kırgın çiçekleri daha çok sevdiğini biliyoruz kendisi inkar etse bile dediğim şekilde seçim yaptı benden kaçmaz@Çiğdem- kız abartma ablam gk yi çok seviyor![]()
Var bunda bir gariplik 2 gündür.@denizz19 u elemeye çalıstı ayoll elenmediğini görüncede sitem yapan bir mesaj attı neden elenmedi anlamı taşıyan![]()
kırgın çiçekleri daha çok sevdiğini biliyoruz kendisi inkar etse bile dediğim şekilde seçim yaptı benden kaçmaz![]()
Var bunda bir gariplik 2 gündür.![]()
şuuu vucut konusundan sonra böyle oldu farkındaysan eğerVar bunda bir gariplik 2 gündür.![]()
Karadeniz'de 1 puan verdi. Sonra ben neden beğenmedin diye sordum hiç cevap vermedi bana.Hayır gk'yi daha çok![]()
Beni sevdi diye garip mi oldu bak yolarım seni![]()
Hangi vücut.şuuu vucut konusundan sonra böyle oldu farkındaysan eğer![]()
Karadeniz'de 1 puan verdi. Sonra ben neden beğenmedin diye sordum hiç cevap vermedi bana.![]()
ayoll @denizz19 a tüm vucudunu toplasan bıyık kadar kıl çıkmaz demiştimya o günden sonra denize hançer saplayıp duruyor farkındaysanKaradeniz'de 1 puan verdi. Sonra ben neden beğenmedin diye sordum hiç cevap vermedi bana.
Hangi vücut.Artık forumda o kadar çok vücut konusu açılıyor ki hangisi olduğunu unuttum.
![]()
Heee evet.ayoll @denizz19 a tüm vucudunu toplasan bıyık kadar kıl çıkmaz demiştimya o günden sonra denize hançer saplayıp duruyor farkındaysan
sanada enverin konusunda benim ismimi söylemiştin hani en sevdiğin olarak sanada o günden sonra hançer saplıyor benden kaçarmı ayoll![]()
ayoll ne var anlamayacak @vadikızı burada diziler arasında seçim yapmadıki @GunesinOglu ve @denizz19 arasında seçim yapıp @GunesinOglu nu seçti
aaaa bu aralar @vadikızı acımıyor @denizz19 a heygidi karadenizden sonra bu 2.hançer![]()
hadi oradan kızım sen birgün çarpılıcaksın bak söylemedi demebaşlamış yine şakalarrrrrr çiğdem hanımcımmmmmmmm ben diziler
arasında yaptımm sen ne diyosun beee
@Harunnn60 bende ne gariplik varmış açıklarmısın bende bileyim![]()
Birkaç yerde etiketledim seni hiç cevap vermedin.başlamış yine şakalarrrrrr çiğdem hanımcımmmmmmmm ben diziler
Karadeniz'de 1 puan verdi. Sonra ben neden beğenmedin diye sordum hiç cevap vermedi bana.
Hangi vücut.Artık forumda o kadar çok vücut konusu açılıyor ki hangisi olduğunu unuttum.
![]()
Birkaç yerde etiketledim seni hiç cevap vermedin.![]()
hadi oradan kızım sen birgün çarpılıcaksın bak söylemedi deme![]()
Puan olarak istediğini ver ona itirazım yok nesini beğenmedin onu söyle de bir daha ki haftaya başka şarkı seceyim.Harunnn60 sence niye beğenmemiş olabilirm artık şakarınızın dozunu
ayarlarsanız neye cevap verecem ben neden beğenmedin sorusuna
sen ne cevap verirsin söylermisin bana zevkler ve renkler tartışılmaz
![]()
Puan olarak istediğini ver ona itirazım yok nesini beğenmedin onu söyle de bir daha ki haftaya başka şarkı seceyim.Sen hiç cevap vermedin ama.
![]()
Başladın yine sinirlenmeye.allahım yarabbim ya sabır beğenmedim şarkıyı defalarca kez
dinledim beğenmedim zevkime uymadı beğenmedim![]()
Başladın yine sinirlenmeye.Sakin ol.
![]()
Ablam dolu bir insan sizin bildirimlerinizi göremiyor![]()
ayoll @denizz19 a tüm vucudunu toplasan bıyık kadar kıl çıkmaz demiştimya o günden sonra denize hançer saplayıp duruyor farkındaysan
sanada enverin konusunda benim ismimi söylemiştin hani en sevdiğin olarak sanada o günden sonra hançer saplıyor benden kaçarmı ayoll![]()
Heee evet.Ama orada 2013'ten beri senle tanışıyorum. vadıkızı'nı 2014'den beri tanışıyorum arada koca 1 yıl var.
Hmm şimdi anladım jeton düştü bende. Demek bu yüzden trip yapıyormuş mantıklı.![]()
başlamış yine şakalarrrrrr çiğdem hanımcımmmmmmmm ben diziler
ay bun e@vadikızı beni hayal kırıklığına uğrattın![]()