Sonunda benden başka Anna Faris' i seven buldum. O zaman sen Korkunç Bir Film serisini de seviyorsundur.mom ı izlemedim ama anna faris candır bence başla
Tamam o zaman Ağustos ayı yayın prototipime alıyım.
Sonunda benden başka Anna Faris' i seven buldum. O zaman sen Korkunç Bir Film serisini de seviyorsundur.mom ı izlemedim ama anna faris candır bence başla
Grace and Frankie
Öncelikle ne zamandır sıcak diziler arıyordum. Birde yaz günü dram diziler hiç çekilmiyor. Bende bu farklı diziye başlayayım dedim. Dizi şuan beni çok fazla güldürmesede çokta sıkıcı değil ve en iyi yanı 35 dakika olması galiba ilk sezonda 8 bölümmüş. 2 yaşlı kadınını olaylarını anlatan bir dizi.
@Çiğdem- @vadikızı ve @mrt-06 tavsiye ederim ilk 2 bölümü izledim. Boş vaktinizde izlenilecek bir dizi.
1x1 ve 1x2 Yorumum.
Şu yazlık eve bayıldım ya. İnsanın o sahil evinde olası geliyor gerçekten. Birde tatile pek çıkamadım bu yaz ondan sanırım diziyi sevdim.
Dizinin konusuda çok ilginç.yaşlı kadınlar varsa izleyebilirim belki
Olması lazım @cevaa ile izlemiştik farklı zamanlarda da olsa. Yarın bakarım, yoksa eski yorumları da birleştirip açarım başlık.Coupling 1x1
Çok beğendim, böyle Friends benzeri bir dizi arıyordum bu dizi gerçekten çok güzel. Tek sorun İngiliz aksanları Episodes'de Beverly ve Sean'e zor dayanırken burada herkes İngiliz. Özellikle Steve ses tonu Sean'ın tıpa tıp aynısı. 😱 Amerikalılar şu dili ne kadar havalı konuşuyor her neyse alışırız bir şekilde.
Baştaki evet, hayır sahnesi güldürdü, Jane biraz bana Friends'deki Jannice'yi hatırlattı "1 yıl daha deniyelim", "tamam sen ne kadar süre istiyorsun".
Susan'ın bir yüz bakımını iptal etmesi her şeyi karıştırdı, bayağı karmaşık ilişkiler olacak gibi bu dizide.
Steve'nin Telesekretere not bırakma kısmına sesli güldüm tam söylerken hafızası doldu en iyi yerleri kaydetti.
@OzaN bu dizinin yorum konusu yok mu, aradım bulamadım.
Var mıymış?Olması lazım @cevaa ile izlemiştik farklı zamanlarda da olsa. Yarın bakarım, yoksa eski yorumları da birleştirip açarım başlık.
Devam edemiyorum artık, üçüncü sezon baymaya başladı. Süreside uzun olduğu için bitmiyor bir türlü. Rectify de öyle ama 6 bölüm olduğu için onu ite kaka bitirdim.Review 2x1
Fena bir açılış değildi, konuk olarak Fargo'dan Allison Tolman'ı görmek güzeldi. Yalnız diziyi bırakıyorum. Çünkü konsept sıktı artık, pek bir esprisi kalmadı benim açımdan. Izleyecek daha güzel diziler var...
6/10
@gundix123 dizinin ayrı konusu vardı. @sürgünüm sevinecek bu işe.
Şaşırdım bırakacak kadar sıkmasını beklemiyordum, iyi ki bırakmışım o zaman.Devam edemiyorum artık, üçüncü sezon baymaya başladı. Süreside uzun olduğu için bitmiyor bir türlü. Rectify de öyle ama 6 bölüm olduğu için onu ite kaka bitirdim.
Devam ederdim etmesine ama olaylar istediğim gibi gerçekleşmedi. Böylece dizinin benim için hiçbir albenisi kalmadı.Şaşırdım bırakacak kadar sıkmasını beklemiyordum, iyi ki bırakmışım o zaman.