ayol dün salatalı tuğçeye o ka laf ettinNe olmuş?
ayol dün salatalı tuğçeye o ka laf ettinNe olmuş?
O zaten saçmaydı Kafası kaseye enlemesine sığdı Kızınayol dün salatalı tuğçeye o ka laf ettin![]()
kızın kafası @Çiğdem- inki ka varla yo karası ayolO zaten saçmaydı Kafası kaseye enlemesine sığdı Kızın![]()
Sen bilirsin.@denizz19 ya çok özür dilerim aldım elime kumandayı bir atv bir kanal d gittim
geldim aklım kırgın çiceklerde kaldı ama güneşin kızları ağır bastı ama bırakmıcam
netten devam edecem bakmaya yorumlaşırız demi bana kırılma![]()
vadikızı'nda 1 haftadır değişiklik var.Sen bilirsin.![]()
Diyebileceğim pek bir şey yok kendi zevkidir izlemek istediğini izler yanivadikızı'nda 1 haftadır değişiklik var.![]()
vadikızı'nda 1 haftadır değişiklik var.![]()
Paylaşılmamış henüz ya da ben görmedim.özetinin çıkması lazım @denizz19 paylaşır mısın, sana zahmet.![]()
sitesinde vardır 2 gün sonra yeni bölüm var paylaşılması lazım. iyi bak.Paylaşılmamış henüz ya da ben görmedim.![]()
Bu akşam paylaşılacakmış.sitesinde vardır 2 gün sonra yeni bölüm var paylaşılması lazım. iyi bak.![]()
Hikaye yavaşlayınca okul sahnesi artarkeşke okul sahneleri artsa. koskoca 100 dakikaya tek bir okul sahnesi yazmak nedir.bölümün her dakikası olay. yarın sezonun en yüksek reytingini alırız. gk'cilerin gözünü korkutmak lazım. [emoji23]
yeni oyuncunun girmesiyle zaten okul sahneleri artacaktır. cemre ile onun sahneleri ağırlıklı okulda geçecek bence. birde aynı sınıfta olurlar gelecek bölümde. [emoji23]Hikaye yavaşlayınca okul sahnesi artar![]()