Benim de kız kardeşim GK izliyor ama KÇ'de izliyor o yüzden ben daha güçlüyümAblam evde olmazsa Kırgın Çiçekler'i izlerim de kendisi GK delisi.![]()
Benim de kız kardeşim GK izliyor ama KÇ'de izliyor o yüzden ben daha güçlüyümAblam evde olmazsa Kırgın Çiçekler'i izlerim de kendisi GK delisi.![]()
Abla olunca iş zorlaşıyor söz geçiremiyorum.Benim de kız kardeşim GK izliyor ama KÇ'de izliyor o yüzden ben daha güçlüyüm![]()
Delikanlı adam sözünü geçirirAbla olunca iş zorlaşıyor söz geçiremiyorum.![]()
Akşam yokmuş rahat rahat izlerim.Delikanlı adam sözünü geçirir![]()
Ablan sesimi duymuşAkşam yokmuş rahat rahat izlerim.![]()
GK'yı netten izlerim dedi, kurtuldum.Ablan sesimi duymuş![]()
Niye zor ki ağlasan ne olacak ailenin yanındabu diziyi tv'den takip etmek cok zor bi erkek seyirci icin.kader'in annesi ile sahnesi cok duygusaldı zor tuttum ailemin yanında kendimi.
![]()
Aynen ya arada bakıyorum abim gelince şu izlediğin diziye bak diye bana kızıyor NTV Spor'u açıyor.bu diziyi tv'den takip etmek cok zor bi erkek seyirci icin.kader'in annesi ile sahnesi cok duygusaldı zor tuttum ailemin yanında kendimi.
![]()
Yarın kesin 1.yiz onlarda girer reklama nasılsaDizi 1.olacak bence. Bu arada reklama girdi.
Yürüyüş yaparken yine reytingleri ölçtüm Kırgın Çiçekler açık ara fark attı. Yarın rahat zirvedesiniz.Yarın kesin 1.yiz onlarda girer reklama nasılsa![]()
Zaten Kırgın Çiçekler en çok izlenen dizi ama TNS bi değişikYürüyüş yaparken yine reytingleri ölçtüm Kırgın Çiçekler açık ara fark attı. Yarın rahat zirvedesiniz.![]()
Abartma o kadar da değil.Zaten Kırgın Çiçekler en çok izlenen dizi ama TNS bi değişik![]()
havalara forYarın kesin 1.yiz onlarda girer reklama nasılsa![]()
birşey olacağından değil babam olmasa annemin yanında ağlarımda babam olunca çekiniyorum.Niye zor ki ağlasan ne olacak ailenin yanında![]()
benimde abim çok karışıyor dizilerime.Aynen ya arada bakıyorum abim gelince şu izlediğin diziye bak diye bana kızıyor NTV Spor'u açıyor.
Eğer aynı şeyden bahsediyorsak. :S