- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Bu şarkıyla sen bayağı risk almışsın. Mesela ben Hadise ile risk aldım ama Hadise 2008'den sonra falan Türkiye'de sevildi o yüzden her şarkısını veremem ama Sertab Erener'in müzik hayatı neredeyse Hadise'nin yaşı kadardır Bu şarkıyla gelmemen gerekirdi bana göre
Bu son olsun o zaman Mustafa Ceceli ortalamanın biraz altındaydı. Keşke konser videosunu değilde albüm versiyonunu gönderseydin. En az 2 puan fark ederdi.
50 mi.😱😱😱😱 @Çiğdem-@EFE UYSAL Cidden çok fark ettiriyor bu en az 50 puan filan kaybettirmiştir sana
ayoll resmen elenme potasındasın dedi sana birde ip ucu vermiyor dersiniz@EFE UYSAL Cidden çok fark ettiriyor bu en az 50 puan filan kaybettirmiştir sana
Dinlemek istyen dinler şarkıyı sesini açarsın dinlersin yani ben öyle yaparım sorun yapacak birşey yok bunda. Sinir bozma burda.ayoll resmen elenme potasındasın dedi sana birde ip ucu vermiyor dersiniz
Yalan söylemeyeyim beğenmedim. İlk defa duydum. İki üç kez dinledim ama olmadı.konu mustafadan açılmışken sandalada yorum yap öyle son bulsun cnm
O durum öyle olmuyor. Herkes kime düşük versem diye harıl harıl bir eksiklik arıyor.Ne farkı varki dinlemek isteyen dinler.
Tabi sen zaten iyi olsada beğenmezdinki bence iyi geliyor ses sen sorun ediyon eden 2, 3 kişi...@EFE UYSAL onla alakası yok o videoda ses çok kotu geliyor
Gördüğünde söyleyeydin videoyu attığımda kötü geliyor diye o zaman.@EFE UYSAL evet şarkın iyi olsa da beğenmeyeceğim Allah Allah herkes diyor ses kotu geliyor diye sonuçlarla görürsün kimler ediyor kimler etmiyor
2.sezon mustinin eski nostaji parçalarını paylaş yenilerini sevmiyorum diyip duruyordun umarım hakkını vermişsindir cnmKullandim oylarimi, herkese başarılar.
Evet haklisin ama bunu hiç sevmedim.2.sezon mustinin eski nostaji parçalarını paylaş yenilerini sevmiyorum diyip duruyordun umarım hakkını vermişsindir cnm
Hiçte değil kardeş kaç kere dinledim hiç düşük gelmedi.@EFE UYSAL videoyu attığında recap yapıyordum zaten.Bence ses kalitesinin dusuk olduğunu sen de biliyorsun
Şıkır Şıkırı kullancan mı?2.sezon mustinin eski nostaji parçalarını paylaş yenilerini sevmiyorum diyip duruyordun umarım hakkını vermişsindir cnm
ayyy önce bu haftayı kurtarabiliyormuyum bir bakayımdaHiçte değil kardeş kaç kere dinledim hiç düşük gelmedi.
Şıkır Şıkırı kullancan mı?
Oda var evet inş atlatırız. Haftaya geçersen Ben Olsaydım geliyor.ayyy önce bu haftayı kurtarabiliyormuyum bir bakayımda
anladığım kadarıyla senle ben tehrikedeyiz ama sonuncu değilizdir inşOda var evet inş atlatırız. Haftaya geçersen Ben Olsaydım geliyor.