Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

Dizinin izleyicisi gitgide artıyor. Sayfaya yorum yazdıkça forumun da dikkatini çekeriz artık :)

İlk bölümleri hem oyunculuk hemde senaryo bakımından basit ama güzeldi yine. Bölümlerinin belli bir kısmını kesik kesik izle sen yinede. İstanbul'a geldiklerinden itibaren daha gerçekçi ve eğlenceli bölümler var. İzlemeye değer.

Evde değilim artık. Tv yok hayatımda yine yani kesik kesik denk gelemem artık.:D

Oh be sonunda gün geldi, çattı. :Z

Merakla bekliyorum bölümü, baya eğlenceli olacak. :D

Reklama girdi dizi. :D

Keyifli gidiyor, bakalım Volkan ne yapacak? Şimdi ortalık karışacak asıl. :A

Dizi bitti. :D

Haftaya süper bir bölüm olacak. :D Aslı ve Burak aşkı başladı artık. :Z Burak ile Çağla da ayrıldı, oh kurtulduk. :A Volkan'ıma ne olacak? :T: O değilde fragmanda çalan şarkı süperdi. Açıp açıp dinleyeceğim. :bhr:

Haftaya Aslı ve Burak öpüşmesi var daha da artar. :D

Güzel bölümdü bu sefer. Önceki bölümlerde sıkıldığım sahneler oluyordu ama bu hafta iyi gitti. :D

Demet sen ne güzel bir şeysin öyle. :bhr:

Haftaya Aslı ve Burak öpüşmesi var daha da artar. :D

Güzel bölümdü bu sefer. Önceki bölümlerde sıkıldığım sahneler oluyordu ama bu hafta iyi gitti. :D

Demet sen ne güzel bir şeysin öyle. :bhr:
Aslı ile Burak yeni fragmanda öpüşüyor. :bhr: Birisi Burak sömürdü resmen yazmış. :F

Şarkı daha güzel değil miydi la? :D

Şarkı bu;

Aslı ile Burak yeni fragmanda öpüşüyor. :bhr: Birisi Burak sömürdü resmen yazmış. :F

Şarkı daha güzel değil miydi la? :D

Şarkı bu;
Şarkı çok güzel iyi uymuş diziye. :D Buray'ın İstersen, Sen Sevda mısın ve bu akşamki şarkıları çok yakıştı diziye. :D

Şarkı çok güzel iyi uymuş diziye. :D Buray'ın İstersen, Sen Sevda mısın ve bu akşamki şarkıları çok yakıştı diziye. :D
Faruk Turgut iyi şarkı reklamı yapıyor. :A

Sen Sevda Mısın şarkısı çok güzel. :bhr: İstersen'e de bakayım. :D

Ay yerim ben bunları ya. :bhr: Şunlara bak? :love1:11825092_10203800107922830_7346321650707734150_n.jpg

İstersen çok güzel bir şarkı, hemen diline dolanıyor. :D

Fragmandan hemen shop yapmışlar. 😱

Senin Volkan'a yazık olacak. :A
Ha bu şarkı mıydı, dinleyince şimdi hatırladım. :D Evet süper şarkı, bende çok beğeniyorum. :bhr:

Aynen, daha fragman internete bile düşmeden. :A

Volkan'ıma birisini bulalım diyecem de kim var ki? :T: Yakında Burak ile ayrılırlar, Volkan ile alev alır buralar. :bhr:

Ha bu şarkı mıydı, dinleyince şimdi hatırladım. :D Evet süper şarkı, bende çok beğeniyorum. :bhr:

Aynen, daha fragman internete bile düşmeden. :A

Volkan'ıma birisini bulalım diyecem de kim var ki? :T: Yakında Burak ile ayrılırlar, Volkan ile alev alır buralar. :bhr:
Beğenilmeyecek gibi değil şarkı. :D

Seni alalım diziye. :A Volkan'ın boş kalmasın. :A