Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

Bölüm superdi :)

Çağla az gösterildiği için hepten mutlu oldum :Z
Fragmanda bomba

Ay hiç beğenmedim bölümü, çok durağandı. Hiç bir ilerleme olmadı resmen dizide, Aslı'nın işe alınması o kadar. Fragmanlar halbuki çok iyiydi, çok büyük hayal kırıklığı oldu bende.

Neyse önümüzdeki haftaya bakacağız artık, yarın reytinglerde düşüş kaçınılmaz bence.

Ay hiç beğenmedim bölümü, çok durağandı. Hiç bir ilerleme olmadı resmen dizide, Aslı'nın işe alınması o kadar. Fragmanlar halbuki çok iyiydi, çok büyük hayal kırıklığı oldu bende.

Neyse önümüzdeki haftaya bakacağız artık, yarın reytinglerde düşüş kaçınılmaz bence.
Fragman da ne varsa bölümde de o vardı , ne bekliyodun ben anlamadım ki ? :D biri'nin ölmesini mi ?

Bölüm beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Fragmana zaten diyecek lafım yok yeni bölümü bekliyorum :)

Fragman da ne varsa bölümde de o vardı , ne bekliyodun ben anlamadım ki ? :D biri'nin ölmesini mi ?

Bölüm beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Fragmana zaten diyecek lafım yok yeni bölümü bekliyorum :)
Yahu uyandılar işe gittiler, işe alındılar bölüm bitti. :D Hiç bir ilerleme olmadıki, hiç değişik birşey bile olmadı. Eski bölümler yani diğer 5 bölüm çok iyiydi. Bu bölümde sabah uyandılar bir iki şaka oldu, sonra işe gittiler, alındılar. Gerisi Burak ve Volkan'ın ailelerinin sıkıcı konuşmaları .ss

Geçen haftaya göre çok iyi bir bölümdü. :D Burak ve Aslı sahneleri çoğaltılmıştı. :bhr: Sonuda süper bitti. Burak ''Belki senden hoşlanıyorumdur?'' :love1:

Fragman süper. :Z Volkan da Aslı'yla yakın olmak için bu vakiti mi buldu? :T: