MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

seksendört'e geçen sezon genel olarak düşük puanlar veriyordum, all star'da ilk haftaya çok iyi başlamış. kırgın çiçekler'i izlediğim için demiyorum ama şarkı ve sözleri çok anlamlı, benden baya iyi puan gitti. :)

ceceli beklentimin altında başladı. :(

demet ve hande sanki erken çıkarmışlar gibi ama yinede çok çok iyi parçaları var sıkıntı olmaz. iyi puanlar verdim. :D

yabancılar sönük kaldılar bende all star'da. :( :D

sezen aksu, şarkıya uygun kliple gelmiş. :D şarkı zaten müthiş, iyi puan verdim. :D
İlk hafta olduğu için çok iddialı gelmedim. :X

@batuhankaralar Şebnem'in sesine hayranım bu şarkısını da seviyorum :)

@gözlemci Hande'yi sevmesemde şarkı iyi :D

@xemrexxx sonradan Demet'te okudu bu şarkıyı doğal olarak iyi puan verdim :D

@HachiKo Burcu Güneş denilince aklıma gelen ilk şarkısı, çok severim :)

@*YıldırıM* iyi giriş yapacağını düşünüyorum benden de iyi puan aldın :)

@GunesinOglu kim hangi sanatçıyla yarışıyor diye liste yapsaydın ilk sayfa da keşke aramakla uğrastım baya :)

neyse herkese başarılar :)

Yavaş internet ve 26 dakikayı geçen bir recaptan sonra nihayet oylarımı kullanabildim :D İsim vermeyeceğim ama pek çok beğendiğim şarkıcının en vasat şarkıları kullanılmış dolayısıyla yüksek bekleyip düşük verdiklerim şaşırmasın :)

Genel olarak beğendiklerim Yıldız Tilbe, Kenan Doğulu, Hadise, Demet Akalın, Sezen Aksu, Hande Yener. Kimin hangi şarkıcıyı seçtiğini bulamayacağım artık görürseniz etiketlersiniz :D

@GunesinOglu kim hangi sanatçıyla yarışıyor diye liste yapsaydın ilk sayfa da keşke aramakla uğrastım baya :)

Sıla'yı nasıl buldun sen seversin diye biliyorum :D

Yavaş internet ve 26 dakikayı geçen bir recaptan sonra nihayet oylarımı kullanabildim :D İsim vermeyeceğim ama pek çok beğendiğim şarkıcının en vasat şarkıları kullanılmış dolayısıyla yüksek bekleyip düşük verdiklerim şaşırmasın :)

Genel olarak beğendiklerim Yıldız Tilbe, Kenan Doğulu, Hadise, Demet Akalın, Sezen Aksu, Hande Yener. Kimin hangi şarkıcıyı seçtiğini bulamayacağım artık görürseniz etiketlersiniz :D
Ya Sıla :A

sevindim begenmene :)

Eski Sertab sahibi olarak ne düşünüyosun? @hayret bi şey ? :)

Bende 19. olacağımı düşünüyorum. :A
Bu şarkıyla sen bayağı risk almışsın. Mesela ben Hadise ile risk aldım ama Hadise 2008'den sonra falan Türkiye'de sevildi o yüzden her şarkısını veremem ama Sertab Erener'in müzik hayatı neredeyse Hadise'nin yaşı kadardır :D Bu şarkıyla gelmemen gerekirdi bana göre :)

Ceceli nasıldı? :A

Bu son olsun o zaman :D Mustafa Ceceli ortalamanın biraz altındaydı. Keşke konser videosunu değilde albüm versiyonunu gönderseydin. En az 2 puan fark ederdi.

Bu şarkıyla sen bayağı risk almışsın. Mesela ben Hadise ile risk aldım ama Hadise 2008'den sonra falan Türkiye'de sevildi o yüzden her şarkısını veremem ama Sertab Erener'in müzik hayatı neredeyse Hadise'nin yaşı kadardır :D Bu şarkıyla gelmemen gerekirdi bana göre :)

Bu son olsun o zaman :D Mustafa Ceceli ortalamanın biraz altındaydı. Keşke konser videosunu değilde albüm versiyonunu gönderseydin. En az 2 puan fark ederdi.
Ne farkı varki dinlemek isteyen dinler. :F