Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

İşte beklenen sahne gençler :F

11960244_1462044824104700_2703467083271402562_n.jpg

@-KADİR- @vadikızı @EFE UYSAL @Billy Kane @Çiğdem- @GunesinOglu @cookies @Harunnn60 @ozgur2113 @-potterhead-

ayy songul olduğunu bildiğim halde harun kader dedi diye sıngulu gözümde kader oalrak görmeye başlamıştım kaderin yüzünü songule yapıştırıyordum gözümle ya kaderse rezil olmayalım anlamında :F:F:F
Bu akşam Kemal, Büşra'ya bile sarkmaya başlayacak eğer öyle olursa var ya dizi iki kat artış yaşar söyleyeyim. :D

Bu akşam Kemal, Büşra'ya bile sarkmaya başlayacak eğer öyle olursa var ya dizi iki kat artış yaşar söyleyeyim. :D
aman yerinn dibine batsın öyle yükseliş :F:F:F

dizi bile olsa hoşuma gitmiyor öyle senaryolar bunları iyi yönde örnek almak yerine kötü yönde örnek alan okadar çok sapık varkı bizim ülkemizde diziler artık dikkat etmeli 🙂

aman yerinn dibine batsın öyle yükseliş :F:F:F

dizi bile olsa hoşuma gitmiyor öyle senaryolar bunları iyi yönde örnek almak yerine kötü yönde örnek alan okadar çok sapık varkı bizim ülkemizde diziler artık dikkat etmeli 🙂
Dizi gerçekleri yüze çarpıyor işte zaten Kemal sonunda layığını bulunca bu ülkedeki sapıklar buna yeltenemeyecektir. :)

Dizi gerçekleri yüze çarpıyor işte zaten Kemal sonunda layığını bulunca bu ülkedeki sapıklar buna yeltenemeyecektir. :)
bir an önce gebersede şu adamdan kurtulsak ayoll :F:F:F

dizi okul dışından kesitler çok veriyor okul sahneleri artmalı sınıftakı çocuklar güney olsun diğer çocuklar olsun rolleri sınıf sahneleri aartmalı o yeni gelicek oğanla birlikte okul sahneleri artacak inş onun sahneleri biraz fazla olur gibi düşünüyorum ilk bölümler o sahnelerde okulda çekilir herhalde
:F:F:F

bir an önce gebersede şu adamdan kurtulsak ayoll :F:F:F

dizi okul dışından kesitler çok veriyor okul sahneleri artmalı sınıftakı çocuklar güney olsun diğer çocuklar olsun rolleri sınıf sahneleri amlı o yeni gelicek oğanla birlikte okul sahneleri artacak inş onun sahneleri biraz fazla olur gibi düşünüyorum ilk bölümler o sahnelerde okulda çekilir herhalde :F:F:F
Zaten Furkan Andıç öğrenci olarak gelecek diziye ki büyük ihtimal zaten okul sahneleri de artacaktır. Kemal aslında diziye renk katıyor çünkü çok iyi oyuncu ama fazla cıvığı çıkmamalı bence. Mesela akıl hastanesine kapatılabilir sonra çok gerekirse kaçar falan :D