Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Karadeniz'de 1 puan verdi. Sonra ben neden beğenmedin diye sordum hiç cevap vermedi bana. :D

Hangi vücut. :D Artık forumda o kadar çok vücut konusu açılıyor ki hangisi olduğunu unuttum. :F
ayoll @denizz19 a tüm vucudunu toplasan bıyık kadar kıl çıkmaz demiştimya o günden sonra denize hançer saplayıp duruyor farkındaysan :F:F:F

sanada enverin konusunda benim ismimi söylemiştin hani en sevdiğin olarak sanada o günden sonra hançer saplıyor benden kaçarmı ayoll :A:A:A

ayoll @denizz19 a tüm vucudunu toplasan bıyık kadar kıl çıkmaz demiştimya o günden sonra denize hançer saplayıp duruyor farkındaysan :F:F:F

sanada enverin konusunda benim ismimi söylemiştin hani en sevdiğin olarak sanada o günden sonra hançer saplıyor benden kaçarmı ayoll :A:A:A
Heee evet. :D Ama orada 2013'ten beri senle tanışıyorum. vadıkızı'nı 2014'den beri tanışıyorum arada koca 1 yıl var. :D

Hmm şimdi anladım jeton düştü bende. Demek bu yüzden trip yapıyormuş mantıklı. :A

Karadeniz'de 1 puan verdi. Sonra ben neden beğenmedin diye sordum hiç cevap vermedi bana. :D

Hangi vücut. :D Artık forumda o kadar çok vücut konusu açılıyor ki hangisi olduğunu unuttum. :F

Harunnn60 sence niye beğenmemiş olabilirm artık şakarınızın dozunu
ayarlarsanız neye cevap verecem ben neden beğenmedin sorusuna
sen ne cevap verirsin söylermisin bana zevkler ve renkler tartışılmaz
:D

Birkaç yerde etiketledim seni hiç cevap vermedin. :D

bildirim gelmiyor bana bakıyorum gelmiyır ayrıca neden

hadi oradan kızım sen birgün çarpılıcaksın bak söylemedi deme :F:F:F

çarpılmam merak etme senn:F:F:F

Harunnn60 sence niye beğenmemiş olabilirm artık şakarınızın dozunu
ayarlarsanız neye cevap verecem ben neden beğenmedin sorusuna
sen ne cevap verirsin söylermisin bana zevkler ve renkler tartışılmaz
Puan olarak istediğini ver ona itirazım yok nesini beğenmedin onu söyle de bir daha ki haftaya başka şarkı seceyim. :) Sen hiç cevap vermedin ama. :)

Ablam dolu bir insan sizin bildirimlerinizi göremiyor :A

Heee evet. :D Ama orada 2013'ten beri senle tanışıyorum. vadıkızı'nı 2014'den beri tanışıyorum arada koca 1 yıl var. :D

Hmm şimdi anladım jeton düştü bende. Demek bu yüzden trip yapıyormuş mantıklı. :A

başlamış yine şakalarrrrrr çiğdem hanımcımmmmmmmm ben diziler
arasında yaptımm sen ne diyosun beee:D:D:D:D

@Harunnn60 bende ne gariplik varmış açıklarmısın bende bileyim:D:D

@vadikızı beni hayal kırıklığına uğrattın :(
ay bun e:F
CNzMllPU8AAWlOO.jpg