıyormuş.
benim hesabım bu sefer ilk 5 le @EFE UYSAL@HachiKo sen niye erkenden kullandın şarkıları anlamadım. Keşke yardımcı olsaydın Çiğdem.
1. ile sonuncu arasında 200, 150 puan fark var.benim hesabım bu sefer ilk 5 le @EFE UYSAL
@Harunnn60 ayy çok söyledim değiştir diye değiştirmedi burcunun en iyi 2-3 şarkısından biridir ben geç kullanmıs 2.olmustum all stara burcuyla katılsaydım bu şarkıyı çeyrek finale bile saklayabilirdim 2.haftadan gitmesi burcuyu çok zora sokucak 🙂🙂🙂
o vermiş olabilir ama ben vermedim böyle sarkılarla gelmeye devam edersen benden çekeceğin varYalın'a hak ettiği +20 puanı vermişsindir inşallah meluncum.
mustafa sandala ne yaptın peki umarım aynı şeyleri düşünmüyorsundur bu haftao vermiş olabilir ama ben vermedim böyle sarkılarla gelmeye devam edersen benden çekeceğin var
bu hafta iyi aldı bendenmustafa sandala ne yaptın peki umarım aynı şeyleri düşünmüyorsundur bu hafta
Seni @GunesinOglu'na öneren de kabahat zaten hain gk'ci.o vermiş olabilir ama ben vermedim böyle sarkılarla gelmeye devam edersen benden çekeceğin var
Ay sen de her şarkıyı beğeniyon kime kötü verecen@tolgab Beğendim şarkını. Güzel gerçekten.
3-4 kişi hariç herkes iyiydi. Tam All Star'lık olmuş bu yarışma gerçekten.Seni @GunesinOglu'na öneren de kabahat zaten hain gk'ci.
10 puandan aşağısını kabul etmiyorum.
Ay sen de her şarkıyı beğeniyon kime kötü verecen
Bana güzel verdin dimi ben sana +20 verdim.Ahan da benim kardeşim @S.G.A.T. gelmiş Anlat Güzel mi Oralar'ı güzel bir şekilde oylayıp yatabilirsin Serhancım.