- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Yani çok heyecanlı geçecek puanlar.
Aynen tıpkı Diriliş sahneleri gibi
Yani çok heyecanlı geçecek puanlar.
İzlemiyon zaten konuşma birde erkek sözü verdin.Aynen tıpkı Diriliş sahneleri gibi
İzlemiyon zaten konuşma birde erkek sözü verdin.
Ay çok izlemiş.2 bölüm izledim en az hakkımı yeme
Zaten izleme şurda ne kadar kalmış bitiremessin, gereğin yok dizimize.Çok tabi
ben 2 yabancıyıda bu hafta çok sağlam görüyorum bukadar zorlu bir haftaya tam 3 tane türk şarkıcı çok zayıf gelmişler o 3 türk şarkıcıdan 2 si elenir diye düşünüyorum yabancılar bu haftada sağlamdalar bence
tabi sonuclar herzaman şaşırtıcı çıkıyor bakalım neler olur 🙂🙂🙂
sen hangisiydin bu aradabilmem olabilir mi acaba
sen hangisiydin bu arada
2.sezon istedğim ilgiyi göremedi diye ileriye saklamadım cnm zaten bu hafta çok zorlu yanı düşük seviye koysaydım basım ağrıyabilirdiBirazdan kullanıcam.
@Çiğdem- bu şarkıyı niye bu haftaya koydun? Ben daha sonra ki haftalarda bekliyordum.
Hmm anladım. Şarkını beğendim.2.sezon istedğim ilgiyi göremedi diye ileriye saklamadım cnm zaten bu hafta çok zorlu yanı düşük seviye koysaydım basım ağrıyabilirdi
Beğendiğine sevindim Harun'cum.
beğenmene sevindim cnm mustinin en yakın döneminden son albümünün en iyi şarkısıydı bu sefer kıymeti bilinir inş final puanı için oynamak istiyoruz
Kullanmadığın şarkıları All Star'da kullanıp herkes beğeniyorsa önümüzde ki haftalarda iddialı şarkılarınla hep 1.olursun artık.😵Beğendiğine sevindim Harun'cum.
Geçen haftaki ve bu haftaki şarkımı normal sezonda kullanmamıştım bir de ilerleyen haftalarda daha iyi şarkılarım olacak iddialıyız yani.
Sen zaten 2 birkaç kritik haftayı atlat ondan sonra ilk 5'ler de olursun zaten.beğenmene sevindim cnm mustinin en yakın döneminden son albümünün en iyi şarkısıydı bu sefer kıymeti bilinir inş final puanı için oynamak istiyoruz
bende seni çok beğendim gerçi ilk haftada beğenmiştim bu hafta bir adım daha iyiydin
😉😉😉
Ne güzel konuşuyorsun öyle.Kullanmadığın şarkıları All Star'da kullanıp herkes beğeniyorsa önümüzde ki haftalarda iddialı şarkılarınla hep 1.olursun artık.😵
Sen zaten 2 birkaç kritik haftayı atlat ondan sonra ilk 5'ler de olursun zaten.
Oylarımı kullandım.Ne güzel konuşuyorsun öyle.
Duy @GunesinOglu duy Senin düşük puanın yüzünden final puanından olursam çekeceğin var benden.