Yalın'a hak ettiği +20 puanı vermişsindir inşallah meluncum.Oylarımı kullandım.![]()
Ben Ceceli?@Billy Kane İyi gelmişsin.😵
Evet +20 aldın, Mustide çok iyi aldı.Yalın'a hak ettiği +20 puanı vermişsindir inşallah meluncum.![]()
Dur daha bitirmedim şarkıları.Ben Ceceli?
Evet +20 aldın, Mustide çok iyi aldı.![]()
çeyrek finallik şarkı yanı okadar cnm@Çiğdem- Bize Burcu Güneş'i o kadar çok alıştırdın ki kadınınn her şarkısını beğeniyorum.Ama bu şarkıları sen daha geç kullanmıştın sanırım.
Dur daha bitirmedim şarkıları.![]()
6 kişi elenme riski taşıyormuş.çeyrek finallik şarkı yanı okadar cnm![]()
@HachiKo sen niye erkenden kullandın şarkıları anlamadım.çeyrek finallik şarkı yanı okadar cnm![]()
6 kişi elenme riski taşıyormuş.![]()
benim hesabım bu sefer ilk 5 le @EFE UYSAL
1. ile sonuncu arasında 200, 150 puan fark var.benim hesabım bu sefer ilk 5 le @EFE UYSAL
@Harunnn60 ayy çok söyledim değiştir diye değiştirmedi burcunun en iyi 2-3 şarkısından biridir ben geç kullanmıs 2.olmustum all stara burcuyla katılsaydım bu şarkıyı çeyrek finale bile saklayabilirdim 2.haftadan gitmesi burcuyu çok zora sokucak 🙂🙂🙂
o vermiş olabilir ama ben vermedimYalın'a hak ettiği +20 puanı vermişsindir inşallah meluncum.![]()
mustafa sandala ne yaptın peki umarım aynı şeyleri düşünmüyorsundur bu haftao vermiş olabilir ama ben vermedimböyle sarkılarla gelmeye devam edersen benden çekeceğin var
![]()
bu hafta iyi aldı bendenmustafa sandala ne yaptın peki umarım aynı şeyleri düşünmüyorsundur bu hafta
![]()
Seni @GunesinOglu'na öneren de kabahat zaten hain gk'ci.o vermiş olabilir ama ben vermedimböyle sarkılarla gelmeye devam edersen benden çekeceğin var
![]()
Ay sen de her şarkıyı beğeniyon kime kötü verecen
3-4 kişi hariç herkes iyiydi.Seni @GunesinOglu'na öneren de kabahat zaten hain gk'ci.
10 puandan aşağısını kabul etmiyorum.
Ay sen de her şarkıyı beğeniyon kime kötü verecen![]()
Bana güzel verdin dimi ben sana +20 verdim.Ahan da benim kardeşim @S.G.A.T. gelmişAnlat Güzel mi Oralar'ı güzel bir şekilde oylayıp yatabilirsin Serhancım.
![]()