Bende anlamadımKemal sürekli dizide niye ölüp ölüp diriliyor.![]()
![]()
Meral'in kendini o kadar överek anlatması kızların ise o zaman niye 2.oldun demesine kopmuştum zaten8. Bölüm:
songül ciddi ciddi gidiyor mu ya, ben gitmez diye düşünüyorum. kadın hamile zaten istemeyeceklerdir bence, ya da songül durumu öğrenince kendisi istemeyecektir.
meral süperdi. hem parayı aldı hemde yarışmaya katıldı gerçi kazanamamış.
defne her geçen bölümde iğrençleşiyor.
serkan resti çek, hayatta böyle tehditlere göz yummam annem bile olsa böyle durumlarda dizi bile olsa aşırı sinirleniyorum.![]()
verdiği cevapta güzeldi ama.Meral'in kendini o kadar överek anlatması kızların ise o zaman niye 2.oldun demesine kopmuştum zaten![]()
Kemal sürekli dizide niye ölüp ölüp diriliyor.![]()
![]()
8. Bölüm:
songül ciddi ciddi gidiyor mu ya, ben gitmez diye düşünüyorum. kadın hamile zaten istemeyeceklerdir bence, ya da songül durumu öğrenince kendisi istemeyecektir.
meral süperdi. hem parayı aldı hemde yarışmaya katıldı gerçi kazanamamış.
defne her geçen bölümde iğrençleşiyor.
serkan resti çek, hayatta böyle tehditlere göz yummam annem bile olsa böyle durumlarda dizi bile olsa aşırı sinirleniyorum.![]()
Kim kimin nerde nasıl ne zaman teyzesi ?Oha teyzesiymiş 😱
Neriman, Kader'in annesinin teyzesiymiş. Annesi çıktı ortaya yüzü göründü.Kim kimin nerde nasıl ne zaman teyzesi ?
Nolur söyle okuldayim izleyemiyorum![]()
Annesi tanıdık birimiNeriman, Kader'in annesinin teyzesiymiş. Annesi çıktı ortaya yüzü göründü.
Meral yine güldürdü![]()
Ben tanımıyorum ama belki OYNADIĞI diziler olmuştur bilemedimAnnesi tanıdık birimi![]()
Gitti amaSongul aileye gidemeyecek at fava bekle
Gittigi gibi gelirGitti amasen izliyor musun ki
![]()
Mecburiyettenmiş güzelim diziyi beğenmiyorsun annene kulak ver ve izleGittigi gibi gelirMecburiyetten bakiyorum :/