Netten izle yarın öğrenirsin
Mobil netimi kullanamam.Netten izle yarın öğrenirsin![]()
Çünkü Cemrenin anne ve babasının mezar taşları yaptırılması gerekiyordu para bulmak için Yaptılar.Mobil netimi kullanamam.
Babaannemlerde de net yok annem lerde trabzonda zaten yani senin bana anlatman lazım ki net olsa bile yarın izleyemem 23 de geliyorum Ben eve![]()
Fragmanı nasıl buldunilk başlarını kaçırdım ama süperdi yine
yarın rahat bi şekilde zirvede olur
Diziye parlak katmışlar hemen.Fragmanı nasıl buldun
@vadikızı @takas @cookies @ozgur2113 @Billy Kane @Çiğdem- @GunesinOglu @Harunnn60 @xemrexxx @DarkLeqenD @HachiKo @EFE UYSAL izleyin de fragman görün![]()
Taze kan iyidir diziyeDiziye parlak katmışlar hemen.Hiç gerek yoktu bence.
parlak oğlan gelmiş @Çiğdem- koşFragmanı nasıl buldun
@vadikızı @takas @cookies @ozgur2113 @Billy Kane @Çiğdem- @GunesinOglu @Harunnn60 @xemrexxx @DarkLeqenD @HachiKo @EFE UYSAL izleyin de fragman görün![]()
fragman güzel olmuş , dizi artık iyice açılırFragmanı nasıl buldun
parlak oğlan gelmiş @Çiğdem- koş![]()
Diziye parlak katmışlar hemen.Hiç gerek yoktu bence.
ayy sana sordukmu @Harunnn60 hande yenerden kış kış armağan ediyorum sanaFragmanı nasıl buldun
Onu bende anlamadım ilginç açıkçası.Kırgın Çiçekler sana daha uygun bir dizi değil mi?Bu Güneşin Kızları merakın nereden çıktı.
Kırgın Çiçekler sana daha uygun bir dizi değil mi?Bu Güneşin Kızları merakın nereden çıktı.
ayoll ne var anlamayacak @vadikızı burada diziler arasında seçim yapmadıki @GunesinOglu ve @denizz19 arasında seçim yapıp @GunesinOglu nu seçtiOnu bende anlamadım ilginç açıkçası.![]()
ayoll ne var anlamayacak @vadikızı burada diziler arasında seçim yapmadıki @GunesinOglu ve @denizz19 arasında seçim yapıp @GunesinOglu nu seçti
aaaa bu aralar @vadikızı acımıyor @denizz19 a heygidi karadenizden sonra bu 2.hançer![]()
@denizz19 u elemeye çalıstı ayoll elenmediğini görüncede sitem yapan bir mesaj attı neden elenmedi anlamı taşıyanBana 2 haftadır Karadeniz'de çok düşük puan veriyor. Bu hafta 1 puan verdi. Kız beni sildi tamamen.![]()