Şimdi asıl soru Gökhan ne alaka bu kolyeylebölüm harikulade.son sahneler nefes kesti. o kolyeyi fragmanda çalan kişi furkan diye tahmin etmiştim, bölümde ortaya çıkmayınca sıradan biri çalmış dedim ama furkan çıktı.
![]()
Çok benziyorsunuz birbirinize.aaa bu arada okul müdüresinin soy adıda sönmez zaten ilk bölümdn beridir kanım kaynamıştı kadına akrabalık vardır belkide![]()
Hadi canım1 haftalığına zirveyi size bıraktıksevinin
![]()
geçmişte kalan bir olaydan dolayı intikam almak istemiştir.Şimdi asıl soru Gökhan ne alaka bu kolyeylenasıl bağlayacaklar bakalım.
Bakalım gelecek hafta görürüz artıkgeçmişte kalan bir olaydan dolayı intikam almak istemiştir.![]()
Paramparça da iyi gider ama düşmeyeceğiz biz deParamparça gelecek haftaya bizim düşeceğimizi sanmıyorum.@denizz19
ay laf bulamadım 😕 ama bundan sonra zirve zor gibiHadi canımdiziniz senaryo olarak çıkmaza girince bu yorumu daha çok göreceğim ben
geçen hafta tonla öpüşme sahnesiyle zoraki zirvede oldunuz bu hafta ne olacak bakalım
![]()
Dizi baya kitle edindi hiç kolay düşmez kesinlikle Paramparçada 8, 9 alır hangisini izlicem ya iki dizim var.sssssBakalım gelecek hafta görürüz artık
Paramparça da iyi gider ama düşmeyeceğiz biz de![]()
Abi ona inanma çoğu zaman tutturamıyor....Rating analizine gore gk önde bitirdi ama belli olmaz tabi.bu arada bende feride toprak sahnelerine bayiliyorum.çok komikler . kolyenin gokhandan çıkması ise tek kelimeyle agzim açık.
Bakıyorlar çoğu zaman yarın bence Totalde 7.10 alırız?Reyting analizine ne bakıyorsunuz ya yarın totalde kırgın çiçekler olacak![]()
Ben de o civarlar bekliyorumBakıyorlar çoğu zaman yarın bence Totalde 7.10 alırız?![]()
Yok canım ben tutmadigini hatırlamıyorum. Yanı oran olarak bazen tutturamiyor ama sıralamayı hep tutturuyor.Abi ona inanma çoğu zaman tutturamıyor....
Bencede öyle olur.Ben de o civarlar bekliyorumbence üstüne basacak Emine kolyenin Cemre görmesin diye
![]()
Nerden analiz yapıyorda biliyor?Yok canım ben tutmadigini hatırlamıyorum. Yanı oran olarak bazen tutturamiyor ama sıralamayı hep tutturuyor.