MusicSurvivor All Star | 1.Hafta

Evet oylarımı kullanmış bulunuyorum bütün yarışmacılara başarılar diliyorum.:)
26 yarışmacı olduğundan hepsini tek tek yorumlayamayacağım maalesef.:D Alt sıralara kimseyi koymak istemedim fakat mecburuz.:)
@Çiğdem- sen de fazla değişiklik yapmadım Mustafa Sandal 'a ayıp oluyor ama.:F
@mrt-06 bu sefer ilk haftadan şarkını beğendim ve üst sıralarda yer aldın.:A
@denizz19 şarkıyı beğendim iyi sıradaydın.:D

Edit : Bu isimler eski jürilik zamanımdan iyi puanlar verdiğim :A arkadaşlar olduğu için özel belirttim.:D
iyi puanmı verdin kötümü anlayamadımki :F:F:F

İyi olduğu söylenemez.:F
ayoll sen nasol musti hayranısın musti seven birisinin gidenlere düşük vermesi nerede görülmüş ayrıca 2.sezon başımın etini yedin resmen yeni şarkılarını sevmiyorum eski nostaji parçalarını paylaş diyip duruyordun aha paylaştım işte hemde en efsanesini :F

İnşallah teşekkür edebilirim sana. :A
Bakalım.:A

@Yiğitt senden önce davranıyor. :T: Yalın ayak esprileri falan çok sinir bozucu. ss

Teşekkür ettim o zaman sayın jürim. :A
Vayyy bizim mesleği çalmak ha :pala:
Daha erken.:A

ayoll sen nasol musti hayranısın musti seven birisinin gidenlere düşük vermesi nerede görülmüş ayrıca 2.sezon başımın etini yedin resmen yeni şarkılarını sevmiyorum eski nostaji parçalarını paylaş diyip duruyordun aha paylaştım işte hemde en efsanesini :F
Hayranı değilim de baya iyidi küçükken.:F
Ya Gidenler pek gidememiş.:( Pek beğenmedim.:(

26 yarışmacı olduğundan hepsini tek tek yorumlayamayacağım maalesef.:D Alt sıralara kimseyi koymak istemedim fakat mecburuz.:)

Edit : Bu isimler eski jürilik zamanımdan iyi puanlar verdiğim :A arkadaşlar olduğu için özel belirttim.:D
Teşekkür ederim Akif beğenmene sevindim güzel şarkıdır zaten Kenar Süsü :)

Oylarımı kullandım. Herkesi tek tek yorumlamayayım ama birkaç ismi özellikle belirtmek istiyorum.
Sezen Aksu - Kaçın Kurası son günlerde en çok dinlediğim şarkı. İlk haftadan harcanmasına çok şaşırdım. Şarkı özellikle bu yıl dizilerle birlikte tekrar zirve yaptı. Bence Sezen Aksu'nun ilk 5'i içerisinde yer almalıydı.
Şebnem Ferah'ı çok severim , özellikle belli başlı şarkılarını kendisinden daha çok severim. Buda onlardan birisi :)
Özellkle bu iki şarkı çok iddialı. Bunların dışında genel havaya bakarsak çoğunluk ilk haftadan elenmemek için iddialı gelmiş , kimileri de benim gibi risk almış. :D

Bu arada Hadise'nin çok şarkısı var ancak ben bu hafta haricinde en beğenilen 12 şarkısı ile yarışacağım. Sonrasında da büyük ihtimal elenirim. 13 haftalık bir çizelge hazırladım kendime :)

Teşekkürler. :A Ayrıca sana da teşekkürler.:Z @HachiKo

@*YıldırıM* o çok beğendiğin klip benimkidir muhtemelen. :A