- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
sgat ve ahmad dışında kim kaldı 🙂🙂🙂
Yiğit de Ankara ya varacak sabah öyle kullanacak.Batu da kullanıyor.Yani 1-2 tane jüri kalıyor geriye o kadar .D
sgat ve ahmad dışında kim kaldı 🙂🙂🙂
yarışmacılardan kullanmyan kalmasında - puan all starda herzaman sıkıntı yaratırYiğit de Ankara ya varacak sabah öyle kullanacak.Batu da kullanıyor.Yani 1-2 tane jüri kalıyor geriye o kadar .D
yarışmacılardan kullanmyan kalmasında - puan all starda herzaman sıkıntı yaratır
ayol en çok @S.G.A.T. ın oyları beni ilgilendiriyor zaten mutlaka kulanmalısgat unutursa unutur
Kullanıyorum şimdi dedi kaç saattir yok
İlk hafta olduğu için çok iddialı gelmedim.seksendört'e geçen sezon genel olarak düşük puanlar veriyordum, all star'da ilk haftaya çok iyi başlamış. kırgın çiçekler'i izlediğim için demiyorum ama şarkı ve sözleri çok anlamlı, benden baya iyi puan gitti.
ceceli beklentimin altında başladı.
demet ve hande sanki erken çıkarmışlar gibi ama yinede çok çok iyi parçaları var sıkıntı olmaz. iyi puanlar verdim.
yabancılar sönük kaldılar bende all star'da.
sezen aksu, şarkıya uygun kliple gelmiş. şarkı zaten müthiş, iyi puan verdim.
çok fena risk almışsın.İlk hafta olduğu için çok iddialı gelmedim.
Sıla'yı nasıl buldun sen seversin diye biliyorum@batuhankaralar Şebnem'in sesine hayranım bu şarkısını da seviyorum
@gözlemci Hande'yi sevmesemde şarkı iyi
@xemrexxx sonradan Demet'te okudu bu şarkıyı doğal olarak iyi puan verdim
@HachiKo Burcu Güneş denilince aklıma gelen ilk şarkısı, çok severim
@*YıldırıM* iyi giriş yapacağını düşünüyorum benden de iyi puan aldın
@GunesinOglu kim hangi sanatçıyla yarışıyor diye liste yapsaydın ilk sayfa da keşke aramakla uğrastım baya
neyse herkese başarılar
Ya SılaYavaş internet ve 26 dakikayı geçen bir recaptan sonra nihayet oylarımı kullanabildim İsim vermeyeceğim ama pek çok beğendiğim şarkıcının en vasat şarkıları kullanılmış dolayısıyla yüksek bekleyip düşük verdiklerim şaşırmasın
Genel olarak beğendiklerim Yıldız Tilbe, Kenan Doğulu, Hadise, Demet Akalın, Sezen Aksu, Hande Yener. Kimin hangi şarkıcıyı seçtiğini bulamayacağım artık görürseniz etiketlersiniz
sevindim begenmene@batuhankaralar Şebnem'in sesine hayranım bu şarkısını da seviyorum
@gözlemci Hande'yi sevmesemde şarkı iyi
@xemrexxx sonradan Demet'te okudu bu şarkıyı doğal olarak iyi puan verdim
@HachiKo Burcu Güneş denilince aklıma gelen ilk şarkısı, çok severim
@*YıldırıM* iyi giriş yapacağını düşünüyorum benden de iyi puan aldın
@GunesinOglu kim hangi sanatçıyla yarışıyor diye liste yapsaydın ilk sayfa da keşke aramakla uğrastım baya
neyse herkese başarılar
BaşarılıSormadan edemem çatlarım yoksa Sıla'yı nasıl buldun
Bu şarkıyla sen bayağı risk almışsın. Mesela ben Hadise ile risk aldım ama Hadise 2008'den sonra falan Türkiye'de sevildi o yüzden her şarkısını veremem ama Sertab Erener'in müzik hayatı neredeyse Hadise'nin yaşı kadardır Bu şarkıyla gelmemen gerekirdi bana göre
Ceceli nasıldı?
Ne farkı varki dinlemek isteyen dinler.Bu şarkıyla sen bayağı risk almışsın. Mesela ben Hadise ile risk aldım ama Hadise 2008'den sonra falan Türkiye'de sevildi o yüzden her şarkısını veremem ama Sertab Erener'in müzik hayatı neredeyse Hadise'nin yaşı kadardır Bu şarkıyla gelmemen gerekirdi bana göre
Bu son olsun o zaman Mustafa Ceceli ortalamanın biraz altındaydı. Keşke konser videosunu değilde albüm versiyonunu gönderseydin. En az 2 puan fark ederdi.