2025 ❗️⚡️Büyük Final ⚡️❗️ | En Favori Güzel - Eda Ece vs Miray Daner

Hangi güzel En Favori Güzel 2025 olsun?

• Eda Ece

• Miray Daner

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kirli oyunlarınıza beni alet etmeyin :A

Tenten kişisi sevmediği hitap şeklini bana karşı kullanmış demek, yazdım bunu :A
Sabahtan beri üstüme oynuyorsunuz biz bir şey diyor muyuz 😂
İncelediği yerden kopsun. :)
Bir şey olmaz.

• Güldürdün
Reactions: Bully
25 oy gelmiş bile. Galiba yine 30 oy görme ihtimalimiz olabilir.
Aklımda bir isim var mercek altına aldım. Bakalım oy atacak mı :A
Aynı günde 25 oy çok iyi valla :A 7 oy daha alıp toplamda 32 oy ile rekor kırsak keşke :A

Düşünüyorlar galiba veya kullanmayacak da olabilirler. Bir hatırlatma etiketi yaparız :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Geldim geldim bir oylamadayım da sürekli oy vermem gerekiyor cemre ve gökberk için ödüllü kullanacağım şimdi
------

Kaan sende yaramazlık yapma :A
Yarı final konuma ne bir reaksiyon ne de bir tane bile mesaj yazmıştın. Küstüm :)
Seninde oylama bitmiyor bizim anketler gibi
------

Aynı günde 25 oy çok iyi valla :A 7 oy daha alıp toplamda 32 oy ile rekor kırsak keşke :A

Düşünüyorlar galiba veya kullanmayacak da olabilirler. Bir hatırlatma etiketi yaparız :A
32 kırdık yarı finalde. 33 yapmak gerekir :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ben iki kişiyi söylerken avatarımdaki kişiyi bu etkinliğin üstüne koydum. :) O yüzden Melike ve Sinem Ökten dedim. Hatta şuan kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri ismini söylemek üzereydi ama vazgeçti. Yarışma bitsin ne yapacağımı göreceksin. Tebrik kısmında. :)
Ben olabilirim belki söylesem mi diye düşünmüştüm hatta tentenin söylemesi lazım demiştim :A

• Aynen
Reactions: TenTen
Yarı final konuma ne bir reaksiyon ne de bir tane bile mesaj yazmıştın. Küstüm :)
Seninde oylama bitmiyor bizim anketler gibi
------

32 kırdık yarı finalde. 33 yapmak gerekir :A
Ama sayılmayacak oydu birisi :A Yani teknik olarak yarı finalde 31 oy kullanıldı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Öneri kısmında bence 2 azdı onu ben öyle düşünüyorum bazı öneri eleştiriler olabilir ama bunun için tartışma kaosa gerek yok ya :A
Biz ek olarak 16 isim eklediğimiz için 2 iyi diye düşündük.
Ayrıca artık bir püf nokta buldum. Bundan sonra bu sınırı biraz çıkarabiliriz :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24