Sabahtan beri üstüme oynuyorsunuz biz bir şey diyor muyuz 😂Kirli oyunlarınıza beni alet etmeyin
Tenten kişisi sevmediği hitap şeklini bana karşı kullanmış demek, yazdım bunu![]()
İncelediği yerden kopsun.
Bir şey olmaz.
Sabahtan beri üstüme oynuyorsunuz biz bir şey diyor muyuz 😂Kirli oyunlarınıza beni alet etmeyin
Tenten kişisi sevmediği hitap şeklini bana karşı kullanmış demek, yazdım bunu![]()
@Yakamoz-Asi az bile yapmış sanaSabahtan beri üstüme oynuyorsunuz biz bir şey diyor muyuz 😂
İncelediği yerden kopsun.
Bir şey olmaz.
Aman tırı vırı, hepiniz toplanın ne olacak sanki. ☺️Sonuçlar konuşur.@Yakamoz-Asi az bile yapmış sana![]()
Niye unutayım 1 oy 1 oydur![]()
Aman tırı vırı, hepiniz toplanın ne olacak sanki. ☺️Sonuçlar konuşur.Çeneler boş yapar 😅
Aa @Angelica niye Dosi’nin etiketlerine dönmüyorsun bak küstü sana
25 oy gelmiş bile. Galiba yine 30 oy görme ihtimalimiz olabilir.Aa @Angelica niye Dosi’nin etiketlerine dönmüyorsun bak küstü sana
Aa @Angelica niye Dosi’nin etiketlerine dönmüyorsun bak küstü sana
Aynı günde 25 oy çok iyi valla25 oy gelmiş bile. Galiba yine 30 oy görme ihtimalimiz olabilir.
Aklımda bir isim var mercek altına aldım. Bakalım oy atacak mı![]()
Yarı final konuma ne bir reaksiyon ne de bir tane bile mesaj yazmıştın. KüstümGeldim geldim bir oylamadayım da sürekli oy vermem gerekiyor cemre ve gökberk için ödüllü kullanacağım şimdi
------
Kaan sende yaramazlık yapma![]()
32 kırdık yarı finalde. 33 yapmak gerekirAynı günde 25 oy çok iyi valla7 oy daha alıp toplamda 32 oy ile rekor kırsak keşke
Düşünüyorlar galiba veya kullanmayacak da olabilirler. Bir hatırlatma etiketi yaparız![]()
Ben olabilirim belki söylesem mi diye düşünmüştüm hatta tentenin söylemesi lazım demiştimBen iki kişiyi söylerken avatarımdaki kişiyi bu etkinliğin üstüne koydum.O yüzden Melike ve Sinem Ökten dedim. Hatta şuan kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri ismini söylemek üzereydi ama vazgeçti. Yarışma bitsin ne yapacağımı göreceksin. Tebrik kısmında.
![]()
Ama sayılmayacak oydu birisiYarı final konuma ne bir reaksiyon ne de bir tane bile mesaj yazmıştın. Küstüm
Seninde oylama bitmiyor bizim anketler gibi
------
32 kırdık yarı finalde. 33 yapmak gerekir![]()
2-3 oy alıp elenirdi zaten.Ben olabilirim belki söylesem mi diye düşünmüştüm hatta tentenin söylemesi lazım demiştim![]()
O kısmı saymaAma sayılmayacak oydu birisiYani teknik olarak yarı finalde 31 oy kullanıldı
![]()
O zaman hedefimiz 33, şimdi 1 oy geldi. 7 oya daha ihtiyacımız var2-3 oy alıp elenirdi zaten.
------
O kısmı sayma![]()
Maalesef forum böyle ayrıca bunun için insanlarla tartışmak da boş geliyor bana genel bir sitem yaparız ama herkes istedğine oy vermekte özgür sonuçta2-3 oy alıp elenirdi zaten.
------
O kısmı sayma![]()
Bırak oy kısmı bizler daha öneri kısmında tartışmaların içinde oldukMaalesef forum böyle ayrıca bunun için insanlarla tartışmak da boş geliyor bana genel bir sitem yaparız ama herkes istedğine oy vermekte özgür sonuçta![]()
Öneri kısmında bence 2 azdı onu ben öyle düşünüyorum bazı öneri eleştiriler olabilir ama bunun için tartışma kaosa gerek yok yaBırak oy kısmı bizler daha öneri kısmında tartışmaların içinde olduk![]()
Biz ek olarak 16 isim eklediğimiz için 2 iyi diye düşündük.Öneri kısmında bence 2 azdı onu ben öyle düşünüyorum bazı öneri eleştiriler olabilir ama bunun için tartışma kaosa gerek yok ya![]()