MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

ben 2 yabancıyıda bu hafta çok sağlam görüyorum bukadar zorlu bir haftaya tam 3 tane türk şarkıcı çok zayıf gelmişler o 3 türk şarkıcıdan 2 si elenir diye düşünüyorum yabancılar bu haftada sağlamdalar bence :F:F:F

tabi sonuclar herzaman şaşırtıcı çıkıyor bakalım neler olur 🙂🙂🙂

ben 2 yabancıyıda bu hafta çok sağlam görüyorum bukadar zorlu bir haftaya tam 3 tane türk şarkıcı çok zayıf gelmişler o 3 türk şarkıcıdan 2 si elenir diye düşünüyorum yabancılar bu haftada sağlamdalar bence :F:F:F

tabi sonuclar herzaman şaşırtıcı çıkıyor bakalım neler olur 🙂🙂🙂

@vadikızı prenses yoksa sana mı diyor :A

@Harunnn60 oy kullan :bağır:

Hmm anladım. :D Şarkını beğendim. :D

@Bully yine iyi gelmişsin. 😱
beğenmene sevindim cnm mustinin en yakın döneminden son albümünün en iyi şarkısıydı bu sefer kıymeti bilinir inş final puanı için oynamak istiyoruz :Z:Z:Z

bende seni çok beğendim gerçi ilk haftada beğenmiştim bu hafta bir adım daha iyiydin
😉😉😉

Beğendiğine sevindim Harun'cum. :A

Geçen haftaki ve bu haftaki şarkımı normal sezonda kullanmamıştım bir de ilerleyen haftalarda daha iyi şarkılarım olacak iddialıyız yani. :D
Kullanmadığın şarkıları All Star'da kullanıp herkes beğeniyorsa önümüzde ki haftalarda iddialı şarkılarınla hep 1.olursun artık.😵:F

beğenmene sevindim cnm mustinin en yakın döneminden son albümünün en iyi şarkısıydı bu sefer kıymeti bilinir inş final puanı için oynamak istiyoruz :Z:Z:Z

bende seni çok beğendim gerçi ilk haftada beğenmiştim bu hafta bir adım daha iyiydin
😉😉😉
Sen zaten 2 birkaç kritik haftayı atlat ondan sonra ilk 5'ler de olursun zaten. :D

Kullanmadığın şarkıları All Star'da kullanıp herkes beğeniyorsa önümüzde ki haftalarda iddialı şarkılarınla hep 1.olursun artık.😵:F

Sen zaten 2 birkaç kritik haftayı atlat ondan sonra ilk 5'ler de olursun zaten. :D
Ne güzel konuşuyorsun öyle. :bhr:

Duy @GunesinOglu duy :A Senin düşük puanın yüzünden final puanından olursam çekeceğin var benden. :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961